Cauta in 138.439 retete
Iti trebuie: 1 pachet cu foi de napolitane 500 g zahar 250 ml apa 200 g unt 250 ml ... s-a racorit, intinde-o pe foile de napolitana, preseaza bine, iar cu resturile ... crema, decoreaza ultima foaie de napolitana. Da la rece cateva ore ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Dulce de leche se amesteca cu lingura de unt/margarina; se adauga biscuitii macinati, lasand pe foc doar un pic pana se incorporeaza. La final, puneti nuca macinata ( eu nu am pus ) si lasati la racit. Dupa ce s-a racit bine de tot compozitia, incepeti sa umpleti foile de napolitana.Lasati peste noapte la temperatura camerei si proportionati sursa
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Intr-o cratita se topeste margarina la foc mic,apoi se adauga ouale batute ca pt omleta,amestecand incontinuu sa nu se stranga.Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.Cand s-a topit zaharul se adauga aromele si apoi nucile si se mai lasa 3-4 min pe foc mic.Se ung foile cu un strat potrivit de crema(impartiti compozitia in 4 sa nu va treziti ca nu va ajunge) si puneti o greutate.Lasati 2-3 h si taiati! pofta buna!!!!!!!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 3 foi de napolitana 150 ml apa 400 g zahar 2 pachete margarina pentru prajitura ... un celofan pui o foaie de napolitana, jumatate din crema pe care ... cea de-a treia foaie de napolitana deasupra. Pui uleiul intr-o cratita ... momentul servirii. Pofta buna! PUBLICITATE Savurati cu placere " Reteta Culinara : Napolitane umplute cu crema vanilie " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... rapid si delicios... Ingrediente 4 foi de napolitana, Crema: 250 gr nuca, 100 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 ... se adauga pe o foaie de napolitana apoi peste punem repede ce-a de-a doua foaie de napolitana si continuam pana la a patra foaie ... . Deasupra de pune o tava cu greutate, astfel incat sa obtinem o napolitana umpluta uniform. Se lasa la rece pentru a putea fi portionata. Se ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... omogenizat din nou si am umplut foile. Pe fiecare foaie de napolitana am pus un strat generos ... celofan si am pus peste napolitana un tocator de lemn...sau ... minute asa, apoi am taiat napolitana in patratele si am servit ... mai mult noroc (poate nimeriti foi de o calitate mai buna). Pofta ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... intr-o oala si mai mare umpluta pe jumatate cu apa, astfel ... voi! Pofta buna! - Ingrediente: Pentru napolitane cumpar de obicei foile din ... pentru ca sunt 2 marimi de foi: unele mari, putin mai mari ... mari, pt celalalte tipuri de foi nu ramane decat sa adaptati cantitatile. - un pachet de foi de napolitane - 600g nuca macinata - 4 oua - 400g de zahar - un unt ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... g unt 250 g nuca macinata 2 foi de napolitane. Pentru crema 2 iti trebuie: 4 oua 8 linguri zahar 2 linguri cacao ... asa: Amesteci toate ingredientele, faci 2 foi si le coci separat, pe ... . Cu aceasta crema umpli 2 foi de napolitane din comert. Pregatesti crema 2 asa: Amesteci ouale, zaharul, cacaua ... o foaie de dobos, jumatate din crema de capuccino, foile de napolitana...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... de miel cu tarhon, miel umplut (umplutura fiind amestecul pt drob ... acesta voi face sarmale in foi de vita, o pulpa de miel ... ficat de pui Sarmale in foi de vita Cozonac cu nuca ... Choux a la creme Prajitura cu foi albe (Alba ca zapada) Prajitura Cardinal Prajitura cu foi de napolitana 2 Prajitura cu branza si bezea Indexul de Retete de ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Foi crocante de napolitana umplute cu crema bogata si aromata, din lamaie, rahat, nuci, unt si cacao. O prajitura delicioasa, ce poate fi preparata si in post daca in locul untului folosim margarina. Ingrediente Foi de napolitana cu crema de lamaie si rahat 5 foi mici de napolitana (28 x 20 cm) 500 g rahat [&] The post Foi de napolitana cu...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti si visine din visinata. ,,Tare" aromata, numai pentru adulti Ingrediente Foi de napolitane cu crema de biscuiti 5 foi de napolitana (25 x 20 cm) 400 g biscuiti obisnuiti 300 g rahat 200 g unt 1 cana visine din visinata 1 cana lapte 1/2 cana zahar 4 [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com