Cauta in 76.535 retete
Ingrediente 400 grame de faina, 150 grame de untura, 1 pahar de lapte, 50 de grame de drojdie, 3 lingurite zahar, 1 lingurita rasa de sare. Pentru umplutura: 200 grame de brinza, 1 ou, 1 lingura de smintina, 1 lingurita de faina, sare vanilie si zahar dupa gust. Mod de preparare Se cerne intr-un vas faina, se face loc la mijloc si se pune untura, bine sleita, nu lichida. Se framinta. Dupa ce faina a cuprins toata untura, se adauga turnat incet, laptele in care s-a muiat drojdia, zaharul si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Branzoaice Ingrediente 400 grame de faina, 150 grame de untura, 1 pahar ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
400 grame de faina, 150 grame de untura, 1 pahar de lapte, 50 de grame de drojdie, 3 lingurite zahar, 1 lingurita rasa de sare. Pentru umplutura: 200 grame de branza, 1 ou, 1 lingura de smantana, 1 lingurita de faina, sare vanilie si zahar dupa gust Mod de preparare: Se cerne intr-un vas faina, se face loc la mijloc si se pune untura, bine sleita, nu lichida. Se framinta. Dupa ce faina a cuprins toata untura, se adauga turnat incet, laptele in care s-a muiat drojdia, zaharul si sarea. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 230 g faina, 2linguri amidon, 125 g unt rece, 75 g zahar, un ou. Mod de preparare: Faina se framanta cu amidonul, untul, oul pana capata o consistenta cremoasa. Se formeaza o bila de aluat care se tine la rece 30 min. Se spala si se lasa sa se scurga afinele proaspete. Cele congelate se lasa la dezghetat iar cele din compot se pun la scurs. Se zdrobesc biscuitii. Pentru umplutura se iau 2 oua si se separa. Branza de vaci se amesteca cu 2 oua intregi si 2 galbenuse, zaharul, sucul de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Branzoaice II Ingrediente 400 g faina, 150 g margarina, un pahar de lapte ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ingrediente necesare Ingrediente 400 g faina, 150 g margarina, un pahar de lapte, 50 g drojdie, 3 lingurite zahar, o lingurita rasa de sare Umplutura: 200 g branza, un ou, o lingura de smantana, o lingurita de smantana, sare, vanilie si zahar dupa gust Mod de preparare Se cerne intr-un vas faina, se face loc la mijloc si se pune margarina. Se framanta. Dupa ce faina a cuprins toata margarina, se adauga turnat incet, laptele in care s-a inmuiat drojdia cu zaharul si sarea. Se framanta mai ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Branzoaica Cu Afine Ingrediente Aluat: 230 g faina, 2linguri amidon, 125 g unt ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Pentru aluat, aceleasi cantitati ca la Pirosti din aluat dospit . Pentru umplutura, cantitatile de mai sus Se face un aluat crescut ca pentru pirosti. Intre timp se pregateste branza pentru umplutura din branza de vaca frecata cu ou, smantana, zahar, faina si un praf de sare. Se intinde foaia de aluat, se taie forme rotunde ceva mai mari (ca o farfurioara), se pune cate o lingurita buna de branza si se aduna marginile aluatului in forma de punga, lasand branza totusi descoperita. Se unge cu...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... bat oule . Se ung branzoaicele cu ou _i se presar ...  la-ndemana Cu smantan sau fr, branzoaicele sunt o magnific gustare intre dou ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Branzoaice I Ingrediente 400 g faina, 150 g margarina, un pahar de lapte, 50 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Branzoaice trandafir Ingrediente Aluat 500 gr faina 000 3 oua 100 gr ... razatura de lamaie sare loading... Branzoaice trandafir- Mod de preparare Din ... pudra vanilat. Lili multumesc mult pentru metoda de impachetare a acestor branzoaice ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Branzoaice moldovenesti Ingrediente Aluat 800gr faina 3 oua 50gr drojdie 5 lg zahar ... vanilat coaja de lamaie loading... Branzoaice moldovenesti Mod de preparare Cernem ... , apoi se aduna maginile formand branzoaicele. Se lasa la crescut in ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Reteta: Branzoaice Ingredientele retetei culinare: => 1 litru apa calduta => 3 oua intregi => drojdie cat o nuca => coaja de lamaie => 2 lingurite zahar la drojdie => faina cat cu ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... bunatati. Astazi va ispitesc cu branzoaice trandafir, super bune si pufoase ... care mi-au iesit niste branzoaice mari, sfatul meu este sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Branzoaice trandafir Ingrediente Aluat 500 gr faina 000 3 oua 100 gr ... razatura de lamaie sare loading... Branzoaice trandafir- Mod de preparare Din ... pudra vanilat. Lili multumesc mult pentru metoda de impachetare a acestor branzoaice ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... se aduna maginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Aceste branzoaice sint delicioase, si absolut pe "gustul" gospodinelor incepatoare :P Metoda ... pupici pentru minunatiile astea de branzoaice, din care Bogdi meu a papat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... : aluatul la crescut: 1 ora, preparare branzoaice: 1 ora. Ingrediente: 2 oua, 1 lingura de ... in poza urmatoare. Se prajesc branzoaicele intr-o tigaie pe aragaz,in ... coc in tigaie, se scot branzoaicele si se lasa putin sa ...
Reţetă de pe www.pofta-mare.ro
Reteta culinara - Prepari maiaua din drojdie, 1 lingurita cu zahar, 2 linguri cu faina si putin lapte si o lasi la crescut timp de 20 de minute. Cerni faina intr-un castron, iar in mijloc f ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro