Cauta in 20.697 retete
Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii. Formezi o rulada pe care o tai in cateva bucati egale (depinde cum ai tava de larga). Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tai merele in sferturi, le scoti coatoarele, apoi le tai felii subtiri. Le pui intr-o cratita si le acoperi cu apa. Adaugi 2 linguri de zahar si zeama de lamaie si le pui la fiert. Cand incep sa fiarba le mai dai 2 clocote si le dai deoparte. Scoti feliile de mar pe un prosop absorbant si le lasi la racit. Intinzi foaia de aluat de foietaj, presari zaharul ramas ( cantitatea de zahar se poate mari sau micsora, dupa preferinta) si scortisoara. Aluatul de foietaj sa nu fie dezghetat complet,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 2 oua 100 g stafide 100 g unt 82% moale 100 g zahar 350 g faina 1 praf de copt 1/2 lingurita sare O punga fulgi de porumb Mod de preparare : Inmuiem stafidele in putina apa calda. Batem bine ouale, adaugam zaharul, incorporam, apoi untul moale, putin cate putin, praf de copt si jumatate din faina. Totul se amesteca foarte bine, adaugam stafidele scurse, amestecam apoi punem restul de faina si amestecam din nou, se va forma un aluat nu foarte vartos, atat cat sa il luam in...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Crema de ciocolata alba cu aschii de cioco neagra si crema ciocolata cu ananas -2,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
formele folosite ptr petale nr total de petale 3+3+4+5 trandafirii colegelor mele
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
Daca incercam sa termin la timp nu reuseam. Dar asa, aluatul a fost gata, crescut si framantat usor, gata de taiat si format, tocmai cand ea a intrat pe usa de la gradinita. Entuziasmul a fost urias! :) S-a spalat in graba pe maini si m-a ajutat la format trandafirasii. Daca lucram singura, poate erau putin mai aspectuosi, dar asa, formati la 4 maini, cu degetele imprimate pe "petale", au iesit cei mai grozavi "trandafirasi" din lume. Asta e povestea din spatele pozelor. Reteta o veti gasi...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Poimaine e ziua prietenei mele. Astazi si-a serbat-o cu prietenii in curtea casei la un gratar si bere:))M-a rugat sa ii fac un tort cu crema de lamaie si exterior de ciocolata.Bonus i-am facut un blat marmorat in care am pus lamai si lime confiate. L-am insiropat cu limonada.Super bun!! La multi ani draga, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!!!Subscribe to updates var site_url = 'http://www.thebestlinks.com/'; var btn_base_url = 'http://b.thebestlinks.com/'; var btn =...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Un borcan compot de visine de 750 ml, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 30 g amidon, 150 g branza de vaci, 6linguri ulei, 6 linguri lapte, 300 g faina, coaja rasa de lamaie, un plic praf de copt, 1 galbenus, 1 lingurita smantana. Mod de preparare: Se lasa fructele sa se scurga. Sucul obtinut se pune la fiert cu 2 linguri de zahar. Se adauga amidonul si se lasa sa se lege siropul. Se pun visinele si se lasa sa se raceasca amestecul. Brinza de vaci se amesteca cu zaharul ramas, laptele, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un buchet de boboci de trandafiri. La citeva minute dupa ce ... forma, cu grija, pentru ca "trandafirii" sa ramina uniti, si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. e deosebita
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... final se adauga apa de trandafiri, se lasa crema la racit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac 3 blaturi de tort din cate 2 oua.Albusul batut spuma cu 2 linguri zahar, se pune 2 ling faina, 2 galebusuri si 2 linguri zahar, praf de copt.Se coc in tava unsa cu unosare sau acoperita cu foaie de copt. Be baie de abur se freaca 3 galbenusuri cu 200 grame zahar pana se ingroasa crema, apoi se ia de pe foc si se adauga untul sau margarina rama treptat si 2 linguri de cacao sau nesscafe. Se orneaza cu trandafiri.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine iaurtul cu zaharul, se adauga zeama de lamiie si dulceata. Se amesteca, se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pune la inghetat. - 2 cutii mici iaurt, 150 g zahar pudra, zeama de la o lamaie, 2 linguri dulceata de trandafiri sau capsuni. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... uns palmele), 8 carnaciori afumati (Debretini, Trandafiri), 3-4 frunze de salvie, 1,2 l zeama concentrata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sirop din dulceata de visine, trandafiri sau zmeura, 1 lingura cacao sau ... cu siropul de dulceata de trandafiri (visine sau zmeura) si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Masori ingredientele cu un pahar de 200 ml. Pentru blat, bati albusurile spuma tare cu zaharul. Incorporezi treptat galbenusurile si faina cernuta. Torni compozitia intr-o forma de 26 cm, tapetata cu hartie de copt si coci blatul la foc mediu, 1/2 ora. Pentru crema, mixezi la bain-marie ouale cu zaharul, cacaua si laptele, pana se ingroasa crema, lei vasul de pe foc si adaugi bucatele de ciocolata. Freci untul spuma si incorporezi crema racita, esenta si visine din dulceata sau stafidele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pandispan: am separat albusurile de galbenusuri, am batul albusurile cu un praf de sare, zahar pana a devenit spuma, am frecat galbenusurile cu zaharul ramas si cu uleiul de floarea soarelui, le-am amestecat de jos in sus, am adaugat si vanilia, coaja de lamaie, faina si amidonul dat prin sita, praful de copt si limoncello. Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade 40 minute. Crema panna cotta: am taiat mango cubulete, am adaugat frisca lichida, zaharul si zeama de lamaie si am dat la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buchet de trandafiri. o colectie de pepeni cu care m-am jucat in ... un pepene. floare de cactus. trandafir. decor deosebit,imi place cel ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... in palnia formata la mijloc. Trandafir japonez 1996 Sporul Casei (Impatiens ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com