Cauta in 21.308 retete
Crema de branza: Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la branza albusurile si se amesteca usor de jos in sus. Se da la frigider pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si se feliaza; se scot semintele de rodie si se spala. Menta se taie marunt. Se rade coaja de la cele 2 lamai si de la portocala si se storc. Se amesteca frunza de menta, coaja si sucul de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se deschid la culoare. Peste ele se adauga branza si se amesteca bine. In alt vas albusurile se bat spuma tare (cu mana nu cu mixerul) si se adauga treptat peste crema de branza. Se amesteca bine pana se incorporeaza in crema. Se poate omite adaugarea albusurilor. Intr-un vas larg se amesteca esenta de rom si whiskey cu cafeaua. Piscoturile se cufunda cateva secunde in cafea si se aseasa unul langa altul pe un platou. Se pune crema de branza intre ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales sa fac un mic Tiramisu de vara, la repezeala. Am ... destins putin cu acest mic tiramisu facut si montat asa...ad ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Tiramisu cu capsuni! O sa-ti placa-acest desert Bunaciune intre bunaciuni Parfumat, cremos, perfect. INGREDIENTE 12 piscoturi 250 gr mascarpone 100 gr ciocolata alba 2 linguri smantana grasa 50 ml lapte 200 ml compot de capsuni 500 gr capsuni 3 linguri de zahar PLAN DE LUCRU tiramisu cu capsuni preparam un compot din 3-4 capsuni pe [&] Post-ul TIRAMISU CU CAPSUNI LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul; Intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla; Se toarna albusurile peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura pana la incorporare; Nu folositi mixerul pentru ca albusurile se vor lasa; Piscoturile se inmoaie putin pe ambele parti in cafea (in care se poate turna si putin coniac sau rom pentru un gust mai bun) dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un sfert de ora. Cat crema sta la rece vom prepara cafeaua unde vom adauga si acel 50 ml de amareto daca nu avem vom folosi doar esenta de rom cand este rece ne vom apuca de piscoturi. Am folosit o forma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
A fost odata ca niciodata Un tiramisu cu glazura de ciocolata Si-am incalecat pe-o sa Mai jos este reteta. INGREDIENTE 22 de piscoturi 500 gr mascarpone 200 gr lapte condensat 200 ml frisca lichida 300 ml cafea (am folosit espress) pentru topping 100 gr ciocolata dark (mini 55 % cacao) 100 ml frisca lichida pentru [&] Post-ul TORT TIRAMISU CU GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
pentru crema: 4 oua, 120g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic gelatina, 300ml frisca , 2 linguri zahar pudra, 2-3 linguri de lichior sau coniac, 400g mascarpone + un pachet mare de piscoturi- 40buc. 200ml cafea putin indulcita, 1 esenta de rom Se pun galbenusurile cu zaharul la fiert pe baie de aburi si se bat pana se formeaza o crema groasa. Gelatina se hidrateaza cu 50ml lapte si se amesteca in crema de galbenusuri calduta. Se mai lasa 2 minute pe aburi, se adauga zaharul vanilat si ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... ca i-am pregatit un tort tiramisu stiu ca ii place foarte ... minute la 180 grade. crema tiramisu 4 oua 8 linguri zahar 500g mascarpone ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se face o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul, pana aproape ca se topeste zaharul (cca 10-15 minute cu mixerul). Se adauga supercrema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma (si 2-3 lingurite zahar pudra) dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve în lapte) si se mai bate cu mixerul pana se încorporeaza praful de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intreba de ce se numeste tiramisu, daca e fructe de padure? Ideea e ca prajiturica asta se numeste tiramisu pentru ca are 90% din ingredientele unei retete culinare de tiramisu, doar ca nu folosim cacao ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema.Se adauga Mascarpone (eu am prins o oferta la Real- 2 cutii la pret de una), apoi albusurile batute spuma. Se amesteca lichiorul in cafea, - eu nu am avut, dar am pus sirop Amaretto 3-4 lg si am facut doua cesti de cafea espresso, in care am inmuiat piscoturile. Ciocolata se topeste pe bain-marie- eu am folosit ciocolata amaruie-nu fulgi de ciocolata si pt ca am avut doar o tableta-100g- am mai pus Nutella tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
piureul de castane...mmm un deliciu, mie si familiei mele ne place foarte mult. si cum pentru a prepara o crema cu acest piureu este un lucru foarte usor si rapid am ales sa fac acest tort pentru astazi am folosit din cel la pachet dulce si cu aroma de rom..o bunatate, l-as manca si gol... cum? simplu...piscoturi inmuiate in cafea indulcita si cu putin rom, frisca batuta bine si piureu de castane.. am montat tortul intr-un vas dreptunghiular, l-am lasat peste noapte la frigider dupa care l-am...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pentru inceput pregatim o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana aproape ca se topeste zaharul. Se adauga crema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma cu 3 lingurite zahar pudra dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve în lapte) si se mai bate cu mixerul pana se încorporeaza praful de frisca în spuma. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adauga mascarpone si continua mixarea pana obtii o compozitie spumoasa. Pune crema la frigider, iar intre timp, pregateste prajitura. Inmoaie piscoturile in espresso, apoi aseaza pe un platou un rand de piscoturi, unul de crema si altul de fructe de padure. Continua operatiunea pana termini toate ingredientele, insa ai grija ca ultimul strat sa fie de crema mascarpone. Presara pudra de cacao peste prajitura, optional. Serveste aceasta prajitura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sta pe telul mixerului. Crema tiramisu: adaugati frisca in crema mascarpone ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosi o tava de chec ca si la tiramisu clasic pentru a asambla tiramisu. Insa pentr o varianta mai moderna, potrivita unui mese sub forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
astazi am avut chef de ceva dulce si cum aveam un blat de tort ratacit am facut rapid acest tort blat de tort din 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 1 plic praf de copt crema: 5 oua 10 linguri zahar 250 g mascarpone 250ml frisca 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta rom pt insiropat: 300ml cafea slaba zahar dupa gust pt blat: albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana se topeste si se obtine o spuma densa ce nu curge.Se adauga galbenusurile se bate putin pana se incorporeaza...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Am vazut cu ceva vreme in urma, undeva pe internet, aceasta idee de mic-dejun elegant si mi-a ramas in minte. In cele din urma m-am pus pe treaba si am vrut si eu sa incerc cum ar fi sa combin traditionalele pancakes americane cu caracteristicile vestitului desert italian. Rezultatul? Neasteptat de fin si de gustos. Ingrediente 400 gr faina 4 linguri zahar 2 linguri cacao 1 pliculet praf de copt putin bicarbonat un praf de sare 400 gr lapte 2 oua (optional 1 lingura ness dizolvata in lapte)...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
V-am promis ca o sa revin cu o delicioasa prajitura cu fructe de sezon. Am ales piersicile dar la fel de bine puteti folosi caise sau nectarine. Iata de ce aveti nevoie pentru prepararea acesteia: Blat: - 3 oua - 150 g zahar - 150 g faina - 4 linguri cacao - 1 plic praf de copt "Dr. Oetker" Crema: - 1 kg piersici - 250 g Mascarpone - 370 g iaurt cu piersici (caise) - 200 ml frisca - 10 g gelatina - 2 plicuri zahar vanilat - 2 linguri Lichior Amaretto - 100 g zahar pudra Sirop: - 150 ml cafea...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com