Cauta in 67.038 retete
... . Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de porc, de aproximativ 1,5 kg, bine curatata ... mare si mai subtire de carne, asemenatoare unui snitel de dimensiuni ... amestecul recomandat. 3. Separat, prepara un bait din otetul balsamic, usturoiul strivit ... si cimbru. Amesteca bine, toarna baitul peste carne, ruleaza bucata de ... ore la rece. 4. Scoate carnea din bait,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... provocate de grasimea scursa din carnea aflata pe gratar); Un evantai ... fi sa prepare si baitul pentru carne, pentru ca un gratar ... inainte de a aprinde focul" . Carnea de porc trebuie lasata intr-un ... otetul balasamic este rosu). Baitul perfect pentru carnea de pui este ... piele de pui. Intoarce carnea de porc la fiecare 4...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg ... 0,100 l; patrunjel verde 0,030 kg; bait**) 1 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 200 g. *) numai cand ... preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg ... kg; ardei gras 0,200 kg; bait*) 1 kg; patrunjel verde 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 100 g. *) se preia ... nu exista untura. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in untura sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 0,200 kg; lamai 0,200 kg; bait**) 1,500 kg; unt 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 85 g; sos 100 g. *) numai cand ... preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... si se portioneaza. Bucatile de carne se bat si se sareaza ... felii. Tehnica prepararii Bucatile de carne se trec prin faina, se ... apa (100 ml)....
Reţetă de pe www.retete-online.com
... ) ulei tepuse de lemn pentru carne Preparare : Pulpele de pui trebuie ... se pun deoparte . Pieptul de porc se portioneaza in cuburi potrivite ... folosit depinde de cantitatile de carne si restul ingredientelor ) punem sare ... si obtinem baitul in care vom pune bucatile de carne ,slanina afumata, ceapa si ardeii. Amestecam totul ca baitul sa patrunda toate ingredientele (daca ......
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... ) pentru a-l inspira cu aromele sale. Baitul si saramura sunt traditionalele marinate ... si sucurile de fructe, fragezesc carnea prin desfacerea legaturilor proteice din ... . Acizi rup superficial tesuturile din carne, pentru a permite aromelor din marinata ... carne, cum ar fi pulpele, in special cele de vita, porc, vanat. Atentie cand folositi acizi la marinarea carnii de ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cateva minute, apoi am adaugat carnea, rosiile cubuletele, plantele aromatice si ... imbunatatit cu sofran. A fost delicios, carnea nu s-a sfaramat in schimb se ... . Daiana Butuza (a ales Muschiulet de porc cu sos de ciuperci , facuta ... spalatul si curatatul muschiuletului de porc, iar dupa aceasta operatiune l-am ... floarea soarelui. Am scos apoi carnea si am pastrat-o la cald ... un polonic de...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... Ingrediente: 1 ciolan afumat sau coasta de porc afumata (nu spoite cu bait de fum) 500 grame fasole uscata ... fasole, impreuna cu bucatile de carne. Adaugati verdeturi dupa gust. Lasati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro