tinctura de porumbe preparare
Pagina 5 din 5
- se scurge tonul, dar se pastreaza uleiul si se amesteca cu o ceapa tocata marunt,castravetele taiat cubulete mici,mustarul si verdeata tocata marunt.Se sareaza si se pipereaza - pe farfurie se asaza un strat de porumb peste care se pune amestecul de ton. Dupa gust se pune fie ulei de masline, fie ulei din conserva de ton. Se stropeste cu zeama de lamaie - peste salata se asaza rondele de oua fierte - se decoreaza dupa plac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la scurs, la fel si porumbul dupa ce-l clatim in mai ... un cerc plin generos, presaram porumb,apoi masline in mijloc. Aranjam ... -aranjam la fel salata, presaram porumb, apoi pe marginile cercului patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ou - 3 linguri de fulgi de porumb - 3 linguri de pesmet - cascaval ras ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se fierb cartofii, se toaca marunt, apoi se amesteca cu porumbul, maioneza si tonul. Se condimenteaza cu sare, piper si zeama de la o lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ia fileul de hering si pune pe gratar.Cand acesta este gata se marunteste usor cu mainile.Ceapa o taiem marunt si o adaugam peste heringul maruntit.Apoi desfacem conserva de porumb,o scurgem de apa si o adugam compozitiei, dupa care stoarcem jumatatea de lamaie.La final adaugam maioneza ca sa lege compozitia si punem sare si piper dupa gust.POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 1 ceapa, 1 ardei gras, castraveciori acri, porumb (optional), iaurt (smantana), sare, piper ... zeama prin presare intre palme), porumbul, pastele, sarea, piperul, iaurtul (smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o cutie boabe de porumb, 4 felii jambon afumat, 1 ardei gras, 1 paharel de iaurt cremoso,(smantana)dupa preferinta, un praf de sare, cateva masline Mod de preparare: Se ameseca porumbul boabe cu jambonul taiat patratele, ardeiul taiat julien, iaurtul (smantana), sarea Mod de servire Se pune in castronele si se orneaza cu masline
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna ce devin usor maronii (aproximativ zece minute). Adauga quinoa peste ceapa si toarna supa de legume. Asezoneaza cu chimion, boia, sare si piper. Lasa sa dea într-un clocot, apoi redu focul, acopera si lasa la fiert pâna ce quinoa este moale si supa absorbita, timp de aproximativ 20 de minute. Adauga porumbul si mai lasa la fiert timp de cinci minute. Ia de pe foc si apoi adauga boabele de fasole neagra si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mazare,bucatele de soia,porumb,felii de morcov,din loc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mic, combina amidonul de porumb, apa rece, zaharul, sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cinci minute. Amesteca amidonul de porumb cu o lingura cu apa, adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Amesteca zaharul si amidonul de porumb într-un bol. Separat, bate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ând la final amidon de porumb pentru a îngrosa compozitia. Galbenusurile se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va place) - o conserva mica de porumb - 3 rosii mari taiate cubulete - verdeturi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com