Cauta in 21.294 retete
Se fierb pastele în apa usor sarata timp de 10 minute. Între timp, se prajeste baconul în ulei de masline pâna devine rumen. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa înca un minut la calit. Imediat dupa aceea, se amesteca si rosiile taiate cubulete pe care le vom lasa pâna se înmoaie. Se pune spanacul într-o strecuratoare si scurgem pastele fierbinti peste el. Se transefra într-un bol mare peste care punem amestecul obtinut din rosii, sunca si ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu jumatate din cantitatea de spanac, un strat de sos de ... ordine - pune brânza ramasa, spanacul ramas, sos de ciuperci si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca, azi facem ravioli cu spanac, o reteta pe care am pregatit ... ce aveam in frigider, insa umplutura pentru ravioli a iesit atat de ... aluat pentru paste - 200 gr spanac - 3-4 catei de usturoi - 3 linguri de ... sare, apa in care oparim spanacul. Nu-i musai sa-l fierbeti pana ... masline incins, 1-2 minute. Peste punem spanacul tocat marunt si apa, amestecam ... de lingurita de crema de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Alegem frunzele de spanac mai fragede si le spalam bine apoi le asezam pe un platou. Scoatem coditele capsunelor si le taiem in sferturi si le asezam peste spanac. Fulgii de migdale ii prajim usor , o parte ii lasam intregi, o parte ii sfaramam si ii presaram deasupra salatei. Dizolvam mierea in otetul balsamic si adaugam sosul worchester. Asezonam salata cu dressingul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Calim ceapa tocata in unt si adaugam apoi spanacul bine scurs. Adaugam branza rasa, ouale si mararul tocat marunt si amestecam.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt asezam un rand de foi, ungem cu galbenus batut cu doua linguri lapte, punem apoi un strat de compozitie, iar foi de placinta si tot asa pana terminam compozitia. Deasupra ungem cu galbenus si dam la cuptor pana se rumeneste
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe fundul de lemn. Pentru spanac, calesc ceapa, si apoi adaug ... intinsa pun cam o lingura de spanac, putin usturoi zdrobit si apoi ... . ca trebuie sa fiarba si spanacul. Este foarte, foarte gustos. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într ... sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul ... mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... topit impreuna cu uleiul.Adaugam spanacul inghetat si o cana cu apa ... fiarba pana se dezghetata tot spanacul.Faina o amestecam cu laptele si o turnam peste spanac,amestecam pana cand acesta se ingroasa,condimentam dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pina capata o culoare aurie . Adaugati spanacul , si il tineti pe foc ... punem o parte din compozitia de spanac ,punem iar sos ,foaie incretita bine ,sos,spanac,sos invelim cu marginile primelor foi punem sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incercam ceva nou, o rulada de spanac cu branza, foarte light, numai ... diferit anul acesta. Ingrediente: - 1 kg spanac proaspat - 2 legaturi leurda - o ceapa alba ... pe mijloc. Apoi am spalat spanacul si am rupt coditele mari ... minute. Cat s-a copt foaia de spanac, am pregatit crema, respectiv robotul ... gata crema. Pentru foaia cu spanac am pregatit un prosop de ... rece, asa a aratat rulada...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de ulei, apoi se adauga spanacul fiert si tocat marunt peste ... se aseaza toata compozitia de spanac, iar la urma se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu ... micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci ... dintre ele pe punem peste umplutura, pe restul le pastram pentru ... o lingura / furculita direct în vasul cu umplutura. Gorgonzola e bine sa ramâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Pune blatul de pizza pe o tava de copt unsa cu ulei. Într-un castron se amesteca uleiul de masline cu cel de susan. Unge blatul de pizza cu acest amestec în mod uniform, dupa care adauga pe el frunzele de spanac, brânza rasa si ciupercile. Lasa tava în cuptor aproximativ 8-10 minute sau pâna când brânza s-a topit iar marginile sunt crocante.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spanacul se spala bine si se pune la fiert. De cand ... apa. Daca doriti, puteti mixa spanacul, daca nu il puteti lasa ... mamliguta, apoi un strat de spanac si din nou un strat ... ca s-a rumenit mamaliga. Budinca de spanac cu mamaliguta e foarte buna si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro