vladut antena data nasterii
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salam biscuiti vladut neata razvan dani, retetele vladut, piept de pui grecesc retata lui vladut de la antena 1, prajitura vladut, retetele vladut valurile dunarii, vladut de la neata razvan si dani, dulciuri retata vladut antena, retetele vladut prazitura cu prune si crema vanilie
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie, iar la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu zaharul, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Asamblarea: Se unge o tava cu ulei si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. zahar, 250 gr. morcovi dati prin razatoare, 250 gr. migdale ... si lamaia(sucul si coaja, data prin razatoare). Dupa aceea se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste timp de 4-5 minute. Adauga ardeiul iute, chimionul macinat, boia si pudra de chilli si caleste timp de un minut. Adauga soia maruntita si gateste-o timp de 2-3 minute Adauga rosiile tocate în conserva, pasta de tomate, supa de legume, ardeii si morcovul si lasa sa fiarba. Dupa ce a început sa dea în clocot, redu focul la nivel mediu si lasa sa fiarba timp de zece minute, ametecând din când în când. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul. Într-un bol mare, amesteca rosiile taiate, rosiile uscate, usturoiul, uleiul de masline, busuiocul, sarea si piperul. Lasa la macerat timp de 10 minute. Taie bagheta în felii potrivite ca grosime. Pe o foaie de copt, asaza feliile una lânga alta într-o tava si lasa-le la foc mare timp de unul, doua minute, pâna se rumenesc usor. Împarte amestecul de rosii în mod egal pe feliile de pâine. Presara apoi mozzarella rasa. Pune iar la cuptor pentru cinci minute sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Caleste ceapa si morcovul într-o oala în care ai pus doua linguri cu ulei. Curata ciupercile si taie-le pe lung, astfel încât sa semene cu bucatile de burta de vita. Adauga apa si ciupercile, apoi lasa la fiert timp de jumatate de ora. Piseaza usturoiul si adauga-l în ciorba, asezoneaza cu sare si piper, apoi opreste focul. Amesteca smântâna cu galbenusurile de oua si toarna doua polonice de supa fierbinte peste smântâna, amestecând continuu. Toarna apoi amestecul de smântâna si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Pune puiul si bucatile de lamâie într-o tava pentru friptura, asezoneaza cu sare si piper si lasa la cuptor timp de 30 de minute, pâna când puiul începe sa se rumeneasca. Dupa 25 de minute, fierbe putina apa într-o tigaie, adauga floretele de broccoli, acopera si lasa la abur timp de trei minute, pâna când devine verde intens si este putin moale, apoi scurge. Pune floretele de broccoli în tava pe lânga pui, presara usturoiul pe carne,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu care se unge fiecare rondea de pastruga,pe ambele fete,apoi se aseaza una peste alta,intr-un celofan sau cutiuta etansa si se da la frigider,de seara pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste cu carne tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se spala fiecare bucata cu apa rece,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga bine apoi se tavalesc bine prin pesmet auriu si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decojeste rosiile si taie-le cuburi, apoi amesteca-le cu pesmetul, brânza Cheddar proaspata, nucile, cele 3 oua batute, patrunjelul tocat, busuiocul, sarea, piperul negru si uleiul de masline. Pune totul în mixer si amesteca pâna când se îngroasa foarte mult. Mai poti adauga mai mult pesmet, daca nu este destul de groasa compozitia. Toarna compozitia într-o forma de chec unsa cu ulei. Bate cel de-al patrulea ou si toarna-l peste amestec. Acopera forma cu folie de aluminiu. Coace totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se începe cu sosul de carne: se încalzeste uleiul într-o cratita mare si se prajesc cepele cu grija, 10 minute, pâna când devin aurii. Se adauga usturoiul, ierburile si dafinul si se mai lasa pe foc 2 minute. Se încalzeste o tigaie mare. Se pune în tigaie un sfert din carnea de vita, se lasa pe foc pâna când devine rumena-maronie, apoi se rastoarna peste ceapa prajita. Se prajesc pe rând si celelalte sferturi din cantitatea de carne si se rastoarna peste ceapa. Se adauga peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean mai mare se pune faina amestecata cu drojdia uscata. Se freaca galbenusurile cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de lamaie, pana cand zaharul se topeste si galbenusurile s-au albit. Intr-o cratita se incalzeste pe foc laptele si se toarna peste galbenusuri si se amesteca. Compozitia astfel rezultata se toarna treptat peste faina si se incorporeaza complet. Intre timp trebuie topit untul pe foc mic. Din acest unt se pune in aluat din cand in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca tarhonul tocat cu caperele bine scurse, coaja de lime si rosiile, asezonând cu sare si pieper dupa gust. Toarna compozitia într-o tava pentru copt. Asaza fileurile de somon cu pilea în jos peste ametec. Presara sare si piper dupa gust. Acopera cu folie de aluminiu. Pune în cuptorul preîncâlzit si lasa la foc mediu timp de 15 minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa la cuptor înca 20 de minute. Se serveste cu felii de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro