Cauta in 20.697 retete
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foloseste aceeasi tehnica obisnuita pentru orice salata, taie toate ingredientele cubulete si ceapa marunt si adauga mirodeniile dupa gust. Toate se amesteca si se lasa aproximativ 5 minute pentru ca salata sa devina suculenta, apoi se serveste imediat! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lamaie mare 50 gr piper rosu 1 lingura amestec ierburi pt peste ... si presaram boabe de piper rosu care ii vor da o aroma ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 600 g carne de vaca - 1 ceapa mare taiata marunt - 2 morcovi cuaratati si taiati in rondele - 2 catei de usturoi taiati marunt - 2 pahare de vin (eu am folosit Murfatlar - Pinot Noir - Demidulce) - 6 pahare de apa - 4 linguri de ulei - 1 foie de dafin - sare si piper dupa gust - 1 lingura de faina (eu am folosit faina de gaude - faina de porumb prajit) Carnea de vaca o spalati, inlaturati grasimea si taiati in bucatele de 2x2 cm. Intr-o cratita puneti 4 ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Poti manca o suta. Eu sustin Ca nu te-mbeti din covrigei cu vin Decat in cazu-n care, insetat, Servesti si vin la sticla, separat. INGREDIENTE 250 gr faina 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 lingurita chimen 1 lingurita sare PLAN DE LUCRU covrigei cu vin va veti convinge ca acesti covrigei se fac [&] Post-ul COVRIGEI CU VIN ROSU FACUTI IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... (lingiuine, spaghetti, etc.) 5 linguri pesto rosu 4 linguri de parmezan ras 2 linguri ... temperatura camerei. [note]Pesto sicilian (rosu) se poate cumpara si din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pastreaza doar miezul pepenelui, curatându-l inclusiv de seminte. Se taie în cubulete mici, dupa care este mixat cu ajutorul unui blender, pâna se obtine o pasta fina. Pasta se amesteca apoi cu iaurt, frisca si miere, compozitia obtinuta fiind pusa la congelator. Dupa o ora se scoate de la congelator si se mixeaza din nou, proces care trebuie repetat de înca doua ori. Înghetata se scoate de la rece cu aproximativ 10 minute înainte de servise, iar produsului final i se poate adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema ciocolata alba cu piersici si crema ciocolata neagra cu visine-4 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Acestea sunt paste de nota zece Am experienta, stiu ce spun. Reteta simpla. Sa o incerce Oricine vrea la masa ceva bun. Ingrediente pentru 2 portii 200 g carne tocata din piept de pui 200 g de paste (am folosit penne) pasta de tomate (am folosit de la AlexStar) o ceapa un catel de usturoi [&] Post-ul PASTE DE NOTA ZECE CU SOS ROSU apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
De facut https://pofta-buna.com/pepeni-murati-taiati-felii-la-borcan-pentru-iarna/ Eventual folosesti hrean si boabe de mustar si muratoarea la cald n o mai vanturi
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 crap de 1 kg, 1 pahar mic cu vin, 1/2 pahar otet de vin indulcit cu putin zahar, 1 pahar mare ulei, 1 kg rosii, 1 pahar smantana, 200g cascaval, 1 lingura unt proaspat, 1 lingura unt topit, 1 ceapa taiata pestisori, sare, piper, foaie de dafin Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se lasa 1/2 ora cu sare. Se asaza apoi in tava cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat, uleiul, vinul, otetul de vin, sare, piper, foi de dafin, 100g cascaval ras. Se da...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii Telina, pastarnac, patrunjel capia rosu cuburi mari catei de usturoi ... rosii 300-500 ml vin rosu sec 400 ml supa de ... , legume si vin alb sau rosu intr-o punga la frigider pt ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Grozava, sosul este demential Portii pentru 2 ps 300 gr creveti congelati 1 cana de vin alb 1 ardei capia 1 fir de ceapa verde 3-4 catei de usturoi 1 lg pasta de rosii Cateva felii de legume optional Ulei de masline Patrunjel Sare Piper Tocam ceapa si ardeiul marunt. Calim usturoiul zdrobit apoi adaugam partea alba de la ceapa, urmeaza capia si partea verde a cepei, sare si piper. Eu am pus si cateva bucatele de radacinoase pentru a-i da un gust mai bun. Urmeaza crevetii, eu am folosit...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Faina se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Se adauga apoi toate ingredientele, mai putin mararul, si se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfarsit, se adauga mararul tocat fin. Se recomanda cu spaghete, diferite legume fierte, orez. - 1 cana suc de rosii, 2 linguri suc de lamaie, 1 lingura boia dulce, 3-4 catei de usturoi, 1 lingura marar tocat fin, 1 lingura faina, sare, piper, busuioc, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unt, cu curry, cu sare si piper. - 3 ardei grasi (rosu, galben-portocaliu, verde), 400 g ciuperci taiate, 200 g ficat de pui, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste. Punem o lingura de piper rosu boabe si zeama de la ... 10 min. Boabele de piper rosu au dat o aroma deosebita carnii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si ... cu un pahar de vin rosu si cu branza rasa pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, apoi se fierbe in apa cu sare pana cand bobul este moale. Cand este fiarta, se scurge fasolea de apa si se pune intr-o salatiera. Peste fasole se adauga ardeiul gras rosu taiat in fasii, ceapa taiata rondele si maslinele. Se amesteca cu grija pentru a nu sfarama boabele de fasole. Adaugam sare, piper, cimbru, zeama de lamaie si putin ulei. Aceasta salata eu am asezat-o pe o chifla taiata si scobita de miez.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... BINE SE SPALA UN ARDEI ROSU SE TAIE MARUNT SE PUNE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro