toc ni a
Pagina 1 din 5
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Într-un bol mare, amesteca buchetelele de broccoli cu uleiul de masline, sarea, piperul si usturoiul. Pune broccoli în strat uniform într-o tava tapetata cu foaie de copt. Pune tava la cuptor si las-o timp de 15-20 de minute sau pâna când buchetelele pot fi întepate cu usurinta cu furculita. Rastoarna broccoli pe un vas pentru servit si stropeste cu zeama de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... imi era mila sa le toc intr-o tocanita. In primul rand ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 2-3 oua Incepeti prin a curata si toca ciupercile. Caliti-le incetisor intr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... que falso? No tiene garbanzo ni tahini los ingredientes que normalmente ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... ) - carne tocata de pui (eu o toc acasa la robot, dar exista ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Fleica de porc se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu condimentele si cu usturoiul pisat. Poti sa dizolvi sarea în apa calduta pentru a obtine o saramura pe care sa o adaugi treptat peste carne, în timp ce o framânti. Secretul pentru a obtine cei mai fragezi cârnati de casa consta în framântarea carnii cât mai mult timp ca sa se omogenizeze si sa se patrunda toate aromele. Framânta carnea macat o jumatate de ora. Cu ajutorul pâlniei pentru cârnati montata la masina de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun legumele la fiert, cartofii, conopida si ceapa, timp în care puteti curata usturoiul pe care îl veti adauga mai spre final. Dupa fierbere, acestea se scurg partial, pastrând un sfert din zeama respectiva, dupa care se paseaza cu blenderul pâna când compozitia devine o pasta cremoasa. Este foarte simplu de gatit, mai adaugati condimentele dorite si preparatul este gata. Este mult mai gustoasa daca o consumati rece, poate chiar adaugând câteva cuburi de gheata, partunjel si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la desarat. Miezul verzelor il toci marunt si pastrezi varza tocata ... ce impachetezi sarmalele, adica le toci marunt. Jumatate din varza tocata ... timp speli carnea si apoi o toci. Intr-o tigaie cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mi-a placut la ne-bu-ni-e :))), dar daca nu, faceti cumva ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... des, de fiecare data cand ni se face pofta o pregatesc dupa ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... pe care mama sau bunica ni le gateau cu dragoste. Cozonaci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aprilie primavara nu vrea sa ni se arate. Singurele semne de ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... sau pur si simplu cand ni se face dor de ele ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... cu lamaia, dupa care le toci marunt, marunt, sa rezulte o pasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bunatatile pe care obisnuia sa ni le faca... Anul asta, insa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... fiind de microbul pe care ni l-a transmis Codruta (si pentru care ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... dintre deserturile preferate. In Italia ni s-a servit tot timpul in cupe ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com