Cauta in 21.294 retete
... vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale si putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile de placinta le lasam sa se dezghete la temperatura camerei,intre timp noi ne ocupam de compozitie,pentru inceput punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol o amestecam cu zaharul,cu ouale si mirodeniile aferente amestecam pana se incorporeaza toate,stafidele trecute prin sita le adaugam si pe dumnealor si le amestecam usor. Ungeti bine o tava cu unt/ulei. Am impartit pachetul de foi in trei parti pentru am iesi trei cultuce de plalinta,foile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru aluat se inmoaie drojdia in putin lapte caldut si un praf de sare . 2. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu 4-5 linguri de lapte clocotit si se lasa sa se raceasca. 3. Cand este rece se amesteca cu drojdia si se pune la dospit. 4. Intre timp restul de lapte se incalzeste, se adauga zaharul, mirosurile, ouale batute bine si uleiul. 5. Cand drojdia s-a dospit se pune in faina, se dauga laptele si se incepe framantatul. 6. Pentru a framanta mai usor se topeste untul si, in timp ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. muschi de vaca, 3-4 felii morcov, 15 ml ulei, sare, cimbru Mod de preparare: Muschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pana se fragezeste. In timpul fierberii, se adauga sarea si 2-3 frunze de cimbru; se serveste cu sote de morcovi si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 gr. muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare ... de preparare: Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, o lingurita unt, sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare pana se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu branza de vaci. Se presara peste spaghete. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Intre timp frecam branza de vaca cu 2-3 linguri de zahar,esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de fidea cu branza de vaci. O reteta bogata in calciu pentru ... siguranta. Ingrediente: 100g branza de vaci 80g fidea 10g unt (o lingurita ... se amesteca cu branza de vaci, cu 1/2 lingurita de unt frecat ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
100 gr. branza de vaci, zahar pudra, 2-3 biscuiti, coaja de lamiie, o lingura sirop de fructe Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita si se amesteca cu zaharul pudra si coaja de lamiie. Se aseaza apoi pe o farfurioara cu biscuitii stropiti cu sirop de fructe.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. branza de vaci, 125 gr. zahar, 2 linguri faina, 2 oua, sare, coaja de lamiie, unt Mod de preparare: Se amesteca branza cu zaharul, apoi se pune faina. Se bat ouale, ca pentru omleta, cu putina sare, si se amesteca totul. Se coace la cuptor intr-o forma unsa cu unt. Mod de servire Se poate servi cu dulceata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
parti egale de branza de vaca, unt, faina Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se framanta bine, apoi se lasa jumatate de ora. Se imparte in doua. Se intind doua foi de marimea tavii, se pune la mijloc umplutura de branza, mere calite, carne etc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne de vaca, o felie franzela, 1/2 ou, patrunjel verde, sare ... preparare: Se da carnea de vaca prin masina de tocat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com