Cauta in 141.176 retete
... mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator ... ca o crema): Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore ... 3 oua si se racesc Impartim carnea in 3 parti si facem 3 maxi parjoale cu oul in mijloc. Dam ... sa se raceasca ca sa ramina carnea mai compacta. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata. Pofta mare!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ardei carne tocata ceapa ketchup mustar oregano oua pesmet porc smantana ... usturoi vita Meatloaf, friptura din carne tocata care-si datoreaza numele ... secolul V, in Europa, friptura din carne tocata era foarte populara in ... din carne de vita, rareori in amestec cu cea de porc ... ingrediente, de chiftele, hamburgeri sau parjoale. Dar e de fiecare data...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si ... cu palmele in compozitia de carne tocata, pina primim o masa uniforma ... cind batem bine masa de carne, mainele le ungem, din cind ... gr , atent, din masa de carne tocata si formam niste bilute ... , cu inaltimea de 2 cm . Toate parjoalele formate le aranjam pe un ... la temperatura de 200 C. Aranjam parjoalele pe o tava...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat. Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet (optional prin pesmet). Se prajesc in ulei fierbinte.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spalam si curatam legumele, cartofii si morcovii ii dam pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul le tocam marunt si le amestecam cu carnea, painea inmuiata in lapte, albusurile de ou si pesmetul, mararul si patrunjelul tocat marunt, condimentam dupa gust. Formam bilute cu mana uda, le dam prin faina si le punem in ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenEsc frumos. Le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei. Se servesc atat calde, cat si reci.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tocat carne cu usturoiul si ceapa curatata. Gustul acestor parjoale este deosebit, pentru ca se foloseste carne care ... . Cu mainele ude se formeaza parjoale din tocatura. Se tavalesc prin ... momentul cand incepeti sa prajiti parjoalele se scade temperatura tigaii la ... se intoarce pe cealalata parte parjoala, pentru ca sa se inveleasca ... oul si faina. Se prajesc...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , verdeata tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne de vaca, de porc si de miel. Se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. In cazul ... la topitul unturii. Odata cu carnea, se da prin masina si ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Ceapa si usturoiul se curata, apoi semaruntesc fin la robot, dar nu pasta!! Morcovul si cartoful se curata de coaja apoi se dau pe razatoarea mica. Toate se amesteca cu carnea tocata si se adauga si restul ingredientelor. Se formeaza parjoalele cu mana umeda si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe servetele absorbante de bucatarie. Merg perfec cu mustar sau cu pasta de hrean. Piticii le-au papat cu piure :)
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Carnea de porc Å?i de mânzat se dau pe maÅ?ina de tocat ... Ä? mÄ?runt. Amestecam bine urmÄ?toarele: carnea, ceapa, cartoful, usturoiul, ouÄ?le ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Parjoalele de porc se pot servi ca fel principal, alaturi de ... aperitiv, cu mustar alaturi. - 500 g carne porc 1 ceapa mare (2 mici) verdeata ... sare piper pesmet ulei, pentru prajit Mod de preparare Parjoale de porc 1 Taie ceapa marunt, apoi pune-o la calit cu o lingura ... paine in apa rece. 3 Pune carnea tocata intr-un bol, adauga ... omogena. 5 Formeaza din aceasta...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Carnea tocata se amesteca cu ceapa si morcovul (tocate marunt si trase in prealabil in putin ulei) Se adauga apoi mujdeiul, miezul de paine si ouale batute , verdeata tocata, sarea si piperul. Se formeaza gramajoare mici care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carne tocata amestec(vita/porc) 1 kg de preferat sa fie tocata ... sau lapte. 2 Se dau toate(carnea, ceapa si painea inmuiata si ... scursa) prin masina de tocat carne. Aici am folosit pesmet in ... formeaza o bila, o turtiti si formati parjoale rotunde sau lunguete. Le aranjati ... bine intr-o tigaie uleiul, puneti parjoalele. 4 Acoperiti cu capac si lasati ... lemn adunati prajeala...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... , dar potrivit pentru carnivorii convinsi. Parjoalele se prepara cu un amestec de carne, fie de porc si vita, fie porc, vita si pui. Foarte bune ies si ... doar cu carne de porc. - 400g carne de porc 2 cepe marar ... alb macinat patrunjel chili ou, optional Mod de preparare Parjoale 1 Punem carnea intr-un vas si ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... lasam sa se scurga bine .Carnea ( optional ) se taie in bucatele ... se toaca in masina de carne cu tot cu uleiul si ... se mai adauga bucatelele de carne prajita aparte. Se amesteca foarte ... tocatura pentru cighiri. Se formeaza parjoale de forma mari si rotunde ... la pastrare in untura de porc. Dupa aceia se incalzesc si ... si se prepara in fiecare casa , atunci cind se taie...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... nu-i: poti face mata parjoale si din carne de vitel, si ... si chiar de curcan, cum binevoiesti). Parjoala batraneasca, insa, numai din carne de vita ... (cel mai bine), amestecata cu porc va s-o faci, altfel nu. Si iata cum: treci carnea ... da untul in clocot, asezi parjoalele in tigaie si si le ... fi servite. Tot mestesugul e ca parjoala sa fie...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tocata, de porc 500 g carne tocata, manzat 2 morcovi 5-6 catei de usturoi ... pesmet ulei pentru prajit Preparare: Carnea se spala, se zvanta de ... -un vas mare felurile de carne cu morcovii, usturoiul, ceapa, ouale ... , sa nu fie prea groase parjoalele, daca sunt prea groase - la prajire carnea nu ... se absoarba surplusul de ulei. Parjoalele se pot servi cu...
Reţetă de pe www.urbanlifestyle.ro
Carnea se da de doua ori prin masina de tocat cu cateii de usturoi si painea inmuiata in lapte si stoarsa. Ceapa uscata, cea verde, usturoiul verde, cartofii, morcovul, patrunjelul, mararul, ouale, sarea, piperul, boiaua se toaca marunt, se rad pe razatoarea mare sau se toaca prin tocatorul electric. Se amesteca bine. Se ia cu lingura, se dau prin faina si se pun in ulei incins. Se rumenesc frumos pe ambele parti. Se servesc cu smantana, hrean, muraturi etc.Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... , verdeata tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne de vaca, de porc si de miel. Se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. In cazul ... la topitul unturii. Odata cu carnea, se da prin masina si ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele...
Reţetă de pe gospodin.ro