Cauta in 21.294 retete
... mancaruri exotice, pana la retete vegetariene, ai de unde alege si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 450-500 g spanac proaspat, rupt cu mana 4 cani capsune, feliate 300-320 g felii de portocale si mandarine Ingrediente si cantitati pentru sos: 1/3 ceasca zeama de lamaie 2 linguri ulei de masline 2 linguri zahar 3/4 lingurita ghimbir 2 lingurite coaja de lamaie rasa Mod de preparare: 1. Asaza frunzele de spanac si fructele pe platouri. 2. Intr-un blender sau un borcan inchis ermetic, amesteca bine ingredientele pentru sos. 3. Stropeste din abundenta salata cu sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vaca si ren (Juustoleipa) branzeturi vegetariene  facute fara cheag de provenienta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iata o reteta pentru un pranz delicios si fara multa bataie de cap! Acest pilaf de grau se prepara in cel mult jumatate de ora, iar ingredientele care il "asezoneaza" ii dau o aroma deosebita: ardei gras, ciuperci, ceapa... Sanatate si vitamine intr-o reteta vegetariana! Ingrediente: 1 ceapa tocata; 1 cana ciuperci taiate felii; 1 ardei gras, curatat de seminte si taiat bucati; 1 lingura de patrunjel, tocat; 1 cana grau fiert; 1/4 lingurita chimion; sare de mare si piper, dupa gust; 2 cani ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va indemn cu tot dragul, pentru binele vostru si al familiei voastre, sa mergeti in piata si sa cumparati tot ceea ce gasiti verde: loboda, urzici, spanac, ceapa verde, stevie, untisor, leurda, leustean, patrunjel, marar si salata. Adaugati la acestea cativa morcovi proaspeti si plini de suc, o telina mica si usturoi verde. Cu toate acestea in sacosa, va propun o cura de sanatate! Retetele delicioase, mai jos! Ingredientele sunt pentru patru-sase portii. Incearca-le si spune-ne apoi cum ti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca inca mai suntem in post si poate ati vrea sa va diversificati meniul, va recomandam o reteta utila si actuala, de doua portii, ingredientele gasindu-se pe piata in acest moment. Ingrediente si cantitati: 240 g. praz 60 g. masline 10 g. faina 20 ml. ulei 10 ml. otet sare pasta de tomate Mod de preparare: Se curata prazul, se spala, se taie in bucati de circa 10 cm. lungime si se inabusa in apa cu sare. Se adauga uleiul, faina diluata in putina apa rece si pasta de tomate (bulion), ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ciorba de la Radauti Retete vegetariene de Paste 1. Supa de morcovi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune tofu pe gratar câteva minute pâna capata o culoare. Orezul se fierbe si se lasa la racit. Buchetelele de broccoli se fierb la abur si se amesteca cu ulei de masline, usturoi pisat, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti va lua ceva timp sa o pregatesti, insa va merita din plin tot efortul; este foarte usoara si gustoasa! Ingrediente si cantitati: 6 vinete mari 10 gogosari 4 cepe 1 pahar cu ulei 5 catei de usturoi sare Mod de preparare: 1. Se coc vinetele si gogosarii, se curata si se lasa sa se scurga. 2. Se toaca apoi foarte bine, se amesteca cu ceapa, care a fost calita putin, in prealabil. 3. Se adauga usturoiul pisat si sarea, se pune in borcanele mici, se capseaza si se fierbe in bain-marie 10...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O supa de iarna deosebita. Densa si cremoasa, alternand notele proaspete ale spanacului cu cele picante ale branzei cu mucegai albastru, aceasta supa  servita foarte fierbinte  se transforma intr-un balsam pentru suflet. Incercati-o ca pe o alternativa rapida la clasicele supe de toamna-iarna si nu veti regreta. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 50 grame de unt 1 ceapa mica 50 grame faina (2 linguri) 1 litru supa de pui 400 ml lapte 100 grame gorgonzola sau alta branza...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Intr-o reteta ca aceasta, cu multe ingrediente, este foarte important ca ele sa formeze impreuna o compozitie omogena. Aceaste rulouri se pot servi cu fasole verde sau mazare si rondele de ceapa. Ingrediente si cantitati: 1 capatana mare de varza 2 lingurite ulei de legume 1 ceapa rasa 1 cana orez (brun) 2 cani ciorba de legume sau supa din conserva 3 linguri stafide 1/4 cana seminte de floarea-soarelui prajite 1/2 lingurita chimion 1/4 lingurita nucsoara (sofran) sare de mare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... poti face o surpriza prietenilor tai vegetarieni, oferindu-le cateva alternative gastronomice ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În timp ce se încalzeste cuptorul, pune cartofii curatati si taiati în patru în apa pentru a-i lasa la fiert timp de 8 minute. Scurge cartofii si lasa-i putin sa se usuce si sa se raceasca. Amesteca-i cu restul ingredientelor sau doar varianta simpla cu sare, piper, ulei de masline. Asaza o foaie de copt într-o tava si pune apoi cartofii. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute pâna se rumenesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati : 1 varza mijlocie 4 linguri ulei sare piper boabe Mod de preparare: Varza se curata de frunzele vestede si se taie fideluta, cu un cutit bine ascutit, in asa fel incat sa fie cat mai subtire. Se presara cu sare si se lasa circa o jumatate de ora, dupa care se freaca cu mana si se stoarce de zeama. Varza bine stoarsa se pune intr-o cratita in ulei fierbinte, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de cratita. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sanatos, apreciat mai ales de vegetarieni. Muesli a cunoscut multiple diversificari fara ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Esti mare amatoare de dulciuri? Familia ta este incantata de surprizele dulci pe care le pregatesti? In cazul in care raspunsul este afirmativ la ambele intrebari, atunci acest articol iti este dedicat! Mai mult decat atat, daca te-ai hotarat sa tii intreg Postul Pastelui, insa foarte multe retete de deserturi presupun folosirea unor ingrediente de origine animala, noi ti-am pregatit o lista cu retete dulci, de post, care vor satisface gusturile tuturor membrilor familiei tale. Retetele pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro