Cauta in 18.725 retete
Punem laptele si zaharul pe foc doar atat cat laptele sa se incalzeasca usor si sa se topeasca zaharul. Nu trebuie sa ajunga la punctul de fierbere. Separat , in alt vas punem frisca lichida in care adaugam gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-un pahar frecam nessul cu o lingura de zahar si adaugam lapte caldut . Amestecam ca sa se dizolve nessul si turnam peste lapte . Amestecam laptele cu ness cu frisca in care am dizolvat gelatina si mestecam bine ca gelatina sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru pannacotta, se incalzeste smantana si laptele intr-o cratita, la foc mic. Se adauga zaharul si se lasa pe foc pana cand acesta se dizolva. Cand se ridica de pe foc, se adauga scortisoara si vanilia si se lasa 20 de minute. Se inmoaie gelatina in apa, se scurge bine si se adauga in amestecul de smantana. Se pune in 4 pahare si se baga la frigider pentru 6-8 ore. Se pune intr-o cratita vinul, impreuna cu cuisoarele, zaharul, scortisoara, vanilia si coaja de portocala si se da in clocot....
Reţetă de pe retete.eva.ro
30 august 2018 Ingrediente pentru blat: 200 gr piscoturi 150 gr unt Ingrediente pentru crema : 900 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina esenta de vanilie 100 ml frisca pentru decor colorant alimentar optional sau fructe proaspete Mod de preparare blat : Sfarmam piscoturile cu ajutorul robotului de bucatarie. Punem piscoturile intr-un vas si adaugam untul moale omogenizam bine pana cand compozitia are un aspect nisipos. Luam o forma cu pereti detasabili si acoperim baza cu folie alimentara (...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Suna sofisticat nu-i asa? Ei bine e cel mai usor si totodata cel mai rafinat desert pe care l-am facut pana acum. Specific italian, usor, racoros, ce sa mai, trebuie neaparat sa-l incercati. Se poate servi in multe combinatii: sos de fructe,sos de ciocolata, caramel, topinguri, dulceata de fructe etc. Ingrediente 500 ml smantana dulce 500 ml lapte 200 gr zahar pudra 30 gr gelatina 1 plic vanilie bourbon toping fructe sau sos de capsuni Mod de preparare Se pune gelatina la hidratat in putina...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
un desert delicios, simplu, usor si rapid ... 500ml lapte 500ml frisca lichida 6 linguri zahar 10g gelatina 1 plic zahar vanilat 2-3 linguri suc de portocala topping de caramel pt servit intr-o cratita se pune laptele, frisca si gelatina, se lasa 15 minute amestecand de 2-3 ori pt a se dizolva gelatina, punem si zaharul si dam oala pe foc mic. amestecam bine sa nu se prinda crema de fundul oalei.inainte sa inceapa fierberea oprim focul, adaugam zaharul vanilat si sucul de portocala sau ce ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cine este Norma ? Habar nu are nici Jamie Oliver, dar este convins ca aceasta e o fata buna! Jamie ne spune ca pastele in stil Norma sunt niste paste siciliene clasice, consumate de toata lumea de pe insula. Nici eu nu am fost foarte curioasa sa stiu cine este aceasta fata, dar am preluat reteta lui Jamie si am fost la fel de incantata ca toata lumea din Sicilia. Iata ce am folosit: - 2 vinete - 4 catei de usturoi, curatati si taiati felii subtiri - 1 ardei iute rosu uscat, faramitat - 1 ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
O minunata compozitie vegetariana sau de post. Sosul Arrabbiata (sau arabiata cum se mai scrie in romana pe unele meniuri de restaurant) folosit pentru paste  penne, fusilli si, mai rar, spaghetti  este un vechi sos roman care cucereste prin simplitatea si puritatea ingredientelor ce il compun. Picant, fara exagerare, acid, dar fara patima, dulce, fara premeditare, aromat, neostentativ, sosul Arrabbiata da pastelor un farmec aparte. Tinerii italieni mananca aceste paste inainte de a iesi in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am mai facut si nu prea e pe placul meu gustul de vin cu branza dar n-am folosit orez arborio si n-am respectat reteta intru totul 1 cana orez arborio 1cana vin alb sec 1 ceapa alba Supa alba de pui Unt ulei de masline Sofran Parmezan Calim ceapa tocata in unt si ulei, adaugam orezul spalat si scurs, eu l-am lasar inaijte la inmuiat. Stingem cu vinul putin caldut, lasam pana se evapora apoi punem supa fierbinte. Cand a fiert orezul punem parmezajul cat e cald si inchidrm focul. Amestecam sa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine. Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta. Se serveste cu sunca bine calita. - Ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 g parmezan, 100 g sunca. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Puneti intr-o tava ulei, faina, patrunjelul si catelul de usturoi, deasupra asezati tonul, ciupercile feliate, sare, piper dupa gust si turnati vinul. Se pune la cuptor cca. 20-25 de minute la foc moderat, iar cu putin inainte sa fie gata adaugati untul si zeama de lamaie. - 4 bucati de ton, 200 g ciuperci, 30 g unt, 1 catel de usturoi, patrunjel, 1 lingura de faina, vin alb, 1/2 lamaie (zeama), sare, piper, 2 lingurite ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic. se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde, apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt. Se adauga bulionul si se lasa pe foc cca 15 min. Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pentru alte 10 min. Se sareaza si se pune piper dupa gust. Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul. - 1 lingure ulei de masline, 200 g kaizer taiat bucati, 1 ceapa mica, 500 g bulion, sare, piper negru, 320 g bucatini (spaghete). ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scurg fileurile de sardele de ulei si se toaca marunt. Se curata usturoiul si se toaca. Maslinele se curata de samburi si se taie in patru. Se scurg caperele. Se caleste usturoiul in untdelemn fierbinte, apoi se adauga sardelele si se sfarama cu furculita. Se adauga si rosiile cu zeama cu tot si se lasa totul la fiert, pe flacara mica, vreme de zece minute, intr-o craticioara fara capac. Se adauga maslinele si caperele si se mai lasa la fiert vreme de 20 de minute, de data asta cu capac....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 350 g penne 5-6 bucatele ansoa 15-20 masline 1 lingura capere o conserva rosii ulei de masline usturoi patrunjel ardei iute Mod de preparare: Se fierb pastele in apa clocotita cu sare timp de 5-10 minute (cat scrie pe ambalaj). In timp ce se fierb pastele, se pune intr-o tigaie uleiul de masline si se prajeste usor usturoiul, apoi se adauga ansoaua, maslinele taiate, rosiile,
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... a dat in clocot se adauga tortellinele cu carne. Se fierb la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 180 grade 40 minute. Crema panna cotta: am taiat mango cubulete ... , am turnat compozitia mea de panna cotta si am dat la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mother&Christmas in my mouth!!! O panna cotta delicioasa, cu fructe de ... . Noi am mancat trapizzino Pollo alla Cacciatora (un preparat tipic bucatariei ... Bocca (un remake dupa saltimbocca alla romana: prosciutto crudo marinat in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Inapoi la pagina principala despre paste . Chitarra (spaghetti alla chitarra)  paste asemanatoare cu spaghetti, dar patrate (in sectiune). Denumirea vine de la corzile de chitara (chitarra in italiana), folosite in trecut pentru taierea pastelor. Se folosesc la fel ca spaghetti. Timp de fierbere: intre 10 si 13 minute. Inapoi la pagina principala despre paste .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in Lazio in general, pastele alla carbonara nu se fac cu ... paste si pizza, gen carciofi alla romana, peste (in special baccala), trippa alla romana etc. Noi am luat un meniu cu lasagna ... (care putea fi tiramisu sau panna cotta, depinde de la zi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com