Cauta in 21.294 retete
Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si se pune ... de gogosari murati sau patrunjel verde. - 1 kg vinete coapte, 500 g dovleac turcesc, 1 ceapa, ulei, sare dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. vinete coapte, 500 gr. dovleac turcesc, o ceapa, ulei, sare Mod de preparare: Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15 minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pana se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust. Mod de servire Se asaza pe un platou si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , numele sarmalelor provine din termenul turcesc sarmak  a rasuci, a rula  dar se regasesc in regiunea balcanica, din Turcia si pana in Croatia, si ... la termenul dolma(umplut, in turca). Se pare ca o versiune arhaica ... cu mei sau miez de dovleac, exista in aceasta regiune inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro