1447 order by 1
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
qptt order by 1, vbmn order by 1 tljr
... , desemnati prin concurs. Concursul "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE" va ... . Concurs pentru bloggeri culinari "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE" Concursul ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
8 oua 1 cana zahar 1cana si jumatae faina 5 linguri apa fiarta 1 cescuta de ulei coaja de lamaie/potocala ,esenta de vanilie Albusurile se bat spuma foarte bine (bezea) dupa care se adauga zaharul. Galbenusurile se freaca cu un pic de sare,uleiul(ulei se adauga ca si la maioneza cite un pic)dupa care se adauga mirodeniile. Apoi se adauga cele 5 linguri de apa fiarta puse pe rand. Ambele compoziti se amesteca, se adauga faina amestecata cu un praf de copt. Nu se bate cu mixerul,se amesteca cu...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Inca o mancare delicioasa marca OMA pe care trebuie sa o incerc si eu cat de curand. Pentru asta voi avea nevoie de: 250 gr de creveti proaspeti ulei de masline 3 catei de usturoi boia de ardei iute otet de zmeura o mana de rucola 2 linguri de sos pesto Se prepara foarte simplu si rapid: Se trag crevetii in tigaie pana devin roz, se adauga usturoiul , boia . Cand sunt aproape gata se stropesc cu otet de zmeura. Se servesc cu rucola si sos pesto si un pahar de vin alb sec.
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... reteta clasica de Tort "Death by Chocolate", asa ca eu am ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Am incercat fel si fel de compoziti din mai multe feluri de brinza dar aceasta ramane ceea mai mai favorita compozitie de umplutura ,daca vrem sa aibe un gust dulce sarat atunci puten adauga si un pic de brinza sarata. 1 pachet de foi de placinta din comert sau facute de casa. 1 kg iaurt natur 7-8 oua 250 gr zahar Vanilie Coaja de la o lamaie Stafide(dupa preferinta) Separam ouale ,albusul se bate spuma separat cu zahar-ul. Galbenusurile se amesteca direct cu iaurt-ul se aduga vanilia,coaja...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Zi de zi ma uimeste cu mancarurile ei. Mi-as dori sa mananc asa de curat si sanatos ca ea. Este colega mea OMA pe care am reusit sa o conving sa impartaseasca doua din retetele ei pe cat de simple pe atat de gustoase. Pentru sosul pesto foloseste: 2 maine de bucuioc verde proaspat jumate de cana de nuci sau seminte de pin marin- se gaseste la magazinele naturiste jumatate de cana de ulei de masline 40 g de parmezan 2 catei de usturoi un varf de lingurita de sare Mai departe se procedeaza ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... o cina la restaurantul The Cube by Electrolux. Nu am fost singura ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
5 oua fierte bine (tari) se taie in doua pe lung o lingura de pate de pui maioneza dintr-un ou - nu de cumparat, ca ati stricat tot :)) un sfert de ceapa rosie un sfert de gogosar murat (dulce, de-al meu :D) sare, piper - galbenusurile se zdrobesc cu furculita - albusurile se pun deoparte pe un platou - ceapa se taie marunt-marunt - gogosarul se toaca si el fiiin de tot - o jumatate de albus se toaca marunt - se amesteca toate bine, se adauga pateul, mai putin de jumatate din maioneza, sarea...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
sursa : libertatea 1 kg branza de vaci 6 oua 4-5 linguri gris 10 linguri zahar 200 g smantana grasa 250 ml lapte 1 lingura coaja de portocale 1 linguri esenta rom 1 linguri esenta vanilie stafide Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca cu mixerul . Se unge o forma si se tapeteaza si se varsa compozitia. Se da la cuptor pana se rumeneste. Eu am tinut-o vreo 2 ore la foc mic si a crescut foarte mult.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Aluat: 900 g faina 50 g drojdie 190 g unt 180 ml smintina mai subtire 150 g zahar 100 ml apa 100 ml lapte 1 zahar vanilat 5-6 galbenusuri un vf. cutit sare extract de vanilie/vanilie macinata/rom,lamaie . E bine daca se poate ca toate ingrendientele sa fie la temperatura camerei . Eu fac deobice aluatul cu masina de bucatarie( robot)desigur se poate framnta si cu mana.Se pune faina intr-un vas/vasul robotului .Drojdia se freaca cu putina apa(din cei 100 ml,restul vine in aluat)si cu o...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
- 2 ardei rosii mari - 6 morcovi mijlocii - 1 ceapa medie - 300 gr suc rosii - 500 gr carne porc - sare - piper boabe negru - piper macinat negru - piper boabe rosu - zahar - noce moscata (nu stiu cum ii zice la noi dar oricum e optionala) - 1 tulpina subtirica telina - cimbru - boia iute - ulei masline - ulei floarea soarelui Tocam destul de grosolan ceapa,ardeii,morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Cand arata ca-n poza de...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
- 6 pulpe mici de pui - 1 doza rosii,500g - 2 cepe - 4-5 catei usturoi - o cana de supa de gaina ( sau apa+knorr) - sare, piper,verdeata - 1 cutie mica de ciuperci In 2 linguri unt sau margarina se prajesc usor pulpele de pui pina isi schimba culoarea (in unt se poate pune si putin patrunjel verde tocat) Se scot apoi si se pun in forma care mai tarziu o vom pune la cuptor. In aceeasi tigaie cu unt in care am prajit pulpele punem ceapa tocata mai mare,ciupercile si usturoiul taiat feliute (se...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Blatul: 350gr.Zahar 250gr.Unt 2 linguri Cacao 125ml Lapte 4 Oua 120gr.Nuca/Alune 180gr.Faina 1Praf de copt 50gr.Cacao(pt glazura)(eu am pus doua linguri cu virf) Zaharul+untul+laptele si cele 2 linguri de cacao se topesc pe foc mic amestecind continu pina se topesc.Din compozitie asta se opresc 15 linguri si se lasa la racit complect. Se separa cele 4 oua .Cele 4 galbenusuri se adauga in copozitia complect racita unul cite unul amestecind continu pina se incorporeaza bine. Separat se bat tare...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Foile: 500 gr faina 1 praf de copt 100 g zahar 150 g margarina 2 oua 2 linguri smantana 2-3 linguri de lapte,zahar vaviliat Se amesteca faina cu praful de copt dupa care se adauga restul de indigrinete si se friminta un aluat destul de moale dar nu trebuie sa fie lipicios,daca e prea moale se adauga putina faina.Se inparte in doua,o parte se intinde in tava in prealabil unsa cu putin ulei sau pe o hirtie de copt. Se pune amestecul de brinza. Umplutura: 500 brinza(quark) 2 plicuri de zahar ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
reteta o gasiti pe blogul Laurei Adamache
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Sincera sa fiu, mi-au cam lipsit intalnirile marca Electrolux . Cu prieteni bloggeri, cu mancare buna si cu veselie multa. Se pare ca si Electroluxului i-au lipsit intalnirile noastre, pentru ca anul acesta s-au gandit sa ne uimeasca si mai si cu noul lor proiect More Inspiration4Cooking. El consta in cookinguri profesionale, tinute de bucatari-sefi specializati in diferite bucatarii internationale. Prima editie l-a avut ca profesor pe maestrul bucatar Tushin, cel care creeaza meniurile la...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... din Mic dejun in 5 minute by Cappy . Sa va fie de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... din "Mic dejun in 5 minute, by Cappy" Tipareste pagina (fara poze ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
La aiest timp pazu-i taman bun di umplut asa ca am purses in targ, am umplut paneru cu seli trebuinsoasi, mi-am atarnat sortu si m-am pus pi traba. Si-am luat din targ? Apai seli si urmiazi: Ingrediente: 5 praji dodoliti 1/2 kg carne tocata (amestec din vita si porc) fo' 200 gr masline (s-au mai pierdut pe drum din ele; bine ca macar tot a mai ramas ceva ) verdeata (dupa gust si preferinte) sare, chiper bulion facut in casa (amestec de rosii si ardei gras) La toate cele de mai sus am mai...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Made by Liana In penultima saptamana din decembrie am facut acest ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com