Cauta in 141.540 retete
Cartofii se spala foarte bine si se fierb in coaja, in apa cu sare. Dupa ce se scot din oala se lasa putin la racit apoi se curata de coaja si se paseaza cu furculita. Se amesteca cu restul inredientelor, in afara de pesmet. Se obtine un aluat lipicios. Cu mana umeda se formeaza crochetele si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe un servet absorbat de bucatarie.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Crochetele de orez se prepara simplu si sunt delicioase. - 1 cana de orez 100 g cascaval razuit 1 ceapa 20 g unt 1 lingurita de piper cayenne 1 lingura de ulei 1 lingura de amidon alimentar pesmet sare Mod de preparare Crochete de orez 1 Fierbe orezul, amesteca-l cu cascavalul razuit si cu amidonul alimentar. 2 Rotunjeste orezul fiert si pune in mijloc cate o portie de ceapa. 3 Formele obtinute le tavalesti prin pesmet. 4 Se prajesc in ulei incins. 5 Pofta buna!
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... mina din compozitie si formam crochete,pe care le prajim pe ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Crochete cu ciuperci Ingrediente ciuperci 500g, ulei 250 ml, faina 150 ... . Din aceasta pasta se fac crochete care se trec prin faina ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
200 gr. cascaval, 1/2 kg cartofi, 1 ou, 1 ceasca de ulei, 3 linguri de faina, sare Mod de preparare: Se spala cartofii cu peria, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , apoi formati din ea mici crochete. Tavaliti-le prin faina. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti crochetele sa se prajeasca. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se modeleaza cu mana crochetele. Se pun pe un platou ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... prin fulgii de porumb. Prajim crochetele in ulei incins si le ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... . Omogenizati. 4. Faceti din compozitia obtinuta crochete alungite, aproximativ egale ca marime. 5. Treceti crochetele prin ou batut si apoi prin susan. Repetati operatiunea ... si uniform repartizat pe crochete. 6. Prajiti crochetele in ulei incins, pe ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
500 gr. cartofi, o lingurita unt, 1 ou, 200 gr. faina, sare, 200 gr. parizer, pesmet Mod de preparare: Cartofii se fierb si ze zdrobesc bine. Se amesteca cu unt, oul crud si faina. Se pune putina sare. Se face un sul din aluatul rezultat care se taie felii. Pe fiecare felie se pune o bucata de parizer. Crochetele se dau prin pesmet si se coc in ulei incins. Se scot pe un servetel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 150 g fulgi de ovaz 1 ceapa mica 3 morcovi 1 pastarnac 1 lingurita boia de ardei 100 ml ulei pentru prajit 2 linguri faina sare piper Pregatesti asa: Inmoi fulgii de ovaz timp de o ora, in 600 ml apa. Cureti si speli ceapa, morcovii si pastarnacul. Tai ceapa marunt, iar radacinoasele le dai pe razatoarea mica. Amesteci fulgii de ovaz cu ceapa, morcovul, radacina de pastarnac si le condimentezi cu sare, boia si piper dupa gust. Incingi uleiul in tigaie. Cu mainile umede, formezi...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... o ungem cu ulei. 7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin ... se lasa pana se rumenesc crochetele. 9. Se servesc cu piure de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... soteaza bine pe toate partile crochetele de curcan , dupa ce le ... marginea farfuriei,in mijloc punem crochetele de curcan si intr-o margine ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... compozitie formam cu mana crochetele. 7 Trecem crochetele prin faina. Scuturam bine ... cate o felie de sunca, punem o crocheta pe ea si rulam. 10 ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... . Formati din compozitia bine omogenizata crochete alungite, treceti-le prin ou ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... compozitie, formezi cu mainile umezite crochete lunguiete pe care le dai ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
200 g carne tocata, 1 ceapa, 1 felie groasa de franzela, 1/2 varza, 3 oua, faina, pesmet, sare, piper, 50 g unt, 150 g ulei Mod de preparare: Se inabusa in unt ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa pana scade toata zeama. Se da la o parte si se adauga sare, piper, miezul de la franzela bine inmuiat in lapte sau apa si varza oparita mai intii, scursa si taiata ca fideluta, si un ou. Se fac crochete, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Faina 150 g Praf de copt 2 g jumatate de lingurita de praf de copt Zahar 2 g jumatate de lingurita Sare 2 g jumatate de lingurita seminte 2 linguri puteti pune seminte de mac, susan, in,etc Lapte 60 ml poate un pic mai mult Ulei 2 linguri Pasi de urmat 1 Amesteci faina cu praful de copt,sare, zahar,semintele.Eu am pus mac si susan 2 Adaugi treptat laptele si uleiul,framanti aluatul.Aluatul nu trebuie sa se lipeasca de mani, dar totusi sa fie moale si elastic.Daca trebuie, mai adaugati o...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Iti trebuie: 600 g peste - morun, cod, cal salau, merluciu 100 ml smantana 150 g cartofi 20 g unt 2 oua 1 ciuperca sare piper alb nucsoara Pentru prajit iti trebuie: 3 linguri faina 2 oua 4 linguri pesmet ulei 1 legatura patrunjel verde. Pregatesti asa: Filetati pestele, eliminati toate oasele si fierbeti carnea in apa cu sare si piper. Treceti carnea printr-o sita, pentru a elimina orice oscior ramas. Separat, fierbeti cartofii curatati si faceti din ei un piure cat mai fin, adaugand untul,...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro