traista ciobanului din muschi de porc
Pagina 5 din 5
... este gata. - 1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati ... vitel, berbec si miel. - 750 g muschi, 100 g costita, ulei, piper, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care o citit, am facut niste porc cu niste legume la niste ... ieftini. fapt pentru care am folosit asea: muschi tip brand de porc, conopida, ciumperci, ceapa, ananas uscat (ar fi ... . am taiat bucati carnea de porc dupa ce am dat marea ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... trage de pe foc. - 200 g muschi de vitel, 20 g brinza Gorgonzola ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fructe, iar aceasta varianta de porc cu prune vine sa imi ... pentru carne. Pentru aceasta reteta am folosit o bucata de muschi de porc taiat cubulete, dar puteti ... il dati la cuptor pentru a se patrunde carnea. Ingrediente muschi de porc 4-5 prune 2 catei de usturoi 1/2 lingurita cimbru sare, piper ulei ... , turnati totul peste carnea de porc si serviti alaturi de garnitura ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala ... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... pastrata timp mai indelungat. - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de ... , 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g piper macinat ... g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de porc, 30 g sare, 1 l...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul intreg se sareaza pipereaza se pune in tava. Se unge ... mai lasa 20 min. 2-3 felii muschi 3 ciupercute si o lingurita sosul rezultat. - 2 kg muschi file, mustar, piper verde, ciuperci proaspete 1 kg, brinza vaca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... portii: 1.200 kg carne de porc pentru fripturi, 100 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu mamaliguta. - 1/2 kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inveleste muschiul (sarat) cu un strat gros cam de 1 cm de mustar. Se pune intr-o tava cu grasime si se da la cuptorul bine incins. Se unge cu sosul sau si se intoarce din cind in cind Se serveste cu diverse garnituri: cartofi, orez, ciuperci, soteuri, etc. - 1 muschi, 1 lingura grasime, mustar, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru zilele cu musafiri, minunata pentru a gati medalionul din muschi de porc, mai sec si mai ... restul bucatilor de carne de porc. Portii: 3 Timp de preparare: 80 ... Ingrediente: 6 bucati de cotlete de porc (a cate 100-130 grame fiecare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 1 ceapa mica, 250 g carne de porc (file), 1 lingura ulei, 50 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote. - 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapa, 60 g albitura, 60 g telina, 30 g orez, 10 ml otet, sare, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro