Cauta in 21.294 retete
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 gr. dovlecei, 10 ml ulei, sare Mod de preparare: Se curata dovleceii, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurg. Mod de servire Se servesc cu uleiul crud
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O cina sau un pranz minunat Ingrediente pentru 4 persoane Ficatul : 1 kg ficat ulei de masline 1/2 cescuta vin alb sec 1 lgt cury 1 lgt boia dulce 1 praf de curcuma 1 ceapa rosie marar, patrunjel sare, piper Garnitura : 500 gr cartofi 4 lg parmezan ras 7 lg telemea oaie rasa cativa catei de usturoi 1 albus spuma 1 ceapa alba in care am infipt 4 cuisoare 1 foaie de dafin coriandru sare si piper alb 1 catel de usturoi nucsoara 100 gr unt gras 2 galbenusuri Punem in apa condimentele si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 kg. carne macra de berbec, o lingura de untura, 4 buc. ceapa, cimbru, o lingura bulion de rosii, 1/2 pahar vin Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. Se adauga bulion de rosii, se amesteca si cind carnea s-a prajit se stinge cu vin indoit cu apa. Se continua fierberea pana sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 vinete, 100 ml ulei, 1 capatina usturoi, sare, 1 lingura de patrunjel Mod de preparare: Se aleg vinete tari si lungi (acestea avind putine seminte). Se curata de coaja si se taie in cuburi sau rondele. Se asaza pe un tifon impaturit in doua sau in trei, se presara cu sare si se ruleaza ca sa absoarba cat mai mult posibil din zeama. Se infierbinta uleiul intr-o tigaie sau intr-o cratita cu peretii grosi si se pun vinetele. Se prajesc la foc moderat, ca si cartofii, in asa fel incit sa se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai da in cateva clocote. Sote-ul astfel preparat se serveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pui mare, 1 lamiie, 50 g slanina proaspata, 1 morcov, 1 ceapa, 75 g unt, 1 ceasca zeama de carne, sare, piper Mod de preparare: Se sterge si se freaca cu zeama de la 1/2 lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul in fisii de slanina legate cu sfoara. Se inabusa in unt intr-o cratita, morcovul si ceapa taiate; se pune puiul deasupra si se acopera cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si se fierbe inabusit o ora. Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce se rumeneste ceapa, se pun ciupercile 5 min., se adauga ficateii, se inabusa citeva minute, se pune apoi supa de pui si se inabuse 15 min., se adauga pasta de tomate cu usturoiul pisat marunt si condimentele si se mai lasa 15 min. sa fiarba inabusit pina scade sosul. Se servesc cu patrunjel si marar verde deasupra, iar ca garnitura cartofi prajiti sau natur. - 500 g ficatei de pui,1 ceapa,1 cutie ciuperci, 3 catei usturoi, 2 linguri pasta tomate, 2 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tonul proaspat se taie felii foarte subtiri, aproape de 1 mm si se aseaza pe farfurii in forma de evantai. Intr-o oala se pune untul topit, se caleste ficatul pe toate partile si apoi se aseaza in mijlocul farfuriei (al evantaiului). Dupa aceea, ghimbirul se taie felii si se presara peste ton si peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust, se decoreaza cu frunze de salata verde si se serveste cu toast. - 400 g file de ton rosu proaspat, 50 g ficat de gasca, 5 g ghimbir, sare mare, boabe de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul se tine in lapte rece cel putin o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Atentie, ficatul se sareaza numai dupa ce s-a prajit, altfel se intareste. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. Merele se taie inele si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu unt. Se serveste acoperit cu ceapa prajita si ornat cu rotocoale de mar copt. - 300 g ficat de vita, 3-4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindoua partile, apoi se scot. In sosul din tigaie se pune o lingurita de faina si se stinge imediat cu 2-3 linguri de zeama de carne sau apa calda si cu vinul. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se toarna peste cotlete. Se servesc cu cartofi pai si salata verde. - 4 cotlete, 1/2 lingura unt topit sau 2 linguri ulei, patrunjel verde, 1/2 pahar cu vin...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati castravetii, taiati-i in patru (pe lung), indepartati semintele si taiati-i din nou in bucati de circa 3 cm. Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare, lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine. Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon, fara grasime, si puneti-le deoparte. Puneti la incins 25 g unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel sau pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie. Turnati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura ... serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe, sare, sote de legume Mod de preparare ... rece Mod de servire Se serveste cu un sote de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume Mod de preparare: Puii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de pielita si tinut in apa rece. Se adauga sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Se asaza puii in tava cu o lingura de grasime si 2-3 linguri de apa. Se rumenesc frumos. Se taie in patru. Se pun pe farfurie si se servesc cu o garnitura de legume...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc cu o garnitura de legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume Mod de preparare: Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Se servesc cu sote de legume. - 4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro