Cauta in 21.292 retete
O specialitate de care te vei indragosti. Ingredientele sunt calculate pentru sase portii. Ingrediente: un piept de pui mare, trei-patru gogosi de mozzarella, jumatate de cana de lapte, cateva linguri de pesmet, o cutie de rosii decojite in suc, din conserva (sau patru-cinci rosii mari), ulei, sare piper, verdeata - patrunjel, cimbru verde si putin busuioc pentru aroma specifica (daca nu iti place, il poti inlocui cu cateva fire de menta sau de tarhon proaspat), un catel-doi de usturoi,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuprind, neaparat, toate secretele bucatariei italiene. Exista multe alte bunatati cu ... , precum si o admiratoare a preparatelor autentice italiene, am decis sa vizitez cateva ... intr-o statiune italiana. Inaintea fripturii, italienii servesc ca antreu o salata deosebit ... o sa spun asta vreodata, insa italienii gatesc poate cel mai bun ... o idee despre "fata nevazuta" a bucatariei italiene si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ce am format toate gogosile italiene, le acoperim cu un servet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multi adepti de-a lungul timpului. Italienii sunt adevarati maestri ai gatitului ... de acum 4.000 de ani. Italienii au fost insa cei care ... "al dente", dupa cum spun italienii, insemnand sa fie fragede, insa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cantuccini este numele biscuitilor toscani, tari si aromati, uscati si parfumati. Principala caracteristica a acestor biscuiti, care se transforma in pesmeti ce pot fi pastrati timp indelungat, este lipsa untului  si de altfel a oricaror grasimi  din compozitia lor, aspect care le impinge termenul de garantie dincolo de intelegerea noastra. Migdalele sunt cele mai potrivite adaosuri in coca acestor biscuiti, dar completarile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia. Portii : 35-40...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mare e vorba despre doi frati italieni care vin in America si ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
In perioada 20 - 26 noiembrie, se va desfasura Saptamana Bucatariei Italiene in lume. In acest cadru, la data de 22 noiembrie, ICE - Agentia Italiana pentru Comert Exterior organizeaza, la Athene Palace Hilton, prima editie a evenimentului ,,Degusta Italia". Evenimentul, care include o prezentare cu degustare de vinuri si produse alimentare Made in Italy, [&] Post-ul Saptamana bucatariei italiene in lume apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... ,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca ... 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca ... 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (a 230 g fiecare), 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc), 600 g rosii, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Spalam si cutaram legumele,morcovul tas,sfecla fasiute sau rasa daca doriti mai marunta. Ceapa si gogosarul julien , telina fasiute . Punem toate legumele intr-un bol.potrivim de gust salata cu sare ,boia,sosul de soia,ulei si otet apoi presaram peste legume bucati de ton . O salata rapida si foarte buna,plina de vitamine .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim aluatul amestecand ingredientele foarte bine oua,faina si cele 2 linguri de apa .Intindem foarte bine aluatul si il impachetam de cateva ori .Eu am folosit masina pentru paste si nu mi-a fost deloc greu.Taiem pastele si le lasam sa se usuce putin pe masa Aici intervin copii mei care vor mereu sa fure pastele nefierte sau se le mai intinda o data :)))Intre timp punem apa la fiert impreuna cu sarea .Cand apa clocoteste adaugam pastele si le fierbem cca 7-8 minute.Le putem incerca ,nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt, se pune in vasul ceramic termorezistent, in amestec cu putin ulei de masline si condimente. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si condimentat, se amesteca totul si se baga la cuptor. Se lasa 15 minute pana cand ceapa si pieptul de pui fierb, apoi se adauga ciupercile feliute ( dupa ce au fost calite separat, pana cand nu mai lasa apa ) si cartofii taiati cubulete. Se pune o folie de staniol deasupra vasului si se introduce din nou la cuptor pentru 20 de minute. Intre...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustoasa asociere intre branza traditionala a italienilor si legumele sfarsitului de vara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Italienii numesc involtini aceasta maniera de a umple si a rula legumele dar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preparati acest deliciu al bucatariei italiene. Vinetele crocante la exterior, putin ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... Daca esti o admiratoare a bucatariei italiene si a fructelor de mare, deopotriva, speram ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Una dintre capodoperele bucatariei italiene, pastele cu hribi  de regula papardelle ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro