tiramisu tradus in engleza
Pagina 4 din 5
Dupa ce este facuta cafeaua, se lasa sa se raceasca apoi se adauga coniacul (2 sferturi de pahar de vin). Crema: 5 galbenusuri de ou frecate cu 100 de grame de zahar(3 sferturi de pahar de vin). Branza se pune intr-un castron si de amesteca bine cu lingura de lemn, pana ajunge o pasta, dupa aceea se rastoarna galbenusurile frecate cu zahar peste branza si se pun 2 esente de rom si una de vanilie si se amesteca din nou pana la omogenizare. Se bat albusurile spuma si se rastoarna peste toata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buna si... La multi ani! Tiramisu cu visine Prajitura cu branza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ziua de Sf. Maria fiind o zi de mare sarbatoare pentru crestinatate, dar si cea mai speciala zi pentru familia noastra, ziua de nastere dar si ziua de nume a fiicei mele, conformandu-ma dorintei ei, am pregatit acest delicios tortulet. Pentru blat am folosit: - 2 oua - 70 g zahar - 30 g faina - 20 g amidon - 10 g cacao - 1/2 plic praf de copt Pentru blat se separa ouale; albusurile se bat cu mixerul sau cu ajutorul robotului de bucatarie, se adauga zaharul si 1 lingura apa fierbinte. Cand ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr piscoturi (24 bucati) 250 gr frisca lichida 1 plic intaritor frisca 500 gr mascarpone 5 galbenusuri 200 gr zahar pudra 4 linguri ness 2 linguri cacao Mod de preparare Batem frisca lichida cu pliculetul de intaritor pana se intareste. Doua linguri ness le frecam cu o lingura de zahar si un strop de apa pana se dizolva zaharul. Crema de ness obtinuta o adaugam peste frisca si o incorporam in compozitie. Frecam galbenusurile cu zaharul pudra pana devin cremoase. Punem vasul...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
pentru crema cu mascarpone: 8 oua, 200g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic gelatina, 400ml frisca , 2 linguri zahar pudra, 2-3 linguri de lichior amaretto 500g mascarpone + -60buc. piscoturi 400-500ml cafea usor indulcita, 1 esenta de rom Frisca se mixeaza bine. Se bat ouale cu zaharul si se pun la fiert pe baie de aburi, se bate crema mereu pana se ingroasa. Gelatina se hidrateaza cu 50ml apa timp de 10 minute apoi se topeste la foc mic. Se incorporeaza in crema de oua calduta, se adauga...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cu asa desert stiti sigur ca Punctati si la impresia artistica!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente 24 cupcakes: 200g unt la temperatura camerei 200g zahar 4 oua 250g faina 50g cacao de buna calitate 1 lingurita praf de copt un praf de sare 200ml smantana pentru frisca Preparare: Se mixeaza untul cu zaharul, apoi se adauga cate un ou, incorporandu-se treptat. Intr-un vas se amesteca faina cu cacaua, praful de copt si sarea. Dupa ce au fost incorporate ouale, se adauga
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Cine-a spus ca e usor Sa faci pe placul tuturor Cu un desert super parfumat Deloc nu s-a inselat.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 150 gr zahar esenta de rom 2 lg miere de albine o cafea(250 ml) 1 1/2 pachet piscoturi 1 lg cacao Mod de preparare: Se face o cafea tare si se lasa la racit. Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom. Frisca se bate 'batz' cu mierea de albine, apoi se adauga crema mascarpone si se mixeaza. Intr-o tava asezam un strat de piscoturi
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Ingrediente: 113g unt 250g zahar pudra 2 linguri ness 100 ml smantana pentru frisca 100g mascarpone Preparare: Se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste si se obtine o crema alba si catifelata. Se adauga doua linguri de ness si se omogenizeaza, apoi se adauga smanta pentru frisca si se mixeaza cca 3-4 minute. La urma se adauga mascarpone si se uniformizeaza. Cu frosting-ul rezultat se
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Intr-un platou cam de 25 x 25 cm si inalt de 4-5 cm se pune jumatate din piscoturi, nu prea inghesuite. Se mixeaza capsunile si zmeura iar la urma se trece printr-o sita sa nu fie simburi. Se toarna jumatate din cantitate pe piscoturi. Se separa galbenusurile si se freaca cu 80 gr. de zahar pudra, se spumeaza. Se adauga sucul de portocala si coaja rasa. Separat, se amesteca cu lingura de lemn in brinza italiana sa se inmoaie si se adauga putin cite putin amestecul cu oua. Din nou, jumatate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blatul: Se lasa cuptorul sa se incalzeasca pina la 175 grade C. Se bat ouale si zaharul (la mixer). Se amesteca faina, faina de cartofi, cafeaua pulbere si praful de copt. Se pune amestecul in compozitia cu oua si zahar. Se amesteca. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu grasime si tapetata cu faina, cu margine care se detaseaza, cam 24 cm in diametru. Se coace prajitura in partea de jos a cuptorului cam 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca putin inainte de a se scoate din forma. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... am vazut-o intr-un blog englez, clic aici . Reteta are putine ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , sare, piper, 1/2 lingurita cu sos englezesc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , gastronomie, chiar si carti in engleza . Ei bine Editura Libris a avut ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... somon, supa cu sparanghel, si tiramisu cu rubarba si capsuni de ... de nuca sau de ghinda(englezul ii zice nutty flavour ) si ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... pot servi cu sos de rosii. Reteta tradusa de Sup3rba Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... initiala. E ca si cum un englez face sarmale dar le zice ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... della casa (care putea fi tiramisu sau panna cotta, depinde de ... prea vorbeau nici italiana, nici engleza. Offff si cate v-as mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com