Cauta in 141.176 retete
Se incalzeste cuptorul in timp ce vom face 3 foi , fiecare din : 3 albusuri batute spuma apoi amestecate cu 3 linguri zahar si batute din nou pina se intaresc albusurile. 1 lingura faina se amesteca cu 40 g nuca macinata si se adauga incet la albusurile batute spuma.Se poate pune si putin praf de copt. Intr-o tava mica, poate fi si rotunda in forma de tort, se pune foaie de copt si se unge cu putin unt apoi se intinde compozitia facuta , se da la cuptor aproximativ 30 minute, la foc mic pina...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ars si nuci. FOILE DE PRAJITURA: Preparam pe rand cate 2 foi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: 9 albusuri 12-13 linguri zahar 3 linguri faina 120 g nuca prajita si sfaramata 130 g nuca macinata 1 budinca de vanilie cu gust de migdale 50 g unt 2 galbenusuri 500 ml lapte 500 ml frisca 150 g zahar 1 zahar vanilat 1 praf de copt(facultativ) Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul in timp ce vom face 3 foi , fiecare din : 3 albusuri batute spuma apoi amestecate cu 3 linguri zahar si batute din nou pina se intaresc ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingredientele pentru foi le-am impartit in doua.Am facut cate doua foi sa nu se lase compozitia de albusuri.In total ies 4 foi. Am batut albusurile(4 buc.) cu 4 linguri de zahar. Cand albusurile au fost spuma tare am adaugat nucile macinate (80g) si o lingura de faina. Am amestecat usor cu o lingura de lemn. Am copt doua foi pe dosul tavii. Am uns tava cu margarina si am tapetat-o cu faina. Am impartit compozitia in doua si am intins usor foaia cu ajutorul unui cutit. Se coc in cuptorul...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
300 g orz migdale si fistic decojite, tocate cateva migdale si boabe de fistic intregi 150 g zahar 1 lamaie 2 linguri ulei de portocale Mod de preparare Se inmoaie orzul in apa timp de 3-4 ore. Se fierbe apoi timp de 1 ora, pana se fragezeste, apoi se scurge si se pune intr-un castron. Se dizolva zaharul intr-o craticioara, impreuna cu 1 cana de apa si sucul de la o jumatate de lamaie. Se fierbe pana ce siropul se ingroasa, apoi se adauga uleiul de portocale. Se toarna siropul peste orz si se...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Se bat albusurile spuma tare cu 200 g zahar. Se adauga praful de copt,apoi nucile si faina. Se amesteca foarte bine toate ingredientele. Se pune compozitia intr-o tava mare de aragaz(40/30)si se da la cuptor pentru 25-30 minute. Se umezeste cu apa rece un prosp de bucatarie si se ruleaza in el blatul cand se scoate din cuptor. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se mixeaza frisca foarte bine cu zaharul,zaharul vanilat si intaritorul de frisca. Se adauga nuca macinata in frisca si se amesteca...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , orase sau mare. Hurghada, localitatea egipteana situata pe malul Marii Rosii ... ca moneda nationala este Lira egipteana, numita si Pound. ,,Preturile cumparaturilor ... stim, plus cele cu specific egiptean (arab). Asadar, sosuri si condimente ... , portocale, smochine, struguri) sau delicioase prajituri. La unul dintre hoteluri, incaperea ...
Reţetă de pe www.urbanlifestyle.ro