Cauta in 21.294 retete
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . taitei, 100 gr. branza de vaci, 1 ou, 1 lingura zahar, coaja de ... si se scurg. Brinza de vaci, data prin sita, se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, sare, 10 gr. unt Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita pana se inmoaie, avind grija sa nu se sfarime. Se iau de pe foc, se lasa sa stea 4-5 minute, apoi se scurg. Se clatesc cu apa calda, se strecoara si se lasa sa se scurga bine. Se amesteca cu untul topit si branza de vaci. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se ... clocote. - 1 kg de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... foc potrivit. - 800 g carne de vaca pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4-5 mere mari, 3-4 linguri unt, 2 oua, 5-6 linguri zahar, pesmet, branza de vaca Mod de preparare: Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se adauga galbenusurile, branza de vaca frecata, albusurile spuma si atita pesmet incit sa se obtina o compozitie compacta. Se pune intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace o ora la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... slanina, 1/2 kg de carne de vaca (de preferinta piept), 1 ceapa, 2 cuisoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie. (Cui ... de ovaz, 250 g branza de vaca proaspata si smantanoasa, sucul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata. - 400-500 g piept de vaca, 100 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda ... din frigare. - 1 kg carne de vaca, sare, piper, cimbru, usturoi, slanina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... grade C. Se freaca brinza de vaca (cu mixerul) cu esenta de ... g unt. Umplutura: 500 g brinza de vaca, 2/3 ceasca zahar tos fin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se incorporeaza in branza de vaca impreuna cu bucatile de rosii. - 250 g branza moale de vaca, 1 legatura patrunjel verde, 2 crengute tarhon, 3-4 frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inca 1/2 ora. - 500 g carne de vaca, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie ... paine prajita. - 500 g branza de vaca, 5 linguri smantana, 1 lingurita zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putina verdeata. - 150 g muschi de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu unt. - 1,2 kg pulpa de vaca, 100 gr. slaninuta, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Lasati branza de vaci sa se scurga circa o ora intr-un ... de lamaie, 800 g branza de vaci, 5 linguri zahar pudra, 2 lingurite cafea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza. - 10-12 buc. ardei grasi, 600 g brinza de vaca, 200 g unt, 1 leg. marar verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se ... serveste imediat. - 300 g brinza de vaci, 300 g smintina, 5 oua, 2 pahare malai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro