Cauta in 141.091 retete
... amidonul si se omogenizeaza.Cand ciocolata s-a topit se toarna amestecul peste ... o budinca.Se lasa la racit. 3. Glazura:ciocolata rupta bucati se pune ... si daca nu s-a topit bine ciocolata se mai da 1 min. 4. Asamblare:se taie capacelul eclerelor,se pune crema,frisca si capacelul.Se glazureaza cu ciocolata topita si se orneaza cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... inca 10 minute.Se lasa eclerele sa se raceasca, apoi se ... peste pudding dupa care totpim ciocolata si pune la 200g o lingurita ... luciu,dupa care daf fiecare capacel de la ecler prin aceasta ciocolata Se lasa la rece si se servesc a doua ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Eclere:se amesteca apa cu uleiul , sare, se pune sa clocoteasca ... amesteca cu crema calda ,dar se amesteca cu o spatula usor. Glazura ciocolata:se pune ciocolata rupta buncati intr-un vas apoi se pune ... ,dupa care se orneaza eclerele Se iau eclerele coapte se taie ... dupa care se orneaza cu ciocolata pofta buna Dintr-o portie va ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cu untul facut spuma si se mixeaza bine. Glazura: Se rupe ciocolata bucatele mici se pune intr-o craticioara cu untul ... ,iar la final se pune glazura: se lasa sa curga pe ... , se orneaza cu bombonele de ciocolata Se pune la rece 2-3 ore ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tot.Apoi se pot umple eclerele.Se orneaza dupa gust, cu glazura de ciocolata sau zahar pudra ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... strat de frisca Se astupa iar desupra se pune glazura de ciocolata preparata astfel:se pun toate ingredientele intr-o craticioara si ... foc. Se amesteca bine pana ciocolata s-a topit dar aveti grija sa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... : treceti capacele de la ecler prin glazura calda iar pe baza eclerului puneti crema de ciocolata, apoi frisca si capacul cu glazura - Ingrediente: Ecler: * unt 100 g * faina 125 ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... , 50 g zahar, 20 g faina Glazura: 400 g ciocolata amaruie, 200 g smintina lichida nefermentata, 1 lingura ulei arahide Mod ... . Se toarna smintina lichida peste ciocolata farimitata si se bate cu ... un amestec consistent. 2/3 din aceasta glazura se incorporeaza in crema deja racita. Se taie eclerele pe o parte, se umplu cu ... se glazureaza cu restul de glazura care a fost amestecata...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... pune in posh si se umple cojile. Pentru glazurat am topit o ciocolata cu lapte la microunde, am amestecat cu frisca lichida si am glazurat eclerele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , gelatina si iaurtul. crema de ciocolata Mixam timp de 3 minute praful ... . asamblare Umplem gogoselele crema de ciocolata. Pe un platou, asezam un ... la frigider pentru 2-3 ore. Preparam glazura prin topirea la foc mic ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Reteta: Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata Ingredientele retetei culinare: => 1 cana ulei => 2 cani apa => 2 si 1/2 cana faina => 8 oua => 1 l lapte => 1 plic budinca ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... pe lung fiecare gogoshica de ecler si umplem cu crema de vanilie. Glazurare: Topim 3-4 tablete de ciocolata menaj, luam ciocolata topita cu o lingurita si trecem repede peste eclere, lasand sa curga ciocolata in fir subtire ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Aceasta reteta de ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata este delicioasa. Pentru a pregati ... cocoloase. Pentru glazura, luam o craticioara, rupem in ea ciocolata bucatele, adaugam ... ca e prea subtire. in glazura rezultata inmuiem eclerele pana la jumatate ... un varf stelat, mai ales daca doriti sa glazurati eclerele cu...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Acum mai bine de o luna, ma suna Lavinia Pana, "dushmanca" noastra de la o societate mai mult decat renumita in d-ale gurii si ne invita pe la ei sa participam, daca suntem interesati, ca vor tine cat de curand un seminar nou. Stiind cu ce se ocupa societatea vinovata, am zis din prima "DA" si chiar mai mult, am intrebat daca mai pot aduce si alti mushterii la cascat gura ca si noi, ca nu
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... 125 g faina 4 oua un praf sare budinca de vanilie glazura de ciocolata cu lapte Mod de preparare Se pune apa cu ... sa se raceasca, apoi fiecare ecler (choux) se taie pe orizontal ... introduce pudinca de vanilie iar apoi se toarna peste glazura de ciocolata. Timp de preparare: 1 1/2 h Complexitate ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... Pregatim prima data cojile pt ecler: punem apa cu uleiul si ... cojile sunt reci putem face glazura: Punem pe foc mic frisca si ciocolata pana se topeste,apoi dam ... ,apoi dam partea superioara prin glazura si lasam la frigider pana se intareste glazura,apoi servim. Le puteti taia capacele si apoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Cojile de eclere: Intr-o craticioara punem apa cu uleiul si cu ... se ingroasa apoi lasam la racit. Glazura: Intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul si amestecam bine pana ce se formeaza sosul de ciocolata. Dupa ce cojile de eclere s-au racit le taiem in jumatate ... le ornam cu sosul de ciocolata si le dam la rece ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... a prins consistenta adaugam oul,cacaua, ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste toata ciocolata si compozitia este omogenizata,apoi lasam la ... fel doar ca nu adaugati ciocolata si cacaua,iar in locul ... rom,puneti esenta de vanilie. Glazura: Punem un vas cu apa ... vas termorezistent in care punem ciocolata si margarina,mai lasam pe ... frecvent pana se topeste toata...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , 300 ml frisca, zahar vanilat, ciocolata. Mod de preparare: Scoatem oualele ... ornati. Fie le pudrati cu zahar vanilat, fie le glazurati cu ciocolata, fie si una si alta. Se dau la frigider ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... posului, puneti crema intre eclere, cu generozitate. Glazura: Eu am facut cea mai simpla glazura posibila: Se iau 2 linguri de ... de la aragaz). Se pune ciocolata si se lasa 2-3 minute sa ... amesteca pana la omogenizare. Am glazurat eclerele cu ajutorul unui penson ... posului, puneti crema intre eclere, cu generozitate. Glazura: Eu am facut cea...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro