Cauta in 142.253 retete
Ingrediente foi: - 8 albusuri - 300 gr. zahar - 250 gr nuca -150 gr alune nesarate - 4 linguri faina - 3 linguri cacao - 1/2 plic praf de copt Se separa albusurile de galbenusuri la 8 oua.Pentru foi folosim albusurile,galbenusurile urmand sa le folosim la crema. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de apa si un praf de sare.Apoi se adauga zaharul pe rand pana se obtine o spuma frumoasa. Peste spuma obtinuta se adauga faina,praful de copt,cacaua ,nuca si alunele prajite si rasnite. Coca...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Incepem cu nuca. Aceasta se pune la cuptor pentru 10 minute , pentru a deveni mai crocante.Cand sunt gata, se maruntesc. Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Pe urma se adauga si faina cu bicarbonatul. Albusurile se bat spuma separat,dupa care se amesteca cele doua compoziti usor. La final se adauga nuca maruntita. Se pune la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru vreo 20 de minute sau urmariti cu proba scobitorii. Sa trecem la crema: cele doua galbenusuri impreuna cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . Se rade peste bucatelele de prajitura ciocolata, si se pun pe ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... luciu...bun, de gust nu mai vorbim... In concluzie, e o prajitura minunata ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... ) Dam la rece din nou prajitura, pentru ca crema sa se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Separam albusurile de galbenusuri si le mixam puternic cu cele 300 g de zahar., ca pentru bezea. Apoi adaugam peste spuma obtinuta faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata. Impartim compozitia in 3 parti egale. Pe fundul unei tavi punem hartie de copt si intindem compozitia in strat uniform, nu prea gros. Cele 3 foi se coc in cuptorul incins la 180 de grade pentru cca 15 minute. Punem galbenusurile si oul intreg le mixam cu zaharul pana devin ca o crema si isi dubleaza...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pentru blat mixam ca la bezea albusurile cu zaharul, adaugam nucile/alunele macinate, grisul si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor in aluat de jos in sus si turnam in tava tapetata cu hartie de copt. Bagam in cuptorul preincalzit si lasam 20 min. la 180C. Dupa ce e gata, il scoatem si il lasam pe un gratar la racit. Topim ciocolata alba pe baie de aburi si o turnam peste blat. Acum ne ocupam de crema caramel. Caramelizam 8 linguri de zahar apoi adaugam 200g unt si lasam sa se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... topeasca. Cand s-a omogenizat am intins-o pe prajitura. Seamana oarecum cu ciocolata Snickers. Mie mi-a placut chiar mult. E ceva mai deosebita, nu e o prajitura clasica. Pentru ca nici nu ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana devine lucioasa ca la bezea. Amestecam faina cu nuca macinata si praful de copt si o incorporam usor in spuma de albusuri. Amestecam usor pana se omogenizeaza. Turnam aluatul in tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si coacem la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra. Scoatem blatul din tava si il lasam la racit pe un gratar. Ciocolata alba se rade pe razatoarea cu ochiuri mari iar apoi o punem, in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , si a iesit mai uscata putin prajitura, va recomand sa puneti 400 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Prajitura snickers cu nuci si glazura de ciocolata este o prajitura delicioasa demna de a fi servita ... cantitatii de crema. Se da prajitura la rece pana cand crema ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... . Este una dintre retetele de prajituri aparute imediat dupa Revolutie, pentru a simula celebrele batoane Snickers. Ingrediente pentru Prajitura Snickers Blat 7 albusuri de ... unt 200 gr nuca prajita Prajitura Snickers - Preparare Se bat albusurile ... crema cu ciocolata razuita. Dati prajitura la frigider, crema caramel se ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... primavara. Pornind de la clasica "Prajitura Snikers", prezentata aici , am preparat ... unei spatule sau a unui cutit. Prajitura se da la rece pentru ... portioneaza. Peste fiecare portie de prajitura se toarna glazura de ciocolata ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... lamiie 30 miniaturi de ciocolata snickers un virf de sare. Mod ... .Se pune pe fiecare un snickers si se stringe aluatul in jurul lui. Se pun prajiturile pe tavi de copt neunse ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Fotografiile incarcata de vizitatori la reteta "Prajitura Snickers"
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... Snickers :P, pentru a doua oara deja...intr-o saptamana :))) Este cu adevarat o prajitura deosebita, si gustoasa si aspectuoasa ... mai usor de preparat decat prajitura Snickers , varianta "clasica" :P, in fata ... poftesc la o bucata duuulce de Snickers alb!!!! ...asta fiindca are ciocolata ... in crema si in glazura ;) E o prajitura absolut delicioasa!!!!!!!!!!!!! Ingrediente:...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... am preparat aceasta varianta la Prajitura Snikers, fiind inspirata de reteta ... , am preparat aceasta varianta la prajitura Snikers in urma cu cateva ... in privinta dulciurilor. S-a dovedit a fi o prajitura delicioasa, cu multa nuca si ... trei parti egale. Se asambleaza prajitura: in tava in care s-au ... dimineata. A doua zi se portioneaza prajitura si deasupra fiecarei portii se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Prajitura snickers pregatita in casa. O prajitura dulce, aromata, preparata cu ingrediente simple, cunoscute si care este cu mult mai buna decat batonul cu acelasi nume din comert. INGREDIENTE: Blat: 6 albusuri, 100 g zahar, 200 g nuci macinate, esenta de vanilie, 6 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri cacao. Crema: 6 [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Dintre toate prajiturile cu nuca din lumea asta, eu va zic cu mana pe inima ca "Snickers" este cea mai delicioasa!!!!!!!!!! :P Nu ... la foi, si se cladeste prajitura, astfel: o foaie-un rand de ... unt... Prima taietura :P In concluzie, e o prajitura minunata, cu efect de lunga ... "portia" de anul asta de Snickers, sub forma de tort! :) Suuuuper ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ,care de altfel cum sunt si ardelencele e o specialista intr-ale prajiturilor ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro