Cauta in 21.294 retete
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza ... patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou afumat, cartofi, sfecla rosie, morcov, ceapa, maioneza Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou, rosii, usturoi, ardei gras, verdeata Mod de preparare: Se curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg macrou,1 kg ceapa, otet, apa, sare, mirodenii - foi dafin, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 borcan castraveciori acri, 1 borcan gogosari in otet, 1 conserva mare macrou in ulei, 1 ceapa de marime medie, 3-4 linguri de maioneza, piper (optional) Mod de preparare: Se scurge conserva de peste si se aleg oasele mai mari (sau se folosesc fileuri). Se marunteste pestele bine cu furculita. Se taie castraveciorii si gogosarii cubulete mici si se storc putin de zeama. Ceapa se taie cubulete sau pestisori mici. Se amesteca ingredientele cu maioneza si se adauga piper dupa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 gr. ceapa, 300 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg peste (crap, macrou), 5 legaturi ceapa verde, 3 legaturi usturoi verde, 2 legaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , mere rase, ceapa taiata solzisori, macrou marinat Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de preparare: Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se curata bine, se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se adauga vinul, ulei de masline si lamaia taiata felii. Se lasa in cuptor, la foc mic, aproximativ 20 - 25 minute. Cartofii se curata, se spala si se taie in jumatate, dupa care fiecare bucata iar in jumatate. Se repeta operatiunea pana cand cartofii au dimensiunea dorita. Intr-um castron se amesteca curry, boia dulce, chilli, usturoiul praf, sare, piper si o lingura de ulei de masline. Cartofii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 macrou afumat, 2 teline mijlocii, 1 morcov, 1 mar, 3 linguri maioneza, un praf de sare, felii de lamaie, frunze de patrunjel Mod de preparare: Macroul afumat, fara oase si fara pielita, se taie marunt; telina, morcovul si marul curatate si date pe razatoarea mica se storc de zeama si se pun intr-un castron. Se amesteca impreuna cu pestele, maioneza si sare. Se orneaza cu felii subtiri de lamaie si patrunjel verde. Mod de servire Se serveste ca atare
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se curata si se apala bine. Legumele se curata si se toaca fideluta. Se ia o tava incapatoare, se stropeste cu ulei si se aseaza un pat de ceapa tocata. Peste ceapa se pun pestii care au fost presarati cu mirodenii si deasupra se aseaza restul legumelor lasand insa capul pestelui descoperit pentru a nu se speria prea tare:) Se presara restul de condimente, se adauga 2 pahare de apa si se da la cuptor. Cand legumele sunt aproape gata se adauga rosiile in bulion tocate marunt, vinul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala, se curata si se taie pestele in bucati, se pune in tava unsa bine cu ulei, se adauga rosiile cuburi, usturoiul, ceapa taiata, sare si piper, verdeata si lamaia feliute. Se lasa la cupor cu folie de aluminiu 1 ora, pana prinde crusta. Se serveste cu mamaliga calda! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pestele,se spala bine,se da sare.Se lasa o ora sa intre sarea in el,apoi se pune pe gratar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata, se spala si se taie in rondele groase de aproximativ 3 cm. Ceapa se curata si se taie julien, apoi se pune putin la calit in ulei. Se lasa doar 1-2 minute, apoi se da deoparte. Facem un sos din apa, bulion, otet, zeama de la lamaie, sare, piper, zahar si frunza de dafin si il adaugam peste ceapa calita. Int-un vas asezam rondelele de peste cu taietura in sus, apoi il acoperim cu sosul de marinata. Se acopera vasul si se lasa pe aragaz la foc mic pentru 30-45 min, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se taie pe burta si se curata de intestine. Se taie capul si coada. Cu un cutitas ascutit taiem usor pe lânga coloana si încercam sa eliminam toate oasele, fara sa taiem pestele în doua. Poate si reusim sa-l dezosam, doar nu vrem sa se innece nimeni cu un os :) Spalam bine pestele si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se stropeste cu zeama de la o lamâie. Se condimenteaza cu zahar si sare si se da la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropeste cu ulei pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele decongelat,spalat se condimenteaza si se prejeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se scrg si se toaca si se calesc in putin ulei,adaugam sare si piper dupa gust,la final usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu 1 lingura ulei.Adaugam un pahar de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba pana scade toata apa si ceapa este foarte moale. Adaugam smantana si ouale,omogenizam sosul,potrivim de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se...
Reţetă de pe retete.eva.ro