Cauta in 18.496 retete
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza sardinele pe o farfurie întinsa Stoarce jumatatea de lamâie peste ele Asezoneaza cu sare, piper, ardeiul cayenne, oregano, cimbru Presara deasupra usturoiul, rosiile uscate si caperele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dar omogen. Preparare umplutura mac: Amestecam macul cu zaharul si le ... . Peste el adaugam umplutura de mac, o nivelam cu grija iar peste mac, adaugam umplutura de branza. Introducem tarta in cuptorul preincalzit la ... mult, va iesi destul de uscata. Dupa 30 de minute, infigeti ... din tarta cu urme de mac sau de blat, o mai tineti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 8 - 10 minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa foile sa se decongeleze la temperatura camerei. Se rade branza si se amesteca cu oul bine. Se aseaza in tava unsa cu ulei foile de placinta(eu am pus cate 3) la baza ,se intinde branza cu oul pe toata suprafata si apoi se aseaza inca 3 foi de placinta peste ele.Se lipesc de jur imprejur pe margine foile de placinta,se ung cu ou batut deasupra si se presara susan si mac. Se dau la cuptor pentru circa 20 minute la 180 grade Celsius.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu prinda crusta. Am macinat macul si l-am pus in cei ... pune budinca de vanilie cu mac, iar cand se serveste se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . masline, 7-8 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 4-5 rosii sau 2 linguri bulion, 1 lingura ... se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaia de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pere, 2 pahare vin rosu, 150 gr zahar, 2 crengute de menta, 1 creanga ... , se pun intr-o craticioara cu vinul rosu, zaharul apa, o ramura de ... si se fierbe in continuare vinul cu ingredientele pana se mai ... o pira, cu putin sirop de vin si cu o frunzulita de menta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 foaie de dafin, 1 paharel cu vin, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe ... in locul lui se adauga vinul. Se pune din nou pe ... pana ce carnea a absorbit tot vinul. Se adauga patru cesti de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr caractita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec Mod de preparare: Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecand constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecand din cind in cind
Reţetă de pe www.retete-bune.com