Cauta in 139.505 retete
Ingrediente 400 grame de faina, 150 grame de untura, 1 pahar de lapte, 50 de grame de drojdie, 3 lingurite zahar, 1 lingurita rasa de sare. Pentru umplutura: 200 grame de brinza, 1 ou, 1 lingura de smintina, 1 lingurita de faina, sare vanilie si zahar dupa gust. Mod de preparare Se cerne intr-un vas faina, se face loc la mijloc si se pune untura, bine sleita, nu lichida. Se framinta. Dupa ce faina a cuprins toata untura, se adauga turnat incet, laptele in care s-a muiat drojdia, zaharul si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Branzoaice Ingrediente 400 grame de faina, 150 grame de untura, 1 pahar ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
400 grame de faina, 150 grame de untura, 1 pahar de lapte, 50 de grame de drojdie, 3 lingurite zahar, 1 lingurita rasa de sare. Pentru umplutura: 200 grame de branza, 1 ou, 1 lingura de smantana, 1 lingurita de faina, sare vanilie si zahar dupa gust Mod de preparare: Se cerne intr-un vas faina, se face loc la mijloc si se pune untura, bine sleita, nu lichida. Se framinta. Dupa ce faina a cuprins toata untura, se adauga turnat incet, laptele in care s-a muiat drojdia, zaharul si sarea. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 230 g faina, 2linguri amidon, 125 g unt rece, 75 g zahar, un ou. Mod de preparare: Faina se framanta cu amidonul, untul, oul pana capata o consistenta cremoasa. Se formeaza o bila de aluat care se tine la rece 30 min. Se spala si se lasa sa se scurga afinele proaspete. Cele congelate se lasa la dezghetat iar cele din compot se pun la scurs. Se zdrobesc biscuitii. Pentru umplutura se iau 2 oua si se separa. Branza de vaci se amesteca cu 2 oua intregi si 2 galbenuse, zaharul, sucul de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Branzoaice II Ingrediente 400 g faina, 150 g margarina, un pahar de lapte ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Branzoaica Cu Afine Ingrediente Aluat: 230 g faina, 2linguri amidon, 125 g unt ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente necesare Ingrediente 400 g faina, 150 g margarina, un pahar de lapte, 50 g drojdie, 3 lingurite zahar, o lingurita rasa de sare Umplutura: 200 g branza, un ou, o lingura de smantana, o lingurita de smantana, sare, vanilie si zahar dupa gust Mod de preparare Se cerne intr-un vas faina, se face loc la mijloc si se pune margarina. Se framanta. Dupa ce faina a cuprins toata margarina, se adauga turnat incet, laptele in care s-a inmuiat drojdia cu zaharul si sarea. Se framanta mai ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Pentru aluat, aceleasi cantitati ca la Pirosti din aluat dospit . Pentru umplutura, cantitatile de mai sus Se face un aluat crescut ca pentru pirosti. Intre timp se pregateste branza pentru umplutura din branza de vaca frecata cu ou, smantana, zahar, faina si un praf de sare. Se intinde foaia de aluat, se taie forme rotunde ceva mai mari (ca o farfurioara), se pune cate o lingurita buna de branza si se aduna marginile aluatului in forma de punga, lasand branza totusi descoperita. Se unge cu...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
branzoaice Ingrediente 400 g faina, 150 g untura, 1 pahar de lapte, 50 g drojdie ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Branzoaice I Ingrediente 400 g faina, 150 g margarina, un pahar de lapte, 50 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Desfac aluatul si-l tai in 8 bucati iar branza cu smantana,mierea si coaja de lamaie le amestec intr-un castron si apoi impart amestecul in mod egal la cele 8 bucati de aluat. Cele patru colturi le unesc la mijloc si ung cu ou pe deasupra,Le asez in tava pregatita cu hartie de copt si dau la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 30 minute depinde de cuptor. Eu am pus pe deasupra sos de capsuni(am zdrobit capsunile cu blenderul de mana si am pus cu zahar)pofta buna.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Reteta: Branzoaice Ingredientele retetei culinare: => 1 litru apa calduta => 3 oua intregi => drojdie cat o nuca => coaja de lamaie => 2 lingurite zahar la drojdie => faina cat cu ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... se aduna maginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in ... se aduna maginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... bunatati. Astazi va ispitesc cu branzoaice trandafir, super bune si pufoase ... care mi-au iesit niste branzoaice mari, sfatul meu este sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Daca vrei sa pregatesti branzoaice, ai nevoie de faina, branza, zahar ... , ca o scrisoare. Dupa ce impaturiti branzoaicele, mai lasati-le afara, undeva ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... Multi Ani scumpa mea Medi!!! Branzoaice pufoase, delicioase, cu multa branza ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... mi-am adus aminte de branzoaicele lui Lory si-am zis ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se aduna marginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... ambele parti o nebunie! exact gustul branzoaicelor din vremea copilariei mele! multumesc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... varf de sare Pt uns branzoaicele: 2 galbenus cu 5 linguri lapte Decor ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com