Cauta in 16.331 retete
... minute, pana se rumenesc usor. Pt.crema: Branza de oaie se ... , cu care am ornat minibriosele. Pt. decor: Somonul se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gasi 3 plicuri: unu cu praful pt crema, unul cu fulgi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intindeti uniform si usor aluatul pt pizza in tava astfel ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le-am lasat vreo ora, pt. ca al meu cuptor nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile de torturi cumparam desfacem intre ele punem alune macinate, ciocolate taiate in bucati si frisca , dupa cand fiecare este refer la foaie facute punem unul pe altul si cand totul este pus asa inapoi de cum am cumparat , dar bineinteles asa zis sortimentele sint puse intre ele esterior punem ceva glazuri invelim dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puneti sarea de la inceput, pt ca altereaza gustul pastelor. Bun ... provensale. Eu nu pun sare pt ca o evit pe cat se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amaretto (lichior de migdale), unt pt. tava, 200 g glazura ciocolata, zahar praf pt. ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incet si amestecand in continuu, pt a nu se face ocoloase, Evetual ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ), 2 oua si 250 ml ulei pt. maioneza, 2 linguri mustar iute, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu frisca pe deasupra. - 1 banana pt. fiecare persoana, 1 lingura mare de margarina pt. fiecare banana, zahar, 1 paharel coniac. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frisca, lapte indulcit dupa gust(pt.frisca), vanilie, 4 pachetele gelatina, fructe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2-3 linguri pasta de rosii, condiment pt paste, 200 g cascaval, o ceasca apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust, 3-4 oua, 3 linguri ulei pt. uns tava; un borcan de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
-Se amesteca faina cu untura intr-un castron apoi in mijloc se pune laptele caldut cu drojdia dizolvata,oul,sarea si se amesteca energic pana avem un aluat ferm. -Separat jumarile se macina cu masina de carne apoi se amesteca cu piper si sare dupa gust rezultand o pasta. -Aluatul se lasa la dospit 30 min. apoi se intinde pe masa de lucru si pasta de jumari se pune pe aluat intinzand-o in mod egal.Se impatureste aluatul se pune 15 min. intr-o folie la frigider iar aceasta operatie se repeta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se adauga umplutura. Foarte simpla reteta si foarte gustoasa. Placinta se pudreaza la final.
Reţetă de pe retete.eva.ro
orezul se pune la fiert cu sarea. separat se caleste o ceapa, se adauga pe rand taiate cubulete: rosiile, ardeiul, vanata. se taie marunt telina si se pune in cratita alaturi de ramurelele de cimbru. se pun condimentele: sare, piper si boabele de mazare. se acopera si se da la foc mic aprox 30 min. se strecoara orezul, se pune in farfurie si se adauga deasupra ghiveciul de legume ornandu-se dupa preferinte cu rosii proaspete si busuioc. Pofta buna! o reteta delicioasa pe timp de vara!
Reţetă de pe retete.eva.ro