Cauta in 21.294 retete
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si marar,50 g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 minute ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta " sau 1/2 lingurita cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml vin,20 g zahar,3-4 fire de praz (1 kg) , 1/4 l suc de rosii, o ceapa (50 g ), 100 ml untdelemn,marar, patrunjel,piper,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste cu 3 linguri untdelemn si apoi se adauga carnea ,dupa cum s-a aratat in retetele precedente.Se fierbe acoperita pana cind se moaie bine ,adaugind cite putina apa ,ca sa nu se arda sosul.Prazul se taie in bucati de 3-4 cm ,si,presarat cu 1/2 lingurita sare ,se prajeste ,separat, cu 2-3 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui, 300 gr. carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 gr. unt, miez de franzela ... de preparare: Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de ... numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu piure de cartofi, ca fel doi. - 150 g ficat de vitel, porc sau pasare, 50 g franzela, un ou, 80 g ceapa, 2 linguri untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Mod de preparare: Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... picioare si din urechi de porc, de asemenea din picioare de vitel. Mai gustoase sunt cele amestecate ... vas cu apa rece, doua picioare de porc si doua de vitel, bine spalate si curatite. Se lasa sa ... . - 1 kg de picioare de porc si vitel, 3 l apa, o capatina mica de usturoi, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi,1 kg spanac,20 g faina,,1/4 l suc de rosii sau pasta de rosii ,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ,acoperita,la foc mic,apoi se stinge cu jumatate din cantitatea de suc de rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic sau se da la cuptor,tot acoperita ,adaugind cite putina apa ,cind scade sosul,pina cind se moaie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g ), 60-80 ml untdelemn sau alta grasime, 500 g telina (curatata gata), 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 30 g zahar, patrunjel, sare. Mod de preparare: Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de untdelemn, cum s-a aratat in retetele precedente, pana cind se moaie bine.Telina se taie in felii de 1 cm grosime; acestea se suprapun si se taie in betisoare de 2 cm latime.Telina se caleste separat, cu 2-3 linguri de untdelemn, acoperita, la foc mic, sau la cuptor, tot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, o ceapa(50 g), cca 300 g castraveti(acriti ), 50 -100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu se pune, deoarece castravetii sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoarea cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , piper, usturoi, cimbru, dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de preparare: Se spala bine suprafata exterioara ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/4 kg carne de vitel, 1/4 kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata ... Mod de preparare: Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne macra de porc(vitel), unt sau margarina, ciuperci, rosii, ardei gras, ceapa, marar, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com