Cauta in 16.330 retete
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... valoros peste al Marii Negre, calcanul, in cea mai potrivita asociere ... de deosebita a acestui peste. Portii : 4 Timp de preparare : 80 minute Ingrediente: 1 calcan intre (de 1,2-1,5 kilograme ... patrunjel proaspat pentru servire Preparare: [note]Calcanul cu unt se poate ... de bucatarie branhiile pestelui. [tip]Calcanul se eviscereaza pe burta  partea ... . Adaugati vinul in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-a apucat pofta de salata de icre. Pe raft se mai gaseau ... cutii cu salata de icre gata preparata, dar mi-am spus ca cele preparate de mine vor fi mai ... o portie mare am folosit: - 100 g icre de hering - 300 ml ulei ... apa minerala - 150 g gris (gata preparat) - 1 ceapa mica - zeama de la ... de a ma apuca de pregatirea icrelor am fiert o canita de gris ... ....
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... . Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ... ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite ... , 3 iaurturi, 100 ml lapte, 150 g icre, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute ... zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ... taiata marunt dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara salata de vinete si la sfarsit se adauga 100 g icre negre si ceapa taiata marunt, dupa gust. Se serveste cu paine prajita. - 1 vanata, 100 g icre negre, 1 ceapa, ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... picant. Se adauga orezul si icrele, se mai calesc putin si ... introduce umplutura de ceapa cu icre. Dupa ce s-a introdus umplutura se ... , 2 linguri orez fiert, un pachetel icre din comert (optional), sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru a scoate placile osoase (negii), calcanul se inmoaie in apa fierbinte ... o lingura otet si se pune calcanul. Dupa ce a fiert, se serveste ... fi folosit ca garnitura. - 1-1,5 kg calcan, 1 morcov, 2 cepe, 1 legatura patrunjel, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine inmuiata ... scursa. Se amesteca cu mixerul icrele cu felia de paine, apoi ... de acre vrem sa fie icrele. La sfarsit, tinand cont de ... taiata foarte marunt. - 1 lingura de icre sarate (preferabil de crap), o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Eu am folosit icre din pestii prinsi de fratele meu ;) Deci, se curata icrele de pielite, se amesteca cu pesmet sau paine mai veche si inmuiata putin in apa, 1-2 lingurite mustar; se adauga ulei pana cresc ca o maioneza, zeama de lamaie, sare dupa gust. La sfarsit se adauga ceapa rasa fin. Eu le-am ornat cu o felie de rosie si cu boabe de struguri negri, pentru un look si-un gust mai exotic...pe care toata lumea le-a confundat cu masline negre :)) Foooarte...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com