tinctura de porumbe preparare
Pagina 1 din 5
... ajuta si sa cureti mai usor porumbul dupa coacere. Se pune porumbul pe gratar, se acopera si se lasa sa se gateasca ... descopera, se întorc stiuletii de porumb si se mai lasa înca ... negre pe toate partile, iar porumbul este expus direct la caldura ... matasea ramasa. Aceasta reteta de porumb copt merge perfect cu sare si unt. Iar porumbul ramas poate fi depozitat într-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coace porumbul la jar pe toate partile. Marunteste brânza laolalta cu fulgii de chili, chimionul macinat si cu verdeata, apoi pune amestecul într-un platou larg. Când porumbul s-a copt, unge stiuletii cu unt imediat dupa ce îi iei de pe gratar si apoi tavaleste-i bine prin brânza condimentata. Porumbul se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , maslinele, sunculita, parizerul, sunculita presata, porumbul se pune spre sfarsit, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pe rand, uleiul, smantana si porumbul, amestecam si framantam bine, cel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... malai, smantana si fulgii de porumb zdrobiti cat mai bine. Pe ... si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana (smantana daca ... la sfarsit prin fulgii de porumb. Dupa toata aceasta operatiune se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, dupa care se scurg si se toarna într-un castron. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine ca sa se infuzeze toate aromele. La final se razuieste parmezan si se stropeste totul cu putin ulei de masline extravirgin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga si fulgii de porumb si grisul in ploaie, amestecand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata legumele si se spala. Dovleceii se taie rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga ardeiul si dovleceii, se toarna putina apa si se lasa sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15 minute. Se ia vasul de pe foc, se pun boabele scurse , apoi se presara sare si piper dupa gust. Cand legumele s-au racit, se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina si 4 linguri de ulei de masline. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca ... in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr ... murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun stiuletii pe gratar si se coc circa 30 de minute, intorcandu-i mereu si ungandu-i cu unt. Cand sunt gata, se presara piper, sare si patrunjel verde tocat marunt. - 4 stiuleti de porumb (de lapte), 100 g unt, sare, piper, 1/2 legatura patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care se mai adauga si porumbul, eventual si putina sare dupa ... ulei, 4-5 linguri de boabe de porumb, sare dupa gust. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se adauga ardeiul gras, maslinele, porumbul, busuiocul si se amesteca pana ... in felii subtiri, 1 1/4 cana boabe porumb (proaspete, congelate sau din conserva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se adauga o lingura de smantana. Porumbul din conserva se stoarce bine ... servirii, altfel se inmoaie. - 1 conserva porumb, 1 ou, ulei, 1 lingurita mustar, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se amesteca cu macaroanele si porumbul bine scurs. Separat, se amesteca ... , sare, 800 g castraveti, 1 conserva cu porumb, 8 felii subtiri de jambon (circa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Porumbele sint fructele unui arbust care creste prin finete sau la ... , de aceea sint foarte astringente.Porumbele coapte se spala de praf ... zmeura. - Pentru fiecare kg de porumbe, 1 kg zahar. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro