vitello parmegiano
Pagina 1 din 1
Gustare rece, de vara, vitello tonnato vedeta a antipasti italiene are toate ... cu capere sau castraveciori murati. Vitello tonnato se consuma rece sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
o bucata de carne de vitel frageda, Mod de preparare: Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capperi). Pentru decorat se folosesc din nou capperii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,. - O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (cod uscat servit cu mamaliga), vitello gorgonzola (vita in sos de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ras fin. Eu am folosit parmegiano regiano si a fost suficient de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... bucatariei italiene traditionale, Scaloppine di vitello al pomodoro (escalopul de vitel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in sos de ton sau vitello tonato e un preparat clasic italian ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com