Cauta in 21.294 retete
... si ouale, apoi, se adauga fructoza, coaja de portocala, amidonul, iaurtul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dar a iesit bine si asa) Am asezat in cosulet trandafirii crem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se poate servi cu orez,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se taie petalele de pe floare pana la partea alba si se spala bine,apoi se lasa sa se scurga de apa si se freaca intr-un vas cu sarea de lamaie.Se pune intru-un vas mare cu gura cat mai larga zaharul si apa si se pune la fiert ,cand da in clocot si s-a topit zaharul adaugam florile frecate ,mestecam o data si lasam sa fiarba la foc foarte mare,intre timp tocam cuburi lamaia si o adaugam peste compozitie la fiert ,se fierbe cel mult 30 de minute din momentul cand se pun florile.Cand este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . faina, 1 plic praf de copt, gem sau visine Mod de preparare ... , se unge repede cu un gem sau se presara visine fara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 gr. carne de vaca sau de pasare fiarta, zarzavat fiert (1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina), 1 buc. cartof mare fiert, 1 buc. mar nearomat, sos de maioneza dietetic, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie in cuburi carnea si legumele. Se rade marul. Se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza preparat cu multa zeama de lamiie. Mod de servire Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varf de cutit de sare, gem Mod de preparare: Untul se ... si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr zahar, o lingura cacao, 4 linguri gem de caise, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra ... si se amesteca bine cu gemul de portocale. Se desfasoara aluatul ... unge uniform cu amestecul de gem si portocale, apoi se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com