Cauta in 16.330 retete
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ce da un ... arunca apa si se spala carnea si se pune iar la ... se inlatura oasele apoi taiem carnea bucatele mai micute.Punem la fiert iar zeama cu carnea adaugand cartofii taiati cuburi si tocana ... .Reteta bunicii era sa fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust special si dulce si cartofii ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... popoare: influentele germanice (vizibile in snitelele, ciolane de porc, asocierile de carne cu fructe, etc.) si cele slave (resimtite in ... felul principal, bogat in carne de porc sau pui, insotit de ... cu umpluturi sarate - de la carne la legume - dar si dulci ... aproape orice fel de carne, de la porc la pui, de ... iubiti sunt cei din carne de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am sa o mai fac cind am carne de miel) Ingrediente: 1 kg ... si feliate 1-2 lingurite sare Prepararea: 1. Carnea de miel se curata de ... masline. Se fierbe pana ce carnea absoarbe toata apa lasata in ... si dupa aceea turnati peste carne. (nu adaugati pasta de tomate ... ce nu sunteti sigur ca carnea si-a absorbit toata apa. in ... pana ce se acopera toata carnea. 3. In acest timp...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . Sa va fie de bine! Alegeti-va chiftelele: Chiftele din carne (porc si/sau vita) Chiftele suedeze Chiftele de pui Reteta: Mazare ... pasta tomate 500 supa de carne (pui, vita) sau legume 1 lingurita ... bine. Stingeti cu supa de carne sau legume. Adaugati foaia de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne (porc, vita sau amestec) 250 grame paine 4 oua 1 morcov 1 cartof 1 ceapa ... marar ulei sau untura de porc pentru prajit 100 grame pesmet ... apa, lapte sau supa de carne. Stoarceti bine painea. Curatati si ... verdeata (patrunjel si marar). Treceti carnea prin masina de tocat impreuna ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca se poate folosi la chiftele din orice tip de carne: porc, amestec de porc cu vita, pui, curcan si chiar peste alb ... mustar Ingrediente: 20-24 chiftele (porc sau amestec, vita, pui sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - 6 morcovi mijlocii - 1 ceapa medie - 300 gr suc rosii - 500 gr carne porc - sare - piper boabe negru - piper macinat negru - piper boabe rosu ... grosolan ceapa,ardeii,morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa ... le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Cand arata ca-n poza ... lasa pe foc pana ce carnea se poate patrunde cu o furculita ... apoi se baga totul(inclusiv...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... intoarcem privirea catre nedrept ignorata carne de vita. Considerati ca parte ... primordiala si si-au dat carnea de vita si seva de oaie pe amestecuri necurate (vita+porc) sau pe carne porc. A venit vreme sa restabilim adevarul. In aceasta luna vom reface ... pentru ea. Va mai fi carnea de vita amestecata cu seu ... oaie, muiata cu zeama de carne, framantata si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau ... caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si rumeniti-o bine. Apoi adaugati ... putina apa (cat sa acopere carnea). Fierbeti pentru aproximativ 40-45 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Deasupra se toana un amestec facut din ou batut ca pt omleta amestecat cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se taie portii. Se opareste varza, se scoate ... tot cu codite, se adauga carnea, se pune putin bulion si ... cuptor. Se serveste cu smintina. - 1 kg varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata (marar), 200 g smintina. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite ... fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga ... se presara cu marar si patrunjel tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina de patrunjel, o cescuta orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se ... sa dea un clocot-doua, apoi se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe, 1 cescuta orez, 1/2 l zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... pe ambele parti, fasiile de carne. Apoi se scot si se ... . Se adauga rosiile, zeama de carne si circa 2/3 din patrunjelul verde ... , circa 3 minute. Se adauga si carnea si se mai lasa 2-3 minute ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ... ), 3-4 linguri de zeama concentrata de carne sau...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun fasiile de carne (spalate si zvantate) intr-un castron ... de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac ... taie felii subtiri. Se scoate carnea din castron, se lasa sa ... amidonul ramas, se toarna peste carnea cu legume si se dau ... incorporeaza bucatile de ananas. Ca garnitura: orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas (bucati), 5-6 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat ... la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care ... mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa ... mustar. Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra), doua...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime ... , prajindu-l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro