Cauta in 21.294 retete
... orezul ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au ... mic, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba ... functie de marimea bucatilor de peste pana se inmoaie si intra ... bine in carnea de peste.Cand a fiert pestele se adauga verdeata ... . Se poate servi ciorba cu pestele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de lamiie (otet). Se adauga pestele si rosiile continuind fierberea cca ... din capete si cozi de peste, avind grija sa se scoata osul amar de la capul pestelui. - 1,5 kg peste, 2,5 I apa, 200 g morcovi, 200 g albitura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ... zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ... fierte, se pun bucatile de peste in oala si se fierb la foc domol. Cind pestele este aproape gata, se adauga borsul ... da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ... zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ... fierte, se pun bucatile de peste in oala si se fierb la foc domol. Cand pestele este aproape gata, se adauga borsul ... da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro