Cauta in 20.692 retete
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Vinetele se taie in felii groase de un centimetru, se presoara ... aseaza in straturi, felii de vinete coapte, patrunjel si usturoi in ... otet balsamic. Se sareaza, dupa gust, si se da totul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Taie vinetele în felii de 1,5 cm grosime. Toarna ulei într-o cratita larga ... pe fiecare parte feliile de vinete, pâna când acestea se rumenesc usor. Tine cont ca vinetele trebuie coapte în mai multe transe, fara ... tocat. Pune acum feliile de vinete înapoi în cratita, presara sare peste ... ca sosul sa patrunda bine vinetele. Toarna sos cu o lingura pe ... în cratita, pentru a nu sfarâma...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Invelim vinetele in folie de aluminu si le coacem la foc ... si mai mestecam.Apoi punem vinetele pasta peste maioneza,adaugam ceapa tocata marunt si sare dupa gust,asezam deasupra felii de castraveti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , rabdarea este cheia unor clatite perfecte. Se amesteca întreaga compozitie pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca zaharul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si sosul iute. Condimenteaza fâsiile de piept de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adauga bucatile de pui si rumeneste-le pe fiecare parte, pâna când devin usor maronii. Toarna sosul peste pui si lasa sa fiarba neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau pâna când sosul se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos de soia chilli/ sos picant orez Intr-o tigaie am calit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Se taie vinetele felii de grosime medie si se prajesc în ulei ... minute, pâna se rumenesc usor. Vinetele trebuie coapte în mai multe transe ... putin ulei la fiecare tura. Vinetele fripte se pun într-un ... din patrunjelul tocat. Asezati apoi vinetele într-o cratita, presarati sare peste ... cu o lingura si turnati-l peste vinete. Se lasa la fiert la ... , ca sa nu se rupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se aleg vinete mai mici, de aceeasi marime, se taie cozile ... si un ou. Se umplu vinetele. Se face un sos dintr ... tomate si miezul scos din vinete. Dupa ce a fiert, se strecoara si se toarna peste vinetele asezate în cratita. Se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor acoperit de o folie. Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se coc vinetele pe foc iute si se curata si se spala la fel de repede pentru a evita inegrirea vinetelor.Se toaca marunt si se face maioneza dintr-un galbenus fiert si un glabenus crud si o lingura de mustar si ulei.Se amesteca maioneza cu vinetele maruntite ,cu ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rasini care sa influenteze negativ gustul carnii: stejar, fag, salcam, etc ... la aproape orice animal, unele direct, altele dupa o pregatire (fierbere, marinare, etc.) prealabila. Cateva ... si ardeiul gras sau iute, vinetele sau dovleceii taiati rondele, ceapa ... mai punternice si actioneaza mai rapid. Indiferent de timpul lor, marinatele ... si salate. Sosurile dulci, acre,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se nuanteaza cu adaosuri de vinete (probabil cel mai popular sortiment ... gasit solutia pentru a obtine o zacusca rapida, dietetica si care se poate ... compromis in privinta gustului  o zacusca proaspata de vinete. [readalso] Vezi si reteta de: Vinete parmigiana. [/readalso] Reteta: Zacusca proaspata ... ceapa in cuptor.[/tip] Coaceti vinetele si gogosarii (sau ardeii kapia ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana la 180 de grade. Pregatiti forma in care dorinti sa ... cea mai migaloasa a retetei este pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pune bucatile de mango într-un vas de salata. Într-un vas separat, amesteca sucul de lamâie si uleiul de masline. Adauga apoi fulgii de ardei, coriandrul, ceapa, sarea si piperul. Amesteca bine si apoi toarna peste fructele de mango. Lasa la frigider aproximativ 30 de minute înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui atotprezent prinde gust si culoare in aceasta reteta rapida de stir-fry . Usor de ... pentru wok, pieptul de pui picant de la ardeiul iute si ... numai bun pentru un pranz rapid sau o cina cand nu vrei ... de sos de peste Preparare: Pregatiti ingredientele: taiati pieptul de pui ... de busuioc s-au inmuiat. Puiul picant cu busuioc se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro