Cauta in 138.572 retete
... prajit Ingrediente Calcan 1 kg unt 150 g faina 50 g lapte 300 ml ... Mod de preparare Se curata calcanul de intestine si bronhii si ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... prajit Ingrediente 1 kg calcan, 150 g unt, 50 g faina, 30 ml lapte ... pe forum ? Preparare Se curata calcanul de intestine si bronhii si ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... peste diferit(lin, somn, stiuca, calcan etc), 5-6 bucati crap, 1 morcov, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... are oase multe - salaul, somnul, calcanul, morunul etc. Se fierbe intreg ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... oase multe: salaul, pastravul, somnul, calcanul, morunul. Pestele se fierbe in ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... are oase multe - salaul, somnul, calcanul, morunul etc. Se fierbe intreg ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul, mreana. Grad Dificultate ...
Reţetă de pe www.carteadebucate.ro
... acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul, mreana. Servire Cind ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul Servire Cind se ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... are oase multe - salaul, somnul, calcanul, morunul etc. Se fierbe intreg ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Calcanul se spala se condimenteaza cu sare si piper , se pudreaza cu faina si se prajeste in ulei incins . Untul se topeste cu grija si se amesteca cu usturoi pisat , zeama de lamaie , sare si patrunjel tocat . Am servit calcanul cald cu sosul de unt deasupra insotit de cartofi prajiti si decorat cu ardei , masline , ceapa verde .
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... bucati de file de calcan 3 linguri ulei de masline 2 catei de ... 180 o C. Aseaza file-urile de calcan cu pielea in jos intr ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... kg calcan 1 cub concentrat supa de legume 1 salata lollo rosa 5 linguri ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... gratinat Ingrediente 1/2kg calcan, 1/2l vin alb, 1/2 cana smantana, 3 galbenusuri de ... conservate. Se pune intr-o tava calcanul si se presara cu sare ... se amesteca bine. Se acopera calcanul cu acest sos si se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , se sareaza si se pipereaza. Calcanul se serveste cu sosul obtinut ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Calcanul se curata si se spala, daca are saculeti de icre ... 30 min, nefiind foarte mari. Calcanul se unge bine pe toate ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
cureti, speli si portionezi pestele iar legumele le tai dupa preferinta.ungi o tava termorezistenta cu ulei si pui legumele,presarate cu sare si piper.asezi deasupra pestele condimentat dupa gust,stropesti cu ulei si torni supa de legume si introduci tava la cuptor pt 45 minute,la foc mediu.sucul de rosii il amesteci cu usturoiul tocat marunt,sare,piper si cimbru si-l torni peste ingredientele din tava dupa expirarea celor 45 de minute.mai lasi 5-10 minute si poti servi pestele alaturi de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se spala si se portioneaza pestele apoi se da cu un praf de sare.intr-o cratita cu gura cat mai larga se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu uleiul,apoi se adauga mazarea si cartofii taiati cuburi sau felii,se toarna supa si se lasa sa fiarba.cand cartofii si mazarea sunt pe jumatete fierte se adauga bucatile de peste,pasta de tomate diluata sau sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se introduce cratita pt 15 minute in cuptorul incins. se presara mararul tocat fin si se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
File De Calcan Cu Lapte Ingrediente 30 g file de calcan, 1/2 ceasca de lapte, 10 g unt, orez fiert Preparare Se adauga peste lapte o jumatate de ceasca de apa si se pune pe foc. Cand a inceput sa dea in clocote, se adauga pestele si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 min. Se scurge pestele, se adauga cateva lingurite de orez fiert si zdrobit bine si se serveste cu putin unt topit. Durata 40 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se adauga peste lapte o jumatate de ceasca de apa si se pune pe foc. Cand a inceput sa dea in clocote, se adauga pestele si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 min. Se scurge pestele, se adauga cateva lingurite de orez fiert si zdrobit bine si se serveste cu putin unt topit. - 300 g file de calcan, 1/2 ceasca de lapte, 10 g unt, orez fiert.
Reţetă de pe www.eculinar.ro