Cauta in 21.294 retete
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie, iar la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu zaharul, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Asamblarea: Se unge o tava cu ulei si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosie, 200 gr branza cheddar data prin razatoare, castane taiate felii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. nuci date prin masina, 150 gr. unt proaspat, 5 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , in kg mere sau dovleac, dat pe razatoare, faina cat sa ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... grau, 2 cesti stafide, 2 cesti nuci date prin masina, 2 cesti de cafea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un ou, gris o data si jumatate cat greutatea oului, o lingura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. zahar, 250 gr. morcovi dati prin razatoare, 250 gr. migdale ... si lamaia(sucul si coaja, data prin razatoare). Dupa aceea se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste timp de 4-5 minute. Adauga ardeiul iute, chimionul macinat, boia si pudra de chilli si caleste timp de un minut. Adauga soia maruntita si gateste-o timp de 2-3 minute Adauga rosiile tocate în conserva, pasta de tomate, supa de legume, ardeii si morcovul si lasa sa fiarba. Dupa ce a început sa dea în clocot, redu focul la nivel mediu si lasa sa fiarba timp de zece minute, ametecând din când în când. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul. Într-un bol mare, amesteca rosiile taiate, rosiile uscate, usturoiul, uleiul de masline, busuiocul, sarea si piperul. Lasa la macerat timp de 10 minute. Taie bagheta în felii potrivite ca grosime. Pe o foaie de copt, asaza feliile una lânga alta într-o tava si lasa-le la foc mare timp de unul, doua minute, pâna se rumenesc usor. Împarte amestecul de rosii în mod egal pe feliile de pâine. Presara apoi mozzarella rasa. Pune iar la cuptor pentru cinci minute sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Caleste ceapa si morcovul într-o oala în care ai pus doua linguri cu ulei. Curata ciupercile si taie-le pe lung, astfel încât sa semene cu bucatile de burta de vita. Adauga apa si ciupercile, apoi lasa la fiert timp de jumatate de ora. Piseaza usturoiul si adauga-l în ciorba, asezoneaza cu sare si piper, apoi opreste focul. Amesteca smântâna cu galbenusurile de oua si toarna doua polonice de supa fierbinte peste smântâna, amestecând continuu. Toarna apoi amestecul de smântâna si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Pune puiul si bucatile de lamâie într-o tava pentru friptura, asezoneaza cu sare si piper si lasa la cuptor timp de 30 de minute, pâna când puiul începe sa se rumeneasca. Dupa 25 de minute, fierbe putina apa într-o tigaie, adauga floretele de broccoli, acopera si lasa la abur timp de trei minute, pâna când devine verde intens si este putin moale, apoi scurge. Pune floretele de broccoli în tava pe lânga pui, presara usturoiul pe carne,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu care se unge fiecare rondea de pastruga,pe ambele fete,apoi se aseaza una peste alta,intr-un celofan sau cutiuta etansa si se da la frigider,de seara pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste cu carne tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se spala fiecare bucata cu apa rece,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga bine apoi se tavalesc bine prin pesmet auriu si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro