Cauta in 21.294 retete
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place painea neagra, painea cu tarate de ovaz este o paine bogata ... : 600 gr faina 80 gr tarate de ovaz 40 gr faina ... ulei pentru uns tava si tarate de ovaz pentru presarat pe ... pe deasupra si se presara tarate de ovaz, se face cateva ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
1 cana de tarate, 1/4 cana de lapte, 1 cana de mere rase, 1/3 cana de ulei, un ou, 1 1/2 cani faina, 1 1/2 praf copt, 1/2 lingurita sare, 1 lingurita de scortisoara, 1/3 cana de zahar brun Mod de preparare: Se amesteca tarata, laptele, uleiul si laptele. In alt vas sa amesteca faina, praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara. In final se amesteca totul cu delicatete pana la omogenizare. Se coc la 190 grade timp de aprox. 20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... care predomina este gustul de tarate, un gust foarte bun. Este ... faina de gluten 50 gr tarate de grau 70 gr faina ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
1 cana de tarate, 1/4 cana de lapte, 1 cana de mere rase, 1/3 cana de ulei, un ou, 1 1/2 cani faina, 1 1/2 praf copt, 1/2 lingurita sare, 1 lingurita de scortisoara, 1/3 cana de zahar brun Mod de preparare: Se amesteca tarata, laptele, uleiul si laptele. In alt vas sa amesteca faina, praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara. In final se amesteca totul cu delicatete pana la omogenizare. Se coc la 190 grade timp de aprox. 20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceste turtite cu branza,inlocuiesc painea in dieta Dukan. Ingrediente: 1 ou 250 g branza de vaci 0,2 % grasime 5 linguri tarate de ovaz sare 1/2 lingurita drojdie Mod de preparare: Amestecam toate ingredientele iar compozitia rezultata o lasam la dospit intr-un loc caldut pentru 30 de minute. Intr-o tava, pe hartie de copt se formeaza cu lingura cercuri (ies cam 7-8 bucati). Se da tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute, pana incep sa se rumeneasca. Pofta...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... a strambat din nas auzind de tarate si de goji , i-au placut ... bucati) 1 pahar faina integrala 2 pahare tarate de ovaz 1 pahar zahar brun ... de preparare Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... gratar fript in crusta de tarate este specific nordului Africii. Pestele ... si mirodenii se da prin tarate de grau si se frige pe gratar. Taratele care ard si afuma carnea pestelui sunt cele ... mare cu carne alba) 6 linguri tarate de grau 3 linguri ulei de ... . Umpleti pestii cu umplutura. Amestecati taratele cu 1 lingura rasa de sare ... . Treceti pestii prin amestecul de tarate....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ori la mare in Bulgaria: Tarator. E o supa facuta la rece din ... usor se pregateste! Supa asta Tarator e un fel de tzatziki mai ... e timpul sa o adoptam si noi :) Tarator Ingrediente pentru 6 persoane: 500 g castraveti ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... care am pus ulei prajesc turtitele pana se rumenesc. Cam in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pamantului: cresterea oilor si legumicultura. Taratorul, care aminteste pe alocuri de ... caldura verii. Marile merite ale taratorului asteapta sa fie recunoscute: nu ... si reteta de Tzatziki. Reteta: Tarator  supa rece de castraveti Ingrediente ... si o lingurita ulei de nuci. Taratorul se serveste rece, cu paine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca incepe postul Craciunului, va recomandam o reteta de post, pentru a va indulci zilele lipsite de prajituri foarte consistente. Ingrediente si cantitati: 500 g faina 1 lingura de miere 1 cana de zahar 100 grame de nuci tocate marunt 1 lingurita de bicarbonat coaja si zeama de la o lamaie 1 lingurita de scortisoara macinata fin Mod de preparare: Se stinge bicarbonatul in zeama de lamiie sau in otet. Separat, se freaca intr-un vas mierea pina se albeste. Se adauga zaharul. Apoi se pun...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de: 500g faina alba 40g tarate de grau 4 linguri ulei de ... paine. Am pus faina si taratea, apoi sarea intr-un colt ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Tarator este o supa bulgareasca, preparata la rece, din castraveti si iaurt ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
750 g cartofi, 500 g branza de vaci, 6 linguri faina, sare, usturoi tocat, verdeata tocata Mod de preparare: Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se sfarima. Se amesteca cu branza de vaci, faina, usturoi pisat, sare, piper, vegeta si verdeata tocata pentru a rezulta un aluat legat. Se fac turtite ce se coc in ulei incins. Mod de servire Se servesc cu supa de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
...  necernuta, utilizata cu tot cu tarate  are calitatea de a fi bogata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O paine mai dietetica si delicioasa Ingrediente: 100 gr tarate 100 gr lecitina de soia 800 gr faina sare 5 lg ulei apa cat cuprinde 40 gr seminte de susan Mod de preparare: Faina,taratea,lecitina de soia si sarea se amesteca apoi se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia si o cana de apa,se omogenizeaza si se lasa la crescut Dupa ce creste maiaua adaugam apa si framantam adaugam
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com