torturile vladut cu cereale
Pagina 2 din 5
Începem sa preparam gelatina urmarind indicatiile de pe ambalaj. Dupa ce aceasta va fi luata de pe foc, se adauga imediat mierea si margarina astfel încât sa se topeasca si sa se încorporeze perfect. Turnam compozitia peste zaharul pudra si se amesteca cu o lingura, iar ulterior cu mâna. Rezultatul obtinut se pune într-o punga ermetica si se pastreaza la frigider cel putin o zi. Înainte de ornarea prajiturilor, scoate pasta de zahar cu cel putin o ora înainte pentru a fi usor de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... imaginatie. Pentru décor am folosit cereale la ochi si gura precum ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai cuminti din tot anul?! :)))) Torturile prezentate aici se pot transforma ... , intotdeauna impreuna cu cei mici :P, torturi in forma de Mos Craciun ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente 150-200 gr faina 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita praf de copt 50 gr fulgi de secara 50 gr fulgi de ovaz 65 gr unt apa cat cuprinde Amestecati ingredientele uscate si adaugati untul topit, incercand sa il omogenizati cat mai bine in aluat. Apoi adaugati treptat apa cat cere aluatul - fulgii vor absorbi destul de mult - si framantati pana obtineti un aluat compact, legat si usor de manevrat. Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina, intindeti aluatul si decupati in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 50 gr musli fruncte tropicale 150 gr iaurt simplu 2 rondele de ananas Se obtin doua pahare.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... Andrei. Sa ne intoarcem la torturi. Este prima data cand folosesc ... am ales sa pregatesc mini torturi, insa la fel de bine ... mi-au iesit 14 inele=7 torturi, cu diametrul de 7 cm. Pentru ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Combinatii diverse de creme
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Le-am facut o data pe astea , si credeti-ma ca sunt absolut delicioase.Dar acum din lipsa de banane si la magazin nu am gasit am improvizat, si am tot improvizat pana m-am trezit ca am tot adaugat o gramada de chestii:) Ingrediente: (9 bucati) 2 banane 1 para mica un pumn sanatos de nuca un pumn de nuca de cocos stafide fara rusine:) 1 lingurita scortisoara coaja si zeama de la un lime o lingura seminte de in 1 lingurita miere fulgi de ovaz cat cuprine lichidul Mod de preparare Am dat prin ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Tort buturuga Tort Vis de iarna Tort Fantezie cu portocale Tort Cos cu trandafiri Tort cu ciocolata alba si zmeura Tort cu crema de ciocolata si ananas Tort cu cafea Tort diplomat cu piscoturi Tort Ecler Tort cu crema de iaurt si zmeura Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni Tort Panna Cotta cu jeleu de capsuni Tort Vis de ciocolata Tort cu crema caramel si pralina Tort Trio de ciocolata Tort spirala cu ciocolata si visine Tort amandina Tort Buturuga iepurasului Tort festiv cu nuci si crema...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am ramas in urma tare cu postatul pozelor pe blog,incerc sa le incarc in functie de categorii,au avut diverse combinatii la interior.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
doua torturi de ciocolata.... primul blat de cacao crema de ciocolata+ nuca macinata imbracat in crema de ciocolata sirop de zahar ars si rom blat de cacao crema ciocolata sirop de zahar ars si rom ornat in frisca
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... ras, galbenusurile si pulberea de cereale. Speli salata, o tai marunt si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ciocolata alta se taie bucatele si se pune intr-o punga dupa care se pune intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ca apa sa fiarba in clocot) Cicolata cu lapte se pune intr-un vas care se poate pune peste o oala cu apa firbinte(poate fi din plastic care rezistent)si se aduaga un cub de unt de cocos dupa care se pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste blat cicolata de lapte(ceea cu cacao) dupa care cicolata alba se pune intr-o punga la care se rupe un...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... respectiv.Se umplu cu ea torturi, rulade, tarte, cornete etc. - 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un cocktail de vitamine Intr-un baton dulce vine Pentru pranz sau mic-dejun Este ultra mega bun.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca crema se prepara cu oua intregi, se poate renunta la lichid, daca este vorba de apa simpla;astfel, compozitia va fi mai consistenta si va necesita unt mai putin cu cca 50 g.Daca este nevoie de suc de portocale, lamiie, ananas etc pentru a da gust si aroma cremelor, acestea se vor prepara numai cu galbenusuri la care se pot adauga 2 linguri cu lichid pentru fiecare galbenus.Zaharul se pune dupa gust, dar nu mai mult de 200 g.Modul de preparare:intr-un lighenas smaltuit de 2-3 l , se pun...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune în blender iaurtul si rosia, curatata de coaja si taiata bucatele. Adauga sucul de lamâie. Amesteca. Adauga cerealele si mierea si amesteca. Stoarce în storcator portocalele, alternativ cu morcovul. Adauga sucul în blender. Omogenizeaza câteva secunde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile de torturi cumparam desfacem intre ele punem alune macinate, ciocolate taiate in bucati si frisca , dupa cand fiecare este refer la foaie facute punem unul pe altul si cand totul este pus asa inapoi de cum am cumparat , dar bineinteles asa zis sortimentele sint puse intre ele esterior punem ceva glazuri invelim dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro