Cauta in 73.217 retete
Ingrediente 10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml ... , untul moale sarea si piperul.Cornurile se taie in jumatati pe ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare reteta Cornurile uscate se taie rondele, se asaza intr-un castron adanc si se toarna peste ele laptele fierbinte. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si cu 20 g unt moale, se adauga apoi albusurile batute spuma si migdalele macinate. (Se pot adauga si visine din compot, bine scurse.) Se toarna in aceasta cornurile inmuiate, se amesteca, se intind intr-un vas termorezistent. Se coc in cuptor rumene si se servesc presarate cu zahar pudra....
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente Cornuri mici, carne de pasare (2 linguri), salata verde (2-3 frunze). Mod de preparare Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se garnisesc cu salata verde, spalata si taiata marunt.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... se poate folosi. Se intrebuinteaza la placinte cu fructe, cornuri etc ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare: Faina cu iaurtul, ouale, untul, praful de copt si sarea se amesteca iar aluatul obtinut se lasa sa se odihneasca 30 de minute si se intind foi.Se foloseste la placinta cu fructe, cornuri s.a. - Ingrediente: - 500 g faina - 175 g unt - 150 g iaurt - 2 oua - 1/2 plic de praf de copt - sare.
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Aluat fraged cu iaurt si praf de copt Ingrediente Faina 500 g unt 175 g oua 2 buc iaurt 150 g praf de copt 1/2 plic sare Mod de preparare Se amesteca faina cu iaurtul, ouale, untul, praful de copt si sarea. Aluatul obtinut se lasa sa se odihneasca 30 min. si se intind foi. Se foloseste la placinta cu fructe, cornuri etc.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , se impatura si se formeaza cornuri. Se coc imediat si, cat ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Aluat cu drojdie pentru placinta I Ingrediente Faina 500 g unt 250 g lapte 150 ml galbenusuri 2 buc zahar 150 g drojdie de bere 40 g sare Mod de preparare Laptele se incalzeste putin si se amesteca cu drojdia, putina faina si putin zahar. Se lasa sa dospeasca 1-2 ore. Se adauga restul de faina, galbenusurile de ou amestecate cu zaharul, untul si putina sare. Se lasa sa dospeasca din nou, se pune pe planseta si se intinde cu vergeaua. Se foloseste pentru cornuri sau placinta...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... ciuperci 300g, oua 5-6 bucati, chifle ( cornuri) 2 bucati, lapte 1/2 pahar, patrunjel o legatura ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... se topeste cascavalul de deasupra. Cornuri cu sunca: 150 g faina, 100 ... se ung deasupra cu oua. Cornurile se asaza pe tava si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Iti trebuie: 4 cornuri 3 oua fierte tari 100 g de branza cre-moasa ... baza pentru mancaruri Pregatesti asa: Cornurile se taie in jumatati si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... raceasca si se taie peste cornurile taiate felii subtiri. Merele se ... pesmet, se asaza feliile de cornuri si stafidele, iar pe deasupra ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
cornuri mici, 2 linguri carne de pasare, 2-3 frunze salata verde Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se garnisesc cu salata verde, spalata si taiata marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si le vom da forma unor cornuri. Eu am facut si cornuri am facut si pestisori cu finetti. Acestia din urma i-am ... am taiat aluatul. Am pus cornurile si pestisorii in tava peste ... de copt, apoi am uns cornurile si pestisorii cu oul batut ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
100 g unt, 6 crenvursti, 6 cornuri drepte Mod de preparare: Fiecare corn si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de Preparare: Sunca , salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin masina de tocat de 2 ori, apoi se amesteca cu smintina, untul moale sarea si piperul.Cornurile se taie in jumatati pe lungime; 10 jumatati se ung cu aceasta compozitie si, apoi, se acopera cu celelalte jumatati, asezindu-se intr-o tava, care se introduce in cuptorul fierbinte cu 15 minute inainte de servire; dupa 10 minute, se intorc pe partea cealalta.Se servesc fierbinti ca gustare sau cu ceai..
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Fiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare jumatate cite o bucatica mica de unt si se introduce cate o jumatate de crenvurst, in asa fel ca sa intre cat mai mult in corn. Partea taiata trebuie sa fie inauntru. Se aseaza cele 12 jumatati de corn pe o tava unsa cu unt si se tin la cuptor timp de 10-15 minute. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de preparare: Se freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu cu brinza si se asaza pe o tava unsa cu unt. Peste fiecare corn se pune cite o bucatica mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute - Ingrediente: 200 gr. unt, 200 gr. brinza telemea, 1/2 lingurita chimen, 12 cornuri drepte Mod de preparare
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Cornuri Cu Brinza Ingrediente 200 gr. unt, 200 gr. brinza telemea, A? lingurita chimen, 12 cornuri drepte Preparare Se freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu cu brinza si se asaza pe o tava unsa cu unt. Peste fiecare corn se pune cite o bucatica mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute Servire Se servesc imediat, fierbinti Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de Preparare: Desfacem cutiile cu sardele si scurgem uleiul intr-un castron. Pasam bine cu furculita pestele din conserva, il frecam apoi cu untul moale la temp. camerei, stoarcem zeama lamaiei peste pasta, adaugam sare si piper dupa gust si picuram putin ulei picant din conserva. Scobim cornurile taiate in doua, le umplem cu pasta pe care o indesam bine si dam la frigider sa stea cateva ore. Pofta buna! .
Reţetă de pe www.gospodine.net