Cauta in 20.692 retete
... lasa deoparte pana este gata umplutura.Nu se framanta prea mult ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi-aduc aminte cand mama ne facea in copilarie un lighean mare de turta dulce si noi cum le mai devoram..mmmm...eu una is inebunita dupa turta dulce.Atat de gustul ei fin de scortisoara cat si de amintirile legate de ea.Imi doresc sa retraiesc clipele cand eram o familie.Sa simt caldura mamei si inocenta copilariei. Am incercat sa retraiesc .... Ustensile :robot, deshidrator Ingrediente 1 cana(400 ml)hrisca incoltita 2 lingurite sanatoase de scortisoara 1 cana nuca(250 ml) 1 lg cacao...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... .blogspot.com/2011/06/zacusca-raw.html Ingrediente: 1 ardei gras rosu ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... a fost Supercharge me!30 days raw Mi-a placut foarte mult.Filmul ... unei femei care a ales dieta raw pentru a slabi si pentru sanatate ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
800 g cartofi, 100 g unt, 5 linguri mustar iute, sare, piper, maghiran, praf de chili, 100 g pesmet Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja in apa sarata si apoi se decojesc si se taie un capacel. Se scobesc de miez cu atentie. Se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Untul, mustarul, sare, piper, condimente si pesmetul se amesteca bine. Se adauga miezul cartofilor, zdrobit cu furculita si putina verdeata tocata. Se umplu cartofii si se dau 15 min la cuptor. Mod de servire Se servesc cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 ardei mari, 1/2 kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, 1/2 lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat Mod de preparare: Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
sursa de inspiratie: http://www.cristelageorgescu.ro/ Cum imi era pofta de ceva bun si trebuia sa fie neaparat si sanatos ca sa pap impreuna cu Andra am zis sa incerc crema de ciocolata de pe site-ul Cristelei Georgescu care pentru mine este de mare ajutor. Folosesc destul de des avocado si ca sa nu se plictiseasca de el incerc mereu combinatii noi. Cu pudra de roscove pe care o gasiti la plafar sau magazine bio gen Naturalia m-am imprietenit mai greu dar dupa ce am citit aici toate...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 4 linguri zahar pudra, vanilie, coaja de lamiie, 180 g nuci macinate Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se amesteca totul usor. Compozitia se toarna peste aluatul din tava si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g orez, 100 ml apa si o lingura vegeta, 4 dovlecei, sare, un ardei rosu gras, 2 cepe, 250 g carne tocata, piper, 150 g cascaval, o lingura boabe de porumb din conserva, 500 g rosii taiate cubulete Mod de preparare: Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Mmm& ciocolata ! Probabil ca sunteti de acord cu mine cand spun: Ciocolata este probabil singurul aliment care merita sa fie incadrat intr-o grupa speciala. E adevarat ca nu este, dar multe dintre noi suntem de acord cu asta, nu-i asa? Ciocolata are o putere incredibila sa ne faca sa ne simtim mai bine, e cremoasa si delicioasa si asta e motivul pentru ca ne trezim ca o mancam & des ( asta ca sa nu spunem&zilnic!). De aici...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300 g fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide), 180 g zahar tos, 5 albusuri Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecand usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 2 porti/2 raciones 4 rosi bine coapte/4 tomates maduros 200 ml apa/200 ml aqua sare/sal 1 lg oregano/1 cucharadita oregano cimbru/un pizca de tomillo Marar verde cateva fire/Eneldo fresco Mod de preparare: Punem toate ingredientele in blender ,trituram si savuram..delicioasa aceasta supa... Ponga todos los ingredientes en robot de cocina, tritura y..luego tomarla...mmm muy
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper. Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro