Cauta in 21.294 retete
... , nu este fripta pana la uscare (ea trebuie sa fie inca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... negre, caise si bucatele de smochine, sau alte combinatii dupa gustul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din ele cu gem (de smochine amestecat cu marmelada de prune ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... incepea sa se vestejeasca. Pentru uscarea in cuptor, treaba este foarte ... cu ventilatie si functie de uscare e perfect! daca nu, nu-i mare ... . Nu stingeti focul :) Timpul de uscare variaza de la 2-3 ore la ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... este boukha (un lichior de smochine) combinat cu cola. Ca aperitive ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de unt 2 linguri de zahar 2 smochine 2 linguri fructe de padure (zmeura ... hartie de pergament, asezati cate o smochina crapata  nu taiata  in patru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si sa fereasca pestele de uscare. Portii: 5 Timp de preparare: 1 ora ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de nuci taiate, stafide , rahat, smochine - 50 gr ulei sau unt ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... 100 g merisor 100 g curmale 200 g smochine 150 g miere 3 linguri faina Cum ... . Caisele, stafidele, merisorul, curmalele si smochinele se toaca marunt. Se amesteca ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... praf de copt 1 lingura de smochine albe* 2 linguri de cantalupe confiat ... cu hartiutele aferente. 2. Daca folosesti smochine si fructe confiate, pune-le ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... cu folie alimentara pentru a preveni uscarea foilor.[/tip] [note]Grecii folosesc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ramina active. Se obtine prin uscarea si macinarea orzului si se ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... caisele, prunele, merele, merisorul, curmalele, smochinele sunt numai bune de adaugat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu lichidul pretios din acest borcan aromat: Smochine in rom :)) ...iar smochinele care mi-au ramas (am mai folosit din ele la ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... piramidala, icre tari de chefal, smochine de Santorini, halva de Adrianopole ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... confiate in miere de albine: smochine, cirese, etc. in loc de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , puteti accelera orice proces de uscare, fie ca vorbim de grund ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... a carnii pe toata durata iernii: uscare, afumare, carne in untura etc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro