Cauta in 20.697 retete
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie si se lasa putin la rece. Poti sa adaugi si 3-4 linguri de mazare congelata pentru a obtine un pateu mai consistent cu grasimi sanatoase si proteine vegetale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos de soia, 250 g rosii cherry, cateva frunze de salata verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se taie rondele, iar rosiile cherry se taie in jumatati. Fasolea ... conservata, 1 praz, o gulie, 250 g rosii cherry, doi castraveti, 200 g muguri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ardei iute, cimbru uscat, rosii cherry, ceapa verde, otet. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiata, ceapa, jumatatile de rosii Cherry si laptucile. Adaugati in sucul ... , 1 ceapa tocata fin, 250 g rosii Cherry (injumatatite), 100 g laptuci, 1 capatana de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se toarna vinegreta deasupra. Rosiile cherry se spala, se taie pe ... , 100 g capere, o cutie cu rosii cherry, sare, piper, nucsoara, o lamaie, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pisat. - 1 piine rotunda, 250 g rosii cherry, 200 g ciuperci, 200 g mozzarella, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pui, a maslinelor si a rosiilor cherry. Se pune sosul de rosii ... de pui, 1 cutie cu rosii cherry, 300 g masline, 200 g smantana, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
- Vongolele se tin in apa cu sare in jur de 3 ore pentru a le curata de nisipul care ar fi putut ramane in ele - Cozzele, se curata cu un burete sau cu un cutit. Cand totul a fost curatat, am purces la treaba 1. Am pus la facut pastele.In apa care clocotea, am adaugat sarea si apoi pastele, intre timp intr-un vas am pus uleiul la incins, am taiat pe jumatate usturoiul si l-am adaugat peste ule. 2. Cand uleiul e incins turnam scoicile si acoperim cu un capac si lasam la foc mediu, le lasam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingem gratarul si prajim nucile , iar feliile de paine le facem crutoane. Spalam rosiile si rucola. Jumatate din rucola o asezam in vasul de servit si stropim cu o lingura de ulei. Deasupra asezam feliile de branza de capra, rosiile taiate jumatati, nucile si crutoanele de paine. Stropim cu cealalta lingura de ulei. ( Intrucat branza de capra are un gust puternic , este sarata si are deja mirodenii nu mai este nevoie sa condimentam sau sa adaugam sare). Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste. Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat). Se da la cuptor pentru 15-20′.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele. Dovlecelul se taie rondele, rosiile în jumatati si se prajesc în ulei de masline, dupa care se scot pe o farfurie. Dupa ce se scurg pastele se amesteca cu uleiul ramas dupa prajirea dovlecelului si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si feliile de dovlecel, peste care se presara parmezanul ras si frunzele de busuioc. Foto: http://www.myrecipes.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu am facut 2 aperitive ,"arici teposi",pentru a infinge betisoarele de bambus am folosit ananas ca e frumos ca decor,puteti folosi si portocala mai mare sau pepene galben .. Spalati legumele si fructele ,taiati cuburi mai mari sau rondele ,de exemplu castravetii rondele cu ajutorul unei forme de inimioara sau zimtata ca da frumos ca decor ,la fel si cu ardeii ,sau cuburi mai mari ,;mozzarela ,rosiile si maslinele si strugurii le lasati asa..apoi infingeti cate una pe fiecare bat pana...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Rosiile si castravetii ii taiem felii. Ceapa rosie se taie fideluta.Salata o rupem cu mana. Adaugam maslinele si bucatile de ton. Facem un dressing din ulei de masline, otet din vin, sare si piper si asezonam salata. In mod normal salata nicoise contine si ansoa si fasole verde, noua insa nu ne plac nici una nici alta asa ca am renuntat la ele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca ceapa marunt ,se pune la calit si se lasa sa se raceasca. Se spala orezul si se pune la foc mic pentru 10 minute , dupa care se lasa sa se raceasca.Verdeturile se spala, se toaca marunt si se adauga totul peste carnea tocata.Se adauga bulionul, sarea si piperul, se amesteca si ne pregatim sa rulam sarmalutele. Pe fundul oalei se pun frunze de vie, cateva cotoare de leustean si patrunjel verde, un rand de sarmale si cateva rosii chery si tot asa pana terminam sarmalele. Deasupra se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pt focaccia:Punem faina si drojdia intr-un castron mare impreuna cu 5g sare. Adaugam 45ml ulei de masline si 450ml apa calduta. Amestecam cu mana pana obtinem un aluat moale, adaugand apa calduta daca aluatul pare uscat. Punem aluatul pe o suprafata presarata cu faina si framantam timp de 10 min pana devine elastic. Punem apoi aluatul intr-un castron uns cu ulei si il acoperim cu folie de plastic unsa cu ulei. Lasam castronul intr-un loc cald aprox 1 ora, pana cand aluatul creste cam de 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro