Cauta in 21.294 retete
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pateul de somon fume (afumat) este unul dintre aperitivele de succes ale petrecerilor. Usor ... sau paine prajita, pateul de somon se transforma repede in vedeta ... : 15 minute Ingrediente: 100 grame somon afumat 100 grame branza mascarpone ... ceapa si tocati-le. Taiati somonul in fasii. Amestecati in paharul unui mixer somonul, branza mascarpone, zeama de lamaie, ceapa si mararul ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Te-ai saturat de covrigi, shaworme? Vorba lui Puya  vrei somon fume? Te-ai saturat de crenvursti cu mustar? Hai, baga bani si fa un tartar.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... si, evident, nici pastele cu somon afumat nu fac parte din ... de originea lor, pastele cu somon afumat raman un fel gustos ... fusilli) 250 de grame de somon afumat 1 lingura de unt 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de casa cu seminte) 80 g somon afumat feliat 100 g emmenthaler 1 ardei ... se inmoaie putin branza. Adaugati somonul deasupra si ornati cu ardei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Ingrediente : 3 clatite proaspete, sarate 300 g somon afumat 200 g crema de branza ... verde tocata marunt (doar tulpina). Asezati un strat uniform de somon fume feliat foarte subtire peste pasta de branza. Stropiti cu putina zeama de lamaie peste somon; nu exagerati cu zeama de ... lamaie taiate subtire. Rulourile cu somon se servesc proaspete. [tip] Pasta ... , asigurand contrastul cu cozile de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ) într-o tigaie din teflon. Presara somonul cu sare si piper. Adauga somonul în tigaie si lasa timp de 4 minute pe fiecare parte sau ... pasta de hrean într-un bol. Serveste cu somon si carofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline ... un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adauga zaharul brun. Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahar si se lasa pe foc mediu aproximativ 5 minute. Dupa aceea, se toarna bourbonul în jurul pestelui si se lasa pe foc alte 5 minute sau pâna când pestele de desprinde usor cu furculita. Se pune somonul în farfurie si se adauga peste el glazura ramasa în tigaie. Se poate servi cu orez brun si sparanghel!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de prepararare: Puneti la fiert spaghetele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Într-o tigaie su pune smântâna lichida cu galbenusul de ou, parmezanul razuit, vinul, somonul, sare si piper dupa gust. Se fierbe câteva minute pâna se leaga sosul. La sfârsit, când se opreste focul, se aduga patrunjelul. Acest sos se amesteca cu spaghetele. În farfurie se poate adauga parmezan, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca uleiul de masline si otetul balsamic într-un bol. Asaza fileurile de somon într-o tava joasa pentru copt. Freaca fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarna amestecul cu ulei si otet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine. Asezoneaza cu coriandru, busuioc si sare. Lasa timp de zece minute la marinat. Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanta fata de grillul din partea de sus a cuptorului si lasa timp de 15 minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul într-o tigaie nonaderenta. Pune somonul cu pielea în jos, asezoneaza cu ... de aproximativ 2-3 minute, apoi întoarce somonul pe partea cealalta si mai ... zeama de lamâie. Scoate somonul din tigaie si lasa-l pe ... si asaza deasupra fileul de somon. Decoreaza cu felii de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea si piperul. Se pune somonul într-un vas termorezistent si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adauga pe deasupra feliile de somon si câtiva stropi de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... firimituri fine. Acopera medalionul de somon cu amestecul de pesmet si ... copt si lasa-l pâna când somonul este patruns, iar crusta devine ... scurge apa. Asaza broccoli pe farfurie si pune deasupra somonul în crusta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii taiati cubulete se amesteca cu jumatatile de rosii cherry, frunzele de valeriana/spanac si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, ulei si zeama de lamâie. Somonul afumat se rupe în bucati si se presara peste salata. Se presara semintele de chia la final, iar optional se poate adauga un ou fiert tare.
Reţetă de pe retete.eva.ro