Cauta in 16.330 retete
Aceasta este cea de-a doua reteta cu leurda pe care am facut-o saptamana asta. Pentru ca leurda este fiarta putin in supa si isi pierde din iuteala, am pus in supa si putin pesto de leurda . De asemenea am folosit si florile, pe care le-am sotat in putin ulei (unt) pana au devenit crocante. A iesit o supa foarte gustoasa si chiar picanta, daca pui putin mai mult pesto. Noua ne-a placut foarte mult, mai ales ca acum la inceputul primaverii am manca numai verzituri. Prin urmare, nu ratati ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Va mai aduceti aminte de cartea cu multe inghetate pe care am primit-o de ziua mea? Am facut alta reteta din ea. De data asta o inghetata cu mascarpone. Este extrem de buna. Trebuie neaparat s-o incercati. A iesit cremoasa si usoara, iar fructele de padure au aromat-o incantator. V-o recomand din tot sufletul. Ingrediente: 250 g zahar 400 ml apa 1 lamaie: sucul si coaja 500 g mascarpone 300 g fructe de padure (zmeura si afine) prospete sau decongelate si scurse...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Luna asta si cea care vine e pentru mine luna leurdei. Plantuta asta care creste salbatic la margine de padure, apare primavara ca sa ne innebuneasca simturile. Are o aroma deosebita de usturoi si poate fi folosita in toate combinatiile pe care vi le imaginati. Ia sa vedem ce am facut eu pana acum: pesto de leurda , supa crema de broccoli cu leurda , placinta cu leurda si branza , supa crema de leurda , quiche cu leurda . Anul acesta le-am facut din nou, dar pentru evenimentul "Dulce...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cum asta vara am fost foarte prevazatoare si am umplut congelatorul cu fructe de padure, am ajuns sa nu stiu ce sa mai fac din ele :))) De data asta le-am facut suc si le-am pus in cupcakes. Daca ati sti ce culoare mov frumoasa aveau prajiturelele astea inainte de coacere, si cu ce dezamagitor maro - negru le-am scos dupa .... Prin urmare, daca vreti ca interiorul sa ramana mov, nu incercati cu fructe de padure! Dar, daca nu tineti seama de aspectul interior, gustul e foarte bun. Ingrediente...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cred ca stiti deja: toti copiii iubesc pizza. Nici al meu nu e mai prejos, asa ca azi a fost zi de pizza la noi in casa. Pentru sotul meu a fost simplu. El ar manca numai pizza cu carnati si cascaval. Blasfemie! N-o sa vada el asa ceva de la mine in veacul vecilor. Prin urmare pt el si fimiu am facut cu mozzarella si prosciuto, pe sos de rosii. Dar eu vroiam cava mai diferit. Putine sanse, ma gandeam, intrucat n-avusesem timp sa trec pe la cumparaturi. Am deschis frigiderul si am cules ce am...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Sunt suparata. Foarte suparata! Pai cum altfel as putea fi cand am facut smoothie-ul asta cu atata drag si atentie, apoi am asezat cu grija cele doua straturi in pahar (ca sa nu se amestece), am tras/impins masa ca sa am cea mai buna lumina posibila, am reglat inaltimea trepiedului, am pus aparatul foto pe el, si cand sa-l deschid sa fotografiez .... stupoare! Nu porneste! Si nici nu avea cum, atata timp cat uitasem acasa bateria. :))))) Eram ca un copil caruia i s-a luat din fata bomboana...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
ingrediente Paine feliata oua fierte si rase mozzorella gata razuita rosii medii taiate feliute salam de sunca sau de care preferati ardel rosu sau galben und sau cremechesse pentru uns feliutele de paine Intr-o tava potrivita se vor aseza feliutele unse cu unt sau creamchesse si peste ele salaum de sunca , o feliuta de rosie+ouale razuite +mozzarella +ardelul se serveste ca aperitiv la onomastice sau la alte aniversari ...... pofta buna ?
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... de leurda (un fel de wild garlic autohton) legume de care ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de pui taiata cubulete. *** Basmati & wild rice with chicken breast Ingredients: basmati and wild rice butter sweetcorn chicken breast herbs & condiments Fry ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pot numar pe degetele de la o mana mancarurile a caror popularitate e macar egala cu cea a familiei din care fac parte shaorma, gyros-ul si doner kebap-ul. Uriasele frigarui de miel, vita, porc, miel si chiar peste, curcan si capra se invart simetric de lenes prin fata arzatoarelor si ochilor topiti de pofta peste tot in lume. Asemanatoare si totusi atat de diferite, cu similaritati in ceea ce priveste modul de preparare si multe si chiar radicale nuante cand e vorba de ingrediente si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro