Cauta in 21.294 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Excelente ca baza sau garnitura pentru preparatele culinare, rapid si usor de preparat, pastele fainoase , proaspete sau uscate, au cateva reguli simple dar foarte importante pentru a fi fierte corespunzator. Pastele si fierberea lor se imparte in doua categorii distincte: A. Pastele uscate ( simple sau umplute) B. Pastele proaspete (simple sau umplute) [note]Sfaturile de mai jos sunt aplicabile pastelor europene. In cazul pastelor asiatice, in special al celor din orez, regulile de fierbere...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cafegiilor armeni. A invatat de Carabelaian arta prajitului si rasnitului cafelei, tehnica prepararii unei cafele cum se cuvine, la ibric, si povestile lor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dragii mei, mi-am dorit tare mult sa va arat tehnica prepararii acestor mucenici, si in zeama si dospiti, iar acum, ca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... foaia in patrate de 5/5 cm. Brinza telemea, desarata 2-3 ore in apa ... fierb la fel ca si coltunasii cu carne, lasindu-i in apa ... 10 minute inainte de servire. Coltunasii se servesc ca prim fel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de a se servi la masa, coltunasii se pun in apa clocotita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg malai, 4 oua, 1/2 l lapte, 3 linguri unt, 3 linguri grasime, 150 gr. branza de oi, 3 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierbe malaiul in lapte, se adauga untul, patru oua pe rind, unul cite unul si se amesteca bine. Pe planseta presarata cu faina se intinde o foaie groasa de 1/2 cm. Se taie forme rotunde sau patrate, se pune in mijlocul lor branza amestecata cu ou, se indoaie aluatul peste branza si se lipeste, apasindu-se cu mina, ca sa nu iasa branza. Se dau prin ou si pesmet si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se pune in mijlocul lor brinza amestecata cu ou, se indoaie ... mina, ca sa nu iasa brinza. Se dau prin ou si ... , 3 linguri unt, 3 linguri grasime, 150 g brinza de oaie, 3 linguri pesmet. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit ... apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... gyoza . Sunt de origine chinezeasca (coltunasii chinesti sunt foarte asemanatori) si ... de: Porc teriyaki. [/readalso] Reteta: Coltunasi japonezi cu carne Ingrediente: Aluat ... ). Reveniti la aluat si pregatiti coltunasii. Impartiti aluatul in doua si ... minute Portii: aprox. 50 de coltunasi (4-5 persoane) Puneti umplutura in centru ... sus a cercului de aluat. Strangeti coltunasul formand pliuri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... eu clatite zilele astea, cu brinza, cum le prefera ai mei ... iese bine. Pentru umplutura, alegeti o brinza mai cremoasa si cit mai ... : clatite, facute dupa reteta perfecta :) brinza de vaci cremoasa pentru umplutura ... , caci niciodata nu ramin nemincate). Brinza se amesteca cu zaharul si ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... , lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sperante (asa sunt eu : o pesimista!) Tehnici culinare si ustensile de bucatarie ... studiata la blatul de lucru. Tehnici culinare si ustensile de bucatarie ... usor la partea a doua a cartii : Tehnici culinare. Aici veti descoperi o lume ... secret. Pe langa cele cateva tehnici enumerate de mine aici (v-am ... mi-a placut foarte tare la Tehnici culinare si ustensile de bucatarie ... finete si mare...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pentru umplutura: 150 g crema de brinza almette sau philadelphia 2 linguri de ... . Separat se bate crema de brinza cu zaharul si vanilia, se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... la fiert (o folosim la fiertul coltunasilor). Pe fiecare cerc de aluat ... unei furculite se unesc buzele coltunasilor. Coltunasii se fierb in apa ... care ajunge atat pentru umplutul coltunasilor, cat si pentru servirea lor ... . Ambele variante sunt delicioase, insa coltunasii in sos de carne si ... in jur de 25 de coltunasi) Oricum i-ati servi , va asigur ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
1/2 kg branza de vaca, 2-4 oua, 1 lingura unt, 4-5 linguri smantana, 1 lingura pesmet, 1 lingura faina, sare Mod de preparare: Brinza se farima bine sau se amesteca cu putin lapte, smantana, faina, pesmet, sare si ouale bine batute (intregi). Se asaza in vas si se fierbe in baie de apa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... chimen, sare Mod de preparare: Brinza sau casul se da prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com