Cauta in 21.294 retete
Se taie in bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi acestea se pun la sotat intr-o tigaie unsa cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare si cu piper, amestecand timp de 2-3 minute. Intre timp se taie in bucati mari, ciupercile si trei bucati de ardei gras rosu si ceapa, care se calesc si apoi se adauga in tigaie, alaturi de peste. Se taie in rondele mici doi catei de usturoi care se adauga apoi alaturi de peste si ardei. Pentru aroma se adauga o crenguta de cimbru si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :) Intre timp pregatiti si carnea: - taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie - langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime - pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente 1/2 kg aripioare pui 250 gr ficatei 250 gr inimi si pipote 1 ceapa 5-6 catei usturoi 100 gr suc rosii sare, piper Condimentam carnea cu sare si piper si punem intr-o cratita in ulei incins. Cand s-au rumenit adaugam ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. si le lasam pana se inmoaie si absoarbe carnea mirosul. Adaugam apoi sucul de rosii si mai lasam 5-10 minute pana scade sosul. Servim cu mamaliguta calda si branza rasa .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... se trag impreuna cateva minute. Tochitura se serveste cu cartofi taranesti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ochiuri. Se serveste portia de tochitura in farfurie, asezata pe mamaliguta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia carnea, de preferinta proaspata si de o culoare roz-deschis, se taie in cubulete ca pentru a fi tocata. Usturoiul se curata si se taie fiecare catel in feliute subtirele, nu pe lung, ci de-a latul. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pun cele doua linguri de ulei intr-o cratita la incins. Cand e incins bine uleiul se arunca ceapa la rumenit. Daca primele bucatele de ceapa au inceput sa devina maronii, se poate adauga fara probleme si carnea. Se presara condimentele dupa bunul plac,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Transati pieptul de pui fasii subtiri si prajiti-l in unt (fara sa se rumeneasca). Adaugati concentratul de pui si fierbeti pana ce lichidul se reduce la jumatate. Adaugati usturoiul taiat felii, un praf de sare si piper, smantana si mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute. Serviti cu mamaliguta calda, in care ati adaugat 50 g unt in apa de fiert. - 750 g piept de pui dezosat, 100 ml smantana, 200 ml concentrat de pui, 100 g unt, 4-5 catei usturoi, un praf de sare si piper alb. o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, carnatii si ciupercile. Se pun la calit in unt ceapa, ardeii si carnea, care se condimenteaza dupa gust. Cand ceapa devine transparenta, se adauga carnatii si ciupercile si se calesc pana cand se patrunde carnea (de preferat sa se caleasca inabusit). Apoi se adauga vinul si rosiile si se fierbe inca 10-15 min., condimentandu-se dupa gust. Inainte de oprirea focului, se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat si se mai da un clocot....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa, se spala bine, apoi se taie pestisori. Se pun maruntaiele la fiert in apa rece cu sare. Cind sint gata, le lasati sa se racoreasca, apoi le taiati felii. Se pune ceapa la inabusit in putina apa si ulei. Cind s-a inmuiat, se adauga maruntaiele tocate. Le lasati sa fiarba impreuna pina sfiriie ceapa. Intre timp, se curata ciupercile si se taie in bucati mai maricele, apoi se pun si ele peste ceapa si maruntaie. Se adauga si putina zeama in care au fiert maruntaiele si se lasa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care se amesteca permanent tochitura, cu o lingura de lemn si ... , pentru acreala otet de mere. Tochitura paote fi facuta si in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca. Carnea se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui ficatelul si ciupercutele intregi. Se lasa sa fierba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei 5-6 minute, se adauga mirodeniile, pasta de tomate si un pahar de apa. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga carnea taiata in cubulete, ficatul si peste 3 min carnatii. Se mai lasa pe foc cam 20 de min. - 300 g pulpa porc, 300 g ficat pui, 300 g carnati (orice, dar nu proaspeti), 3 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei, mirodenii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Costita se taie felii si se prajeste. Se adauga carnea de porc, ficatul si carnatii taiati in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, usturoi taiat feliute. La servit, se presara pe fiecare portie cas de oaie ras pe razatoare Se mananca cu mamaliguta calda si cu salate de legume sau muraturi. - 300 g carne de porc, 200 g carnati de porc afumati, 200 g ficat de porc, 100 g costita afumata, 200 g cas proaspat de oi, 15 g usturoi, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bere. - 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul mancarii. Citeste...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Ce inseamna meniul saptamanii? Cititi aici . Luni - Ciorba de gulii cu carne de curcan Marti - Salata de vara - Leto Miercuri - Tochitura moldoveneasca Joi - Chiftelute de conopida Vineri - Tocanita de ciuperci cu smantana Sambata - Cotlet tiganesc Duminica - File de crap cu rosii si ciuperci + Bonus: Prajitura cu visine Branza cu rosii
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cotlet Tiganesc Friptura de porc cu cartofi la cuptor Friptura de porc cu crusta de verdeata Porc picant cu legume Porc Vietnamez Tochitura Moldoveneasca
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , in special in combinatii cu mamaliga: bulz, tochitura, oua, cartofi copti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro