vremea ro
Pagina 1 din 5
... venit vremea sa punem varza la murat. Tocata marunt pentru salatesau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in siguranta, la frigider. De vreme ce mancarea nu trebuie sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... savura o supa rece, inainte ca vremea sa se raceasca total. Delicioasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din cauza frigului... Pe asa o vreme, se impune un ceai sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalzirea vremii te imbie la un regim sanatos, bazat de fructe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vremea caiselor si toata lumea le foloseste fie pentru a le conserva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... recomandari pentru sezonul acesta. Este vremea salatelor: de rosii, de varza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Chiar daca vremea ne mai da de furca, este cazul sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Au venit caldurile, vremea fumoasa si sunt atatea paduri in care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acum, ne putem bucura de vremea frumoasa, la un gratar sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 ml lapte gras 6 lingurite potrivite de gris 3 lingurite potrivite de zahar scortisoara coaja de lamaie si portocala zahar vanilat sau esenta de vanilie gem, dulceata miere su nuci stafide Punem laptele pe foc mic impreuna cu zaharul, esenta si coaja de citrice. Amestecam pana la dizolvarea zaharului. Cand s-a infierbantat turnam in ploaie grisul si amestecam incontinuu. Daca ati pus prea mult gris si vi se pare prea tare mai adaugati lapte cald iar daca iese prea moale puneti gris....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Bucataria i-am lasat-o lui Pangururan. A zis ca oricum trebuie sa aiba si el un loc al lui in casa asta (pe langa canapea, pat si scaunul meu de la birou) si ca aici e la fel de bine ca oriunde. Asa ca eu pun chestii la murat ca sa am cu ce face salata boeuf. Pentru ca nu am gasit castraveciori mici, mici, am ales niste morcovi pitici. Beau sucuri de fructe cu spirulina. Pregatesc si halesc guacamole in prostie. Si am incercat si pateu din seminte de floarea soarelui cu dovlecel. Multumesc,...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Chef Cezar Munteanu Chef Cezar Munteanu isi formeaza propria echipa de bucatari pentru a participa la competitiile culinare interne si internationale. Dupa o selectie, echipa finala va fi formata din 4-5 bucatari. Vreau bucatari din zona Bucuresti-Ilfov cu care sa ma pot intalni, fiindca inainte de fiecare competitie si intre competitii sa organizam sesiuni de pregatire, sa ne formam ca echipa, fiecare pe specializarea lui. Timpul e destul de scurt pentru ca prima competitie la care vreau sa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Maine este zi de mare incercare Trebuie sa bei 40 de pahare. Si-n cazul fericit ca sub masa nu pici Mananca 40 de mucenici! VEZI AICI cum se fac.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... ceva repede si nu am vreme sa ma documentez sau sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cu ceva vreme in urma v-am prezentat Macaroane cu branza la ... (sau ce tip de paste vrem) 4 anason instelat (daca nu e corect ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... punem faina cantitatea depinde cat vrem sa facem punem galbenele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp, puteti si sa lasati o vreme la frigider. Intr-o tigaie caliti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pentru a incepe ziua cu energie va propun o reteta foarte energetica, nutritiva si sanatoasa. Va garantez ca daca veti consuma o portie din acest mei delicios nu o sa vi se faca foame pana la ora pranzului. Si daca vom folosi mei ecologic, corpul nostru ne va multumi cu celule de calitate. Meiul este bogat in vitaminele: B1,B2 si B9, este bogat in minerale: magneziu, fier si fosfor. Este cerealul cel mai indicat persoanelor care sufera de depresie, anemie si oboseala intelectuala, asta...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Prima data pregatim umplutura: Dupa ce am curatat de coaja si samburi dovleacul il dam pe razatoarea cu gauri mari(avem nevoie de 1,5-2 kg dovleac ras). Intr-o tigaie larga punem untul la topit,apoi punem dovleacul,150 gr zahar si scortisoara. Lasam dovleacul pe foc pana scade apa care o lasa(amestecand din cand in cand),apoi la sfarsit punem zeama de lamaie si daca mai este nevoie mai adaugam zahar si scortisoara,dupa care lasam sa se raceasca. Intre timp pregatim aluatul: Amestecam uleiul,...
Reţetă de pe retete.eva.ro