Cauta in 21.294 retete
Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit .O lasam pana isi dubleaza volumul . Intr-un vas punem faina si sarea , facem o gaura in mijlocul ei si punem acolo maiaua. Turnam apa calduta putin cate putin mestecand in acelasi timp cu mama sau cu o furculita . Adaugam si uleiul de masline Rasturnam pe masa de lucru si framantam pana se incorporeaza toata faina si obtinem un aluat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput curatati rosiile de piele si de seminte , apoi taiati in bucati mici. Intr-o tigaie puneti uleiul, usturoiul si rosiile si gatiti la foc mare pentru 10 min.Dupa, adaugati maslinele si lasati pe foc inca 2 minute. Acum puneti feliile de carne in tigaie si gatitile cate 2 minute pe fiecare parte.Secretul este ca , carnea sa nu devina dura . Cand este aproape gata presarati cu oregano. Se serveste cald ,cu piure de cartofi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente pentru 1 pizza cu diam. de 30 cm: - 250 g. faina - 125 ml. apa calduta - 1 lingurita drojdie uscata - 1 praf de sare - 2 linguri ulei de masline - 1 conserva de rosii decojite - piper, oregano - 125 g. mozzarella Amesteca in castron faina si drojdia. Adauga apa calduta, sarea si uleiul de masline si framanta pana ce devine un aluat omogen. La robotul de bucatarie e parca si mai bine :P Inveleste aluatul cu un prosop de bucatarie si lasa-l sa creasca timp de cca. 30 de minute sau...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: pentru aluat: 500 gr faina 250 ml apa 7 gr drojdie uscata 3 linguri ulei de masline 1 lingurita zahar 1 lingurita sare pentru umplutura: 250 gr mozzarella 2 rosii 3-4 frunze busuioc oregano Mod de preparare Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit .O lasam pana isi dubleaza volumul . Intr-un vas punem faina si sarea , facem o gaura in mijlocul ei si punem acolo...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... bolognese - ulei de masline extra virgin - lapte de soia - faina din ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... proaspete, mirodeniilor si uleiului extra-virgin de masline. Ratatouille este o reteta ... 1 galben si 1 rosu) - ulei extra-virgin de masline - o cutie de rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si racita 30 gr ulei virgin de masline 8 gr sare --------------- 15 ... cerry 3-4 linguri ulei de masline virgin rozmarin proaspat sau cum am ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... proaspete 4-5 lin ulei de masline virgin ----------------- 600 gr soia fiarta (aprox ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... usturoi, ulei de masline extra virgin, 1 foaie de dafin, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocati, 1/2 pahar ulei de masline virgin, 1/2 pahar suc de lamiie proaspat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... picaturi de ulei de masline virgin. Se condimenteaza cu mirodenii: busuioc ... , mirodenii, 1 lingurita ulei de masline virgin, 1 lingura vin alb. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara ca o maioneza obisnuita. Este foarte gustoasa si veti reduce cantitatea de ulei cu aprox.80%. - 1 galbenus crud, 1 lingurita de mustar, 2 linguri ulei de masline virgin, zeama de la 1/2 lamaie, 250 ml sana sau iaurt, 1 lingura smantana dietetica, putina apa minerala. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocati, 1/2 pahar ulei de masline virgin, 1/2 pahar suc de lamiie proaspat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras si mugurii de pin se mixeaza intr-un vas timp de 5 min., pana cand pasta devine omogena. Se serveste cu spaghete. - Frunze de busuioc proaspat, ulei de masline extra virgin, usturoi, parmezan ras, muguri de pin, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Masline negre: - Se amesteca maslinele cu uleiul pana cand se obtine o pasta fina. Se pastreaza intr-un borcan cu capac in frigider timp de 6 saptamani. Se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana. Masline verzi: - Se scurg maslinele si se combina cu restul ingredientelor pana cand se obtine o pasta fina. Se poate pastra in frigider, se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple o oala mare de apa usor sarata si puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încalziti uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul si ansoa. Gatiti pentru aproximativ 2 minute, amestecand constant. Se adauga pesmet si apoi stinge focul. Adaugati patrunjel si piper, apoi amestecati. Se amesteca sosul de hamsie cu paste fierbinte si brânza rasa pentru a se servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara dressingul amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna. Pune la fiert cartofii în apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Scurge-i bine de apa si lasa-i la racit, apoi curata-i de coaja cu ajutorul unui cutit, apoi taie-i în bucati mici. Se amesteca cu dressingul, apoi se adauga ridichiile, menta si arpagicul.
Reţetă de pe retete.eva.ro