Cauta in 139.602 retete
... ), drojdie de bere, creier de porc, sos alb, sunca, cascaval Mod ... de bere. Fierbeti creierul de porc in apa putin sarata, in ... ulei, pregatiti un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:) Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... bere. Se fierbe creierul de porc in apa putin sarata, in ... , se pregateste un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic ... bere. Umplutura: 1 buc. creier de porc, sos alb (faina, lapte, unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vita sau cu cea de porc, dar sa fie mai slaba ... faina si usor usor, ca la ciulama (daca nu ai facut ciulama,nu-i o problema, doar pui lapte si amesteci cu telul cu ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... de bere; 1 buc. creier de porc, sos alb (faina, lapte, unt ... bere. Se fierbe creierul de porc in apa putin sarata, in ... , se pregateste un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mintea si imaginatia mea: 1/2 ficat de porc taiat cubulete 1/2 inima de porc taiata marunt din cutit, dar daca vreti o puteti toca la ... -dejun cu Oua in Ardei Ciulama de Pui Musaca din Piept ... mintea si imaginatia mea: 1/2 ficat de porc taiat cubulete 1/2 inima de porc taiata marunt din cutit, dar daca vreti o puteti toca la ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pati sa mancati carne de porc toata saptamana, pentru ca puteti ... mai bogata si sanatoasa. LUNI Ciulama de pui cu smantana MARTI ... sos curry DUMINICA Friptura de porc cu cartofi la cuptor Plus ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... de tomate Aripioare picante Chicken piccata Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu smantana Fasii de pui cu fasole verde ... Chilli con carne Cotlet de porc din Jimbolia Cotlet tiganesc Fasole ... dulceata de pere Friptura de porc cu cartofi la cuptor Friptura ... chimen si visine Friptura de porc cu chutney picant de visine ... crusta de verdeata Friptura de porc cu mar si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si ciuperci a fost, de fapt, ciulama de pui cu o bucata de ... nu ma inec. Scaricica de porc a fost plina de grasime si ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... apoi cubuletele de carne de porc, amestecand continuu, pana se rumenesc ... pe pachet. 4. Adaugati carnea de porc peste legume, puneti mirodenii si ... cu Iaurt, Mirodenii si Rosii Ciulama de Pui - 1. Puneti wok-ul ... apoi cubuletele de carne de porc, amestecand continuu, pana se rumenesc ... pe pachet. 4. Adaugati carnea de porc peste legume, puneti mirodenii si ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Carnita se taie cubulete mici. Se incinge ulei de masline in tigaie si se prajeste carnita bine bine. Ciupercile se scurg de zeama si se adauga la carnita dupa ce aceasta s-a rumenit frumos. Se taie ceapa marunt si se pune peste si se lasa sub capac 5 minute la foc mic, sa se inmoaie ceaoa frumos. Se adauga apoi apa sau zeama de carne cat sa acopere bine totul. Se sareaza si se adauga un praf de piper si se lasa la fiert. Dupa 20 minute se verifica carnita, daca e aproape fiarta se adauga si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... : afumatura carnati ceapa dafin faina porc smantana O reteta pe care nu ... foarte consistenta din carne de porc si carnati afumati, legata cu ... tocana alba (in Ardeal) sau ciulama cu afuma tura (in Bucovina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Carnea o spalam si taiem bucati mari.O punem in tigaie si o prajim in putin ulei pe ambele parti.Scoatem carnea si in uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata si o calim putin.Dupa care adaugam paharul cu vin si carnea si le fierbem la foc mic acoperit. Cand aproape a scazut zeama adaugam smantana amestecata cu amidonul,usturoiul curatat si pisat,sare,piper dupa gust.Amestecam continuu pana incepe sa se ingoasa(cateva minute) si oprim focul. Produsele philips mi-ar fi de ajutor...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... pt. 10 portii) : rinichi de porc 1,200kg; ulei 0,150 kg; unt ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de bere; 1 buc. creier de porc, sos alb (faina, lapte, unt ... bere. Se fierbe creierul de porc in apa putin sarata, in ... , se pregateste un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... care o putem folosi apoi la ciulama, la o salata sau langa orice ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... inimosi ridicam in slavi banala ciulama? Ei bine astazi ni s-au ... -va!!! Ingrediente: 1/2 kg poala de porc fara os 300 gr branza ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Vol-au-vent este un preparat originar din Franta insa foarte popular in Belgia ce consta din cosulete de foietaj umplute cu diverse garnituri delicioase cum ar fi: carne de pui, bilute din carne de vita/porc sau o umplutura de ciuperci cu usturoi, toate scaldate intr-un sos alb cremos foarte asemanator cu o ciulama. Numele de Vol-au-vent, care in traducere ar da "zbor-in-vant", se refera la
Reţetă de pe ce-retete-mai-fac-fetele.blogspot.com
Ingrediente necesare (o porcie) Crema de branz: intr-o oal, pe foc, se ... fina, formand un fel de ciulama. Se cine pe foc cca ...
Reţetă de pe www.retete-online.com